2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 《夢之傳說》遊戲資料區 騎士單刷要塞君士坦丁
go

騎士單刷要塞君士坦丁 [複製鏈接]

前言
今次純挑戰自己愛職同自己既極限
要跑恐陣既情況下需要上跑裝同時限制住裝備靈活度
冇抗暈之下反應要非常快而且要熟悉隻王出技迴圈以免中暈
而且冇技能回血 難度激增
多謝兩位訓係地板到陪我癲既人a_a"
以上廢話

題外: 7分幾不明原因黑幾秒  2.小武真係好煩(片中密頻)

已有 3 人評分Good 收起 理由
常山趙子龍 + 2 支持你!下次繼續^_^
Oo赤oO + 3 無話可說= ="你到底練左幾耐.
siulamno1 + 3 幾時帶我刷:p

總評分:  Good + 8   查看全部評分

頭香 即刻支持你丫hei哥

哪吒!不怕海龍王!幼獅不怕虎和狼!yes!

誰說玩坦只玩裝不玩技術~"~...
前輩你簡直係單刷界神話- -

希..只可以話你神...仲有...你快d帶我a_a

我有您套裝就好啦
不過我依家打坦丁
頭身腰(無盡) 手腳(高地)無衝過
又吸得實
不至於會滅團死淨自己一個

同埋比打手OT真係好慘
不過我D隊友又未去到要死既情況又吸番黎
坦真係好好玩A_A

哇...你一埸要幾多錢呀??? 但係你依段片 你拍左半日..死左N次...我想問你 係咪真係拍左半日@@?
無可否認...係得你一個做到...因為無人甘OnX= = 笑....你甘勁..琴日坦英要..又""滅幾次團"""@@話人吸唔實^^"
到你坦.. 比人OT 無聲出@@?
神坦..^^"以上只係 個人意見..~o~

神坦??? 發表於 11-12-13 10:24 AM
哇...你一埸要幾多錢呀??? 但係你依段片 你拍左半日..死左N次...我想問你 係咪真係拍左半日@@?
無可否認... ...

半日?.?
你何以見得我拍左12個鐘 又點知我死左n次@@?
乜你係我隊入面咩?
我第一場的確係因為王BUFF搞耐左小小@O@ 但係又未去到狂死
但係個陣我帶緊朋友刷失落校服^^都冇錄過片SORRY
係第二場先開始錄 連埋3王都係用左30分鐘左右 點得出半日呢個時間0.0?
定係你時間觀念入面一個鐘係等於你既一日 係咁既我同你講聲SORRY先
吾好咩都吾知係到出言傷人啦0.0
有時候妒忌真係會令到人亂講野~_~

應該真係得我咁無聊入去玩單刷
但係好可惜  你做得到?
仲有 注意下自己言詞

呀係 我尋日冇打過要塞
幾個鐘前既半夜就有跟街人打~_~
仲有 開哂減仇技沖上去第一下就OT吾係吸吾實係咩?
我已經等怪打哂坦先出手@O@
你做過打手未 你隻打手冇力我吾怪你@@ +8 +10拳劍呀可

小怪因為卡位OT好常見@@ 不過你應該好少打副本
連怪仔卡位打吾到坦會自動轉目標呢樣野都吾知0.0?
特別要塞呢D怪模組大又多怪出既某D位~_~的確會OT 又如何
我係坦吾到既又會咁多人搵我坦副既?
我冇點特別沖武器又真係有時會比某幾個+10遊俠同魔術OT既~_~
但係佢地咪又係一樣搵我坦副
定係冇人搵你坦副你妒忌所以出言傷人0.0?

好過個D呢..成身+8力敏 +10武連個普通裝既人都吾夠打 65英雄都坦到亂七八糟 可a_a
我冇指名話邊個架
淨係識話人@@ 你有冇諗過自己咩事
要撩交嗌吾係咁架a_a

笑傲無雙 玩過星曲WEB

nice~~~~~~~~~~~~~~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:18 AM , Processed in 0.033058 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存