2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 夠了,真的受夠了,再見晴空~多謝你地班代理~:victory: ...
go

[心得] 夠了,真的受夠了,再見晴空~多謝你地班代理~:victory:   [複製鏈接]

真的受夠了, 啱啱睇完代理嘅開會,膠囊一定會出,近台灣一定要一樣,唔理玩家點嘆話出左就唔玩,(只要搵度多D錢為大前提),
合SER,佢地話曬時間,整有排煩,索性唔整,賺嘅錢已夠,公會戰,官方會送勝出的那會,所有會員,加10%HP,10%攻擊,
5%全抗BUFF,為期7天,我終於明白,點解D玩家,1個又1個咁走,2000FUN線上TOP10,由排第1,E家,影都唔見,講真有小小傷心,只怪E隻遊戲,愈出愈離普。

1:講公會戰個BUFF,勝出的公會110人,全部會穫得BUFF,個個星期6,日都有得打,但係官方冇諗過,後果就係,個個星期,都只係某1個會贏,
*贏左公會,下星期可以再玩*,小弟在霜之心,眼見,只有皇族,全部人差唔多都起碼有加8武,加5裝,(我唔係想講,唔衝裝都應該可以贏),
但係咁即係,個SER名應該叫*皇族SER,個會入面個個差唔多都有衝上加8人,每星期再加BUFF,7日,由贏左嗰秒開始,
即係下星期,打公會戰時,都會有,再贏,再有,BUFF係問題,星幣只係小問題,100幾粒星幣,分都分唔度幾多。
GM你們都唔係唔知已經好小人玩,E家重搞D咁嘅野,即係想我地(唔係皇族嘅人)點玩?PVP被秒,日日國戰佢地贏,1V1照輸。
個BUFF,又唔見,有藍稱(寵物/王寵訓練高手)加咁9多?
2:個SER成日斷,已經咁小人玩,都成日斷,係因為佢地用嘅SERVER,唔多勁,連接點差,唔比多小小錢買個勁小小嘅伺服器。
3:職業,完全唔平均,由頭講到E加都冇理過,只係固住加攻攻攻(霸星),補陰,再加勁補補補(御靈),再加一定反,
連機率都唔洗,80%加寵,反硬,PK1V1想同佢地玩?唔洗講。其他職,完全唔理會點,*新入遊戲或已玩一排靈仙的朋友門,
你地可以剷晴空了,打又唔打得,解人有時又解唔度,加HP又點?照比人秒 :)

我地比咁多錢ALTA,點卡唔平,235一張,好多人都落左幾皮野落隻遊戲到,買黑龍嘅人都比左30500點,竟然只係為左賺錢,
完全當玩家係死嘅,轉AGAMES做主論唔用2000FUN係因為佢地E家可以見,唔啱嘅POST,即可以刪,唔洗煩,睇都唔洗睇,唔洗理,有咩投數,話係SPAM搞點,
(咁係唔係要告上到銷費者委員會先理哩?)打EMAIL去ALTA到?多Q魚,佢地嗰EMAIL長時間FULL,冇人清,打左彈回頭,
我同我公會嘅上下105人,相信會長會喺下星期公會戰,打完後,解散公會,會長同全身55/60裝加10嘅1X個人,都會剷遊戲。

相信我講到E到,皇族嘅人一定會留CM比我話我,怒插我話我係MUD水,咩公會咁巴閉,話我唔抵得,佢地有,其他人冇,話我做咩開新AC講,
夠薑出來隻抽,單挑,入火山口1V1睇下我重有咩好講,但係,我只係講出我嘅心聲,你地插唔插,我都冇所為
已有 1 人評分Good 收起 理由
king.s + 2 不得不讚

總評分:  Good + 2   查看全部評分

咁人地公會係勁  羸左有咩問題= =?  

佢地個個星期都有個加10%HP,加10%攻,加5%抗BUFF,每日都有,冇問題??
@.@

邊到有得睇代理開既會?
定係公司職員先有得睇?
係內部消息?

