2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 全新空戰英雄ACE名單及各ACE能力分析!!
go

[攻略心得] 全新空戰英雄ACE名單及各ACE能力分析!!   [複製鏈接]

遊戲都有好多高手嫁啦!!!今次等我黎講下全新ACE名單同佢地既分析啦^^

【噩夢級】

遊戲名稱:斗斗         國家:軸心國       所屬公會:豪快帝國  會長            

能力評級
單對單戰鬥力:★★★★★
多人戰戰鬥力:★★★★★
佔領戰鬥力:★★★★☆
速度:★★★☆☆
機動:★★★★☆
個人公開戰積:第一屆天上第一爭霸戰第二名 及 第二屆天上第一爭霸戰第一名

解說: 斗斗相信無人唔識佢啦!! 戰鬥力真係極之強,無論佢係單對單既對戰上,又話者係多人既對戰上,佢既戰鬥力都係極之可怕,理論上跟本同佢打多數係輸多過羸,佢部德國機完全同轟炸機無分別,,我有試過放5-6粒既炸彈先炸死佢,我之前有機雷佢食佐都好似R J咁.. 同佢打如果單打既,一定要經驗十足,真係完全了解自己部機先有機會可以羸到佢, 但可以打得羸佢既人真係好少,除佐暴王,正樹同盟既狂,ZAKU仲有走佐既蘊蘊之外,真係無一般玩家可以打得羸佢, 如果打多人戰, 你地就考慮去汁佢地雞啦... 因為斗斗佢有一張圖係殺50死6既呢個戰績,所以斗斗被稱為戰鬥機殺手,等我搵到放上黎. 佢既技能運用真係十分純熟, 而佢經常用既技就係煞車,佢最喜歡用既技係火焰,佢每次中你你1-2秒就爆[戰鬥機] 所以我幫佢起佐個名叫[火焰神斗斗] 但佢既分析力都唔差,當佢一見到敵人用完美回旋個時,佢就用滾筒走佬,唔比你有機會可以咬到佢.. 所以佢係噩夢級之首

弱點:速度佢中等,所以可以考慮用速度機同佢鬥屈,但一定要小心佢全身+9既裝,總之一中招就9413

遊戲名稱:暴王之月         國家:軸心國       所屬公會:強襲黑鷹  會長            

能力評級
多人戰戰鬥力:★★★★☆
佔領戰鬥力:★★★☆☆
速度:★★★★☆
機動:★★★★★
個人公開戰積:第一屆天上第一爭霸戰第一名

解說: 暴王之月,大部份玩家都驚既一位戰場殺手,佢既戰鬥力好強,完全唔係人咁品,佢既機動同速度真係好驚人,仲係斗斗之上,特別係佢用埋控杆,令佢更加靈活,所以同佢打跟本係同斗斗打無分別,但佢最優勝既係,佢既反應極之快,佢既炸彈好準,每當同佢轉個時,佢會有機會入位,放炸彈炸死你,但佢平時都好鐘意走到你既死位,即係你飛唔到轉唔到既位置度,去攻擊你,因為控杆可以任意飛行,同佢單對單個時,你唔熟佢走位你就唔洗打,佢同斗斗唔同,佢走位係無人可以估到,每次都有變化,當佢認真時你就輸了!! 而係多人戰個時,佢通常都係殺最多既人,你同佢同場,你要諗定點走,但你都可以考慮攻擊佢,因為佢既防血真係低到爆,1-2個炸彈佢就死,但真係要小心,佢係實力派既人,一定要有足夠經驗先羸到佢,佢都有個名號叫做[機動王暴暴],全SER最高機動既玩家!!!

