2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Efunfun SF Online(港澳) E家隻game歡迎玩家用外掛???
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] E家隻game歡迎玩家用外掛??? [複製鏈接]

e家隻game係咪歡迎玩家用外掛???
成個星期冇玩岩岩開返黎玩下..一玩屍場
圖中兩名玩家拎重機(MG36)兩個圍c王  3秒就做低左隻c王
拎重機(MG36)既移動速度快到連c王既加速同自爆c既自爆加速都追唔到
E家咩世界= =???        定係我out左??D點數裝加無限移速
同攻速??       兩條友快到好似識瞬移咁.....E頭係村頭下一秒閃左去村尾........
家係點數技能
<<避屍瞬閃>>   [長注被動技能:當彊屍出現在自身10米範圍內時自動隨機瞬移]
<<無限瞬射>>   [長注被動技能:當便用重機槍MG36時每秒輸出100發子彈  換彈消除]
e兩招@@?
用隻c王開加速沖過去3秒唔洗千五血冇晒..仲要一下都打佢地唔中....玩屎忽丫????

點只佢2個咁少呀

尤雅 發表於 11-12-6 11:24 PM
點只佢2個咁少呀

仲有好多@@?
我都係冇玩一個星期左右姐- -
d外掛就沖晒出黎- -
真係玩屎忽咩.....
開槍爆頭秒殺.....我都可以當人地神手我垃圾
但佢加速加到咁既樣......點玩- -"" 我都唔知拎佢當咩黎安慰自己囉  比佢地閃到我眼都花晒......D槍聲呢就十槍夾賣1槍咁........就算之後10條友圍1隻屍d槍聲都冇佢咁密- -
岩岩玩隻c王佢死既速度搞到我以為自己用緊果隻係扁福囉= =  千五血好似2百五血咁....3秒冇晒- -

真係好多...岩岩玩團戰個地圖係跑任個外掛一開始就完成左....殺都未殺過
一TEAM外掛都有啦都係佢地D名黎仲有1-9好似-.-

回復 傻昇 的帖子

><kiki已經收到您的意見喔
       GM哥哥們會儘快處理掉那些可惡的破壞份子   讓大家能很好很好的進行遊戲

尤雅 發表於 11-12-6 11:31 PM
真係好多...岩岩玩團戰個地圖係跑任個外掛一開始就完成左....殺都未殺過
一TEAM外掛都有啦都係佢地D名黎仲 ...

其實d外掛唔係太過份我都唔理嫁啦......
但好似佢咁加速加到無輪.....點玩丫- -
完全唔比人玩咁.......

SF_kiki 發表於 11-12-6 11:47 PM
回復 傻昇 的帖子

>

kiki   加速果d你地睇唔睇到有冇數據異常嫁- -?
捉晒d異常既出黎啦- -"""
岩岩出糧買左幾張點黎抽槍...好啦抽抽下中場休息玩兩場先再抽過啦...點知就比人sm.....真係心都淡淡地- -
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 07:52 AM , Processed in 0.029004 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存