2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 夠了,真的受夠了,再見晴空~多謝你地班代理~:victory: ...
樓主: 再見了晴空
go

[心得] 夠了,真的受夠了,再見晴空~多謝你地班代理~:victory:   [複製鏈接]

回復 Jefftang1995 的帖子

個BUFF,唔係加太耐,咁搞落去,係日日都有,秒秒都有個BUFF,1V1,我自問,可以打低好多人,60爆太,全身加10,再加X2神器我都有,秒人容易到借火,公會都有1X幾個人有60加10紫武。
副版主先生,請問你玩晴空的嗎?玩邊個SER?
我會唔夠(皇族)人打就梗嫁啦,人多世仲,但係,E加個問題係,邊個會都唔夠佢地打,個BUFF每個星期都去左佢地到,想問下副版生,你明唔明?我講錯請插

SOR,啱啱我個朋友同我講,2000FUN POST左,官方版主,同副版,全部都做唔倒D咩,除左DEL POST,禁人言之外,同代理完全冇關,咁我問來都冇咩用

笑傲無雙 玩過星曲WEB

再見了晴空 發表於 11-12-18 01:39 PM

個BUFF,唔係加太耐,咁搞落去,係日日都有,秒秒都有個BUFF,1V1,我自問,可 ...

已經無玩了 玩到悶
其實我大概都明白你想話個buff太長 太勁@@

55,但係講左,打左咁多野,都唔見得會有用

其實都吾洗感興既
投訴過GM吾理都冇辦法;S

如果當初可以玩台版就好啦
點都唔會搞成而家咁
隻game最失敗就係搵錯代理商

tangsiukin 發表於 11-12-18 08:38 PM
如果當初可以玩台版就好啦
點都唔會搞成而家咁
隻game最失敗就係搵錯代理商 ...

點解玩台版唔會好似依家咁-___-?

Jefftang1995 發表於 11-12-18 09:08 PM
點解玩台版唔會好似依家咁-___-?

台版都唔係好架啦(((睇而家巴哈d人討論就知
但係有得簡我都想玩原廠囉
話哂都係自己公司研發出黎
多多少少都用心d掛?
而代理商既話
搞得好既 咪繼續賺錢囉
唔好既 合約到期就88
好似而家咁 遇到間咁既代理....
失望

超讚~值得一推~
樓主所諗既野同我一樣.
我以前公會都好多人. 平均4X人上線~ 依家冇啦~個個都唔玩LU~
隻GAME 官方又唔理~我SEND EMAIL 同佢地講左好多次.. 一隻封頂既GAME點可能乜活動都冇..
試想下WOW.. 人地幾多PVP玩.. 又有搶旗..又有25打25 人.. 又有5打5  仲要係長開...RANDOM入隊..唔比人屈機
副本裝打齊要成個幾月... PVP戰就更難~ 職業平衡~ 外掛更日日封~
反而依隻晴空...一街外掛...同官方講左N咁多次..話職業唔平衡..完全唔理..邊可能陰陽 80%反. 加埋寵物反哂~ 邊有一隻GAME設定咁撚ON9
霸星唔使講啦..高血..變身又係反傷... 完全冇技術 我唔係反對港戰.. 我都用左6-7千蚊玩.. 錢唔係問題 職業平衡好重要囉 港戰都可以玩得有技術
封頂冇活動 日日企霜之森 一套副本裝相信一晚打得哂啦.. 咁之後有咩做? 悶到等訓練場? 未試過玩一隻咁Q悶...反映比官方知..佢又唔理..
賺夠錢就可以擺隻GAME係度唔理?
我公會D人. 90%已經放棄了.~唔會再玩~既然官方覺得賺夠.. 汁左去啦.以後你代理既GAME都唔會再玩. 雖然我知依家大部份中港台既GAME都係咁..
唔通要玩外國GAME @@?

打左咁多野,到E家都冇人明,問題唔係你地皇族勁唔勁,係勁,BUT WHO GIVES A DAM? WHO CARES?問題係,
你地將會個個星期,每分每秒都有個加10%HP,10%攻,5%抗,嘅BUFF,唔會冇,打PVP,國戰,都會係你地玩哂,
即係我想代理,改改心SER名,做皇族SER,皇族心,ETCETC,再講,我咁大個POST,講左咁多野,皇族只講佢地係細會,
有冇講過,膠囊一定會出(堅料),術單手,術鎚唔出哩D問題呀,講來講去,都係咩加5贏度加10,
你地人多贏硬唔奇呀,過多排,你地冇哂野玩,開始玩自己人打自己人,SO WHAT? WHO CARES?