我都好奇 你點睇?公司職員定點

朋友嘅朋友係,,唔放便講咁多,但係全部都係事實,膠囊一定出,同埋,60紫武會2星期後出,60紫術武唔會出,SER唔會合,再講我驚我朋友個朋友會比人炒 :)

多謝分享消息
已經好少在線的霜之森人士路過

回復 ~路人~ 的帖子

you are welcome :)

膠囊
斷線
職業問題我都覺得應該要改善
但公會戰既buff都係吸引人去努力強化自己角色
對我黎講問題唔大

不過60紫武唔係已經出左?

回復 keithhlwong 的帖子

對於長期會喺皇族嘅人,問題完全唔大,因為個個星期肯定贏,有多10%HP,10%攻,5%抗,有咩問題?
紫術武,係只,鎚同單手劍 :)

就算一個/幾個真係去衝裝,全部加10,可唔可以一打幾個加5裝加8武*皇族收人條件

請勿意指本人為霜之森皇族既人
我係秋葉原一個細會既力士
我只係站在輕鬆玩遊戲既角度睇呢個公會戰
勝出者有獎勵可以鼓勵其他人進步
但如果玩家一定要同人鬥勁
呢個旅途可以話係無止境
晴空仲諗住話要一直開放到70lv以上

問題只係霜之SER,太小人玩,勁公會只得1個,叫皇族,其他公會想贏公會戰,除非合SER,多D勁會,先可以贏倒佢地,今晚8點,佢地一定會贏到開550分全贏,
ALTA話唔會合SER,即係,除左皇族110人會有BUFF外,其他心SER幾千人,到萬幾人,一定冇可能有個BUFF,
再講,10%HP同攻,5%抗,唔係小野,
10000HP,變11000,10000攻,係變做11000攻,個BUFF,維持7日,下次公會戰,佢地出戰嘅,已經勁其他會嘅人10%,你話係唔係公平左?勁會,會員打會戰再加勁?即係想贏?難上加難

UM.....皇族1開始都係廢公會
同1般公會無分別
之所以會發大     都係因為平時我地有打武鬥
識落既朋友 熟左就入會
打戰場 岩傾又招入會
收人條件本身係不限
但係最近入會既人太多      不停有人密我想入會
所以先訂   
公會係收健談 長ON,但係裝備都唔可以差

好似我咁  我入會戈時 +5武 +5裝  
只係入左黎之後   慢慢強化上去   

我POST左又點?你地今晚未都係會贏,有個BUFF,之後E個星期國戰又係你地玩哂,SURE WIN,
代理都奈你地唔何,講咁多做咩。。。。代理都係唔會理,唔係霜之心SER,皇族嘅朋友們,收拾心情轉GAME吧 :)

其實我個POST,唔只係要講公會戰個BUFF,好有問題,點解只係追住我E點講哩?ALTA伺服器差,關乎全部玩隻GAME嘅人,你地又唔幫手講下:(

打5V5隻蒼雪嗰陣,都有話打完,贏左個星期,下星期唔比再打,咁似做咩9呀,吊!講到慶!!!!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

再見了晴空 發表於 11-12-18 11:51 AM

就算一個/幾個真係去衝裝,全部加10,可唔可以一打幾個加5裝加8武*皇族收人條 ...

究竟你係想講個buff加太耐...
定係你個會唔夠人打[因為 一個/幾個真係去衝裝,全部加10,唔可以一打幾個加5裝加8武 ]-__-?

ser 職業 問題的確好多人投訴@

回復 i-am夜 的帖子

想問下你入會嗰陣,幾LV??

再見了晴空 發表於 11-12-18 01:17 PM
回復 i-am夜 的帖子

想問下你入會嗰陣,幾LV??

55LV :)       我本身係MC818的   
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:15 PM , Processed in 0.036575 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存