2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 估唔到我都賣到千幾2千蚊
返回列表 發新帖 回覆
go

估唔到我都賣到千幾2千蚊 [複製鏈接]

盡量一切從簡 否則大家可能唔想睇
中2級 是我們的開始
已經3年多了 有好多野我都唔係記得咁詳細 也許是我不夠愛你
但係我地既開始 我仍然記得好清楚
係中2級開學之後 我就一直留意住你 好快已經覺得自己喜歡了你
但並不是因為你的樣子 是因為你的可愛 引起了我想保護你的衝動
因為大家有著共同的朋友底下 我地係學校舉辦聖誕聯歡會既之後
我地一齊去左一個朋友屋企度玩 係去之前 我已經決定果日要向佢表白
屋主係我既好好好朋友 佢都知我果日會表白 佢之前已經同我女朋友講左話我中意佢
但佢就無特別咩反應
佢突登拉走我地兩個搭巴士
其他人就搭小巴定的士
上到車既上層 我同佢一齊坐 坐到去到中途 我仍然唔敢行動...
但係我突然鼓起勇氣 我唔係出聲向佢表白 而係捉住佢隻手
O shit 佢縮左= = 我問左個句好白痴既問題 你係唔係驚我?
因為果陣我太驚 唔知講咩好 問左個咁白痴既問題 [廢話 緊係驚啦 無啦啦有個男仔拖 點會唔驚]
佢只係應左 唔係... 我都唔係聽得咁清楚
直到落車喇 我再黎多次 拖住佢落車 拖到落車發現!! 佢無fing開我=]]]]
yo 我得左喇
我拖住佢企係我朋友樓下等埋其他人 果種感覺好甜 呢世都唔會唔記得!!

係我地開始既時候 途中呢段時雖然我洗左好多錢 亦因此而放棄左玩星夢
賣哂所有野 [估唔到我都賣到千幾2千蚊] 但係一樣洗得好開心好開心
同你一齊既日子真係開心到暈
但無奈我地一齊左不夠3個月 我們就分手了
我因為呷佢同我個fd玩得太埋 所以就大吵了一次

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

呢邊文既重點係你賣哂所有野.之後賣到千幾2千蚊!?又係呷醋累事~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

sosad~~~~~~~~~

多謝分享

多謝分享
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:04 AM , Processed in 0.026317 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存