再見了晴空 發表於 11-12-18 11:57 PM
打左咁多野,到E家都冇人明,問題唔係你地皇族勁唔勁,係勁,BUT WHO GIVES A DAM? WHO CARES?問題係,
...

其實...
我想問下 另外個ser
公會戰 係唔係都係同樣一個公會一直贏....?

秋SER嗰邊我唔知,但係心SER就係得一個會會狂贏...

秋SER果邊係55波的

都係果句 團結就是力量^^
無論係反gm定打公會戰

再見了晴空 發表於 11-12-18 07:21 AM
真的受夠了, 啱啱睇完代理嘅開會,膠囊一定會出,近台灣一定要一樣,唔理玩家點嘆話出左就唔玩,(只要搵 ...

我只係覺得~ 窮人發窮惡 ???

關窮咩事

再見了晴空 發表於 11-12-19 02:16 AM
秋SER嗰邊我唔知,但係心SER就係得一個會會狂贏...

其實...
如果秋SER無呢個情況 (我唔清楚..不過有人話55波 求更多人講下秋SER公會戰情況...)
係唔係代表一定程度上呢個BUFF 並唔係咁邪惡...? (因為秋SER既人都有能力打贏有呢個BUFF既會)
[如果秋SER都係一個會贏晒可無視以上@]

Jefftang1995 發表於 11-12-19 05:06 PM
其實...
如果秋SER無呢個情況 (我唔清楚..不過有人話55波 求更多人講下秋SER公會戰情況...)
係唔係代表一 ...

其實唔好諗到個BUFF咁勁
10%血只係+基礎     裝備強化/套裝效果唔受加成
我武尊    有BUFF先+得600血左右

另外  10%攻  好似好勁咁
但係公會戰入面  係有仙酒可以打
打左仙酒戈軍   會回滿血 並附加50%攻50%移速既BUFF

公會戰BUFF勁?   係公會戰入面
唔識搶酒打=輸
只攻1方向=輸
要分散  用最快既速度搶柱
多對家1柱   每5秒扣1
多2就扣2  多3就扣3
直至到將300扣到0
完場再統計分數   1條柱50分

識玩既 唔會講出公會戰BUFF係令到第2場繼續贏既原因
可能  佢連公會戰都未入過  唔清楚啦

由唔知幾時開始幾乎所有game都無左職業相剋既道理
由我接觸第二代某幾隻game  法師已經可稱之為垃圾
血少防低控場力弱詠唱被大部份職業瞬殺秒殺  幾乎d近戰又抽魔又暈又定身又乜乜物物狀態
法師已經可以講得上廢無止境  再慘d既game分分鍾連近戰類某d職擁有強力既範圍技
法師連副本清怪 打王 拖車升lv都可以慳返
所以我認為呢隻game真係爛gag新突破
居然可以靠反射黎殺人 仲要遠近攻乜都反到
萬能到補血復活 亦能輕鬆單刷副本
不過好多game都成日比人研究點單刷單刷變單機 都無左合作打副本既意義

其實想講 = =皇族人只係有錢(一部份人) = =呢樣野你無得講..你有錢你都可以好勁= =代理中2佢地洗錢落隻game到...你講咩都無用,,,事實擺在眼前..錢錢錢
再講..公會戰早唔出遲唔出= =?一早就搞公會戰啦...個個放棄/一個公會一路贏落去/不停俾錢既玩家( 有呢d情況出現先開始搞咩公會戰...垃圾都不如)
公會人多無計...一個勁既會自然多人入...呢樣野係每個公會一路變強既可能性...但答d咩細會..普通公會呢d風涼話簡直唔答好過答...
斷線睇電腦..無咩好講
職業平衡....霸星唔講...有高反=唔死...陰陽果d有反傷既法職都仲可以俾d加10高攻既絕影殺到(但都唔等於100%)
寧願代理將隻game變到月費game等d野平衡d...好過免月費..肯俾錢就勁..無錢/唔肯俾錢既人就入game=俾hkd戰士秒
不過皇族呢個公會玩哂呢點我同意..就算無公會戰既狀態都一樣玩哂= =不過game呢d野無得好講既...唔好話game...現實都係一樣
有錢就惡..無錢/唔肯俾錢出黎既人就無計嫁啦
聲名我係無錢既人...53lv已經極小on...以前都仲每日收工期待入game吹水打副pvp...但我e家連隻game望都廢事望...
不喜就插..我講既只屬個人意見
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:28 AM , Processed in 0.036634 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存