2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇 請問有沒老手公測玩到現在
返回列表 發新帖 回覆
go

請問有沒老手公測玩到現在 [複製鏈接]

你們花了多少錢在瑪奇身上呀,我打算花2-3千元喔><

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

每星期重生$25 VIP一個月$110
一個月$210
轉蛋$$$$$$
新優卡$$$$
新寵$$$$$$

玩左咁多年....應該使左過1萬了

6000 蚊停左罹~~ 唔玩了沒玩兩年.....

我由韓版 封測 公測 開始玩到依家. 因為時間問題, 又因為出左黎社會做野, 所以途中斷斷續續, 試過停玩一兩年, 又玩下, 停下, 跟住又再玩番咁. 無玩一段時間, 最近又上番黎玩下咁.
其實依家已經叫唔洗點比錢玩, 我記得以前玩瑪奇, 最開頭要比錢玩架, 收費就好似天堂咁, 有咩時間同包月咁, 後來先到服務, 重生又要錢, 服務又要錢, 連解任都要錢(因為無買服務係不能解主任的, 所以果時如果一買了服務, 就會係一個月入面爭取時間喪玩) 計計下每個月最少都百幾, 都幾噤計, 不過順帶一提, 用優卡選擇好你要的樣貌重生了一次, 日後用普卡重生就可以了, 這個應該好多人都知 =]
至於話咩買寵物, 不得不認真係幾屈錢...... 仲要愈出愈多, 愈出愈密. 不過其實回想起從前無既時候, 我地都係用腳跑黎跑去的, 都後期都係飛房屋區.

講咁多只係小弟有感而發, 請大家見諒. 想講既係, 其實依家已經好左好多. 重生又不用錢, 又有好多服務改善了. 比我感覺係, 以前玩既瑪奇, 係你一定要比錢先有得玩, 到後期少少就變到係你無可能唔用錢, 到現在既瑪奇, 其實你只要忍到手, 真係唔洗再用錢都可以玩到, 起碼我有朋友係親身經歷.

我公測第1日玩到而家
而家真係1年都幾千 :p
以前3周轉會平好多
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:21 PM , Processed in 0.029145 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存