弱點:血量太少,大家可以考慮佢係你機底時你放炸彈,佢一定無好多血

遊戲名稱:霧島正樹         國家:軸心國       所屬公會:豪快帝國  副會長            

能力評級
多人戰戰鬥力:★★★☆☆
佔領戰鬥力:★★★★
個人公開戰積:

解說: 正樹係遊戲前期既超強戰鬥機殺手,佢每次係對戰中,真係無人可以打敗佢地,到目前可以同佢抗行既真係得斗斗暴王仲有同盟幾位高手就真係無了,佢個部馬基白金機,真係好屈機,機動性極高,基本上同佢單對單真係唔好同佢係度旋,因為你實轉輸比佢,佢轉得同暴王都差唔多,但因為佢好少會出現,所以就無咩人認識,但佢絕對係高手中既高手,真係好難應付,佢既反應都相當快,但佢比較少放炸彈,所以大家唔需要太擔心佢炸彈炸中你既問題!

弱點:因為機動機所以佢血勁少,同佢直接對沖吧!!

遊戲名稱:shootingstar         國家:同盟國       所屬公會:88AREA   

能力評級
單對單戰鬥力:★★☆☆☆
多人戰戰鬥力:★★★★★
佔領戰鬥力:★★★★★
速度:★☆☆☆☆
機動:★★☆☆☆
個人公開戰積:

解說: 佔領戰既殺手,仲要係放機雷神手........太夜,天招早更新@@

遊戲名稱:shootingstar         國家:同盟國       所屬公會:88AREA   

能力評級
單對單戰鬥力:★★☆☆☆
★★★☆☆
佔領戰鬥力:★★★★
個人公開戰積:

可惜的是, AREA88 團內的人都不玩港服了

回日本了??

機動王暴暴............我啥時候多了這個稱號.......

霧島來了豪快???佢係我既偶像>3<

簽名被屏蔽

斗斗天下 發表於 11-12-23 11:24 PM
那你應該多上線吧-_-!!! 我現在正訓練我們RC班台灣朋友玩管制同轟炸機

原來豪快在練轟炸
看來我也要練練護航了

故障槍現在無敵了.......你怎有技術也沒用 使不出來~"~

暴暴,我同你打既時候我係全身+5的-_-

比賽我會睇情況而定

好似對住halu同zaku呢d變態殺人狂我就唔用唔得=.=

如果對住傻仔奧利佛既用唔用都無所謂..

但對住你- -我一定會用+6炸彈=_= 用我絕招〔倒掛斗炸〕

球技唔精,唯有裝備搭救~

halu..係咁奧利佛係咩=3=?

自身技術沒有,裝又廢到嘔... 要跑箱@_@??

回復 空戰斗斗 的帖子

跑箱~ OMFG! 笑9死我啦~
記得以前玩天龍嗰陣都有得跑商,最喜歡喺頭上顯示嘅心情狀態係:「剎人搶糧」同埋「專打仆街」
不過後來有一個不法嘅玩家,又係死淨把口嗰type,佢係一個敵盟盟主,幾十件旦散全部一身廢裝圍9我,圍都唔緊要,仲要用C++程式彈我出game,我再log-in返入去,仍然未死,冇咗一半血,跳那繩!我拍咗片後,就連埋自己個acc拎咗去報案,跟住有信比我話查緊喎,唔知查完未,跟住咪quit game囉!玩天龍係最燒錢,玩Q咗我十幾萬,所以HIS相對嚟講已經係平好多

回復 夜文 的帖子

ACE就得咁少???

我記得之前個個都有超過10個

回復 Xm307 的帖子

老手走晒,又無新手加入,所以淨返幾個強淫係好正常嘅事,隻game其實幾好玩,睇嚟紅辣椒要再搵李蘊谷一谷佢先得~
佔領戰兩邊都full晒人嚟打,我覺得會正好多!
BTW,我都係為咗李蘊個盒先去7-11買E隻game玩

小心你老x問你收集咁多女仔野做乜=3=”

ps:而家先留意到你icon 你的確幾危險-_-”

回復 空戰斗斗 的帖子

個icon係用來招呼我老婆的,我有一張gif仲搞笑,不過E度用唔到~

E幅同我檔案相係一對的

唔係呀ma-.-冇玩對戰幾個星期就比人係王牌踢佐落黎=,=

你可以另外申請個acc

再發篇類似的文,把自己列入王牌......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:44 AM , Processed in 0.037393 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存