2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀Online [已修正]《戀Online》 全城熱戀 二部曲 簽名活動! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[已修正]《戀Online》 全城熱戀 二部曲 簽名活動!   [複製鏈接]

《戀Online》 全城熱戀 二部曲 簽名活動!

為慶祝《戀online》已經投入服務及鼓勵玩家作多方面交流,
《戀online》將會與2000FUN論壇合作推出今次的活動!
現在只要於2000FUN論壇中的簽名檔加入以下圖片,
直到活動結束。並於指定的主題中留言,即可以得獎!
玩家將會於公測時得到神秘遊戲虛寶!
各位記得踴躍參與今次的簽名活動囉!

活動時間
12月22日中午12時到2012年1月15月日晚上23時59分

參加方法:

《戀Online》熱烈登場!即日起只要將簽名檔改為以下簽名圖,
直到活動結束,並於活動主題內留下對《戀Online》ONLINE的改進建議。
玩家即可以於活動結束後得到神秘虛寶!
立即把簽名檔改為《戀ONLINE》圖片,拿取你虛擬寶物吧!!

活動結束後會經由PM 於論壇內派發。

簽名檔修改方法:

進入論壇後,點選右上角的"個人中心",於個人簽名一項中,
貼上以下代碼:
  1. [url=http://lo.minimax.com.hk][img]http://minimax.com.hk/files/185/185_20120116020858.jpg[/img][/url]
複製代碼
(發帖時請確保已選擇「使用個人簽名」)

注意事項
1.如玩家對活動有任何疑問,歡迎到Minimax或遊戲官方網頁查詢 (http://minimax.com.hk/)。
2.各活動內容有可能更改,請玩家自行留意最新消息。
3.活動期間系統若發生問題,本公司保留變更或終止活動時間、內容之權利。
4. 如有任何爭議,越進遊戲娛樂有限公司(Minimax Game Entertainment Limited)將會保留最終決定權。
5. 請玩家務必遵守該討論區之板規。

《戀Online》 官方網站 : http://lo.minimax.com.hk/
《戀Online》Facebook 粉絲頁 : http://www.facebook.com/MiniMaxlo

我有5分la!但是它都唔比我?why?

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

:smilie_:): KO

隻game玩法吸引到我.所以我玩下.唔知好無玩呢:p

公測個陣 出多d角色啦~依家得平民殺手同埋警察.有d悶@@
整d愛神死神醫生護士神槍手都好xd咁樣有趣d..
同埋有d人玩分身..好唔掂- -封左雙開佢啦不如

RE: 《戀Online》 全城熱戀 二部曲 簽名活動!

這款遊戲挺不錯玩的 . 但是幣值貴了點 . 但還是挺值得的哦
靠腦筋的遊戲已經很少出了   :)   
我很喜歡

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

隻game 都ok d豬又多  殺左都唔知咩事

本身都有玩過天黑請閉眼
始終覺得大陸版好玩啲=.=
可能而家新推出 啲人超級亂
成日唔知投邊個變左會亂投
不過呢啲都唔關個GAME本身事既

改進方面我建議戀加個類似聊天視窗既chat room
都有ok多online game有呢類聊天工具 而家加左fd唔知可以做咩=.=
而家得私聊成日睇唔到人地send過野尼
要等人地玩完個場先send到訊息比對方好唔方便
如果可以系佢完場之後可以收番個訊息就好?
其實我都唔係好識表達 希望你地明lol
仲有想商城多衫買d;p
而家好似太少選擇 易撞衫.

(補充)
嗯嗯..所以建議係遊戲完先收得msg
既唔會通到水 亦唔會影響個局遊戲xd

樓上說得對~如果加設類似聊天視窗 這樣更方便與好友聊天
但如果適用於遊戲進行中,玩家會不會因而互相通水,影響遊戲公平性?

另外熱鍵說明得不夠清楚呢
很多人好像不知道說完你的遺言,其實可以終止的啊,更省時間

人物,場景,衣服希望可以慢慢增加,
玩法可以比較多元化以增加趣味性
定期舉行一些推廣活動也不錯呢~

怎用全螢幕ㄚ

哇~我好想玩><

人物感覺超好看的!!!

真的想試試呢..

玩過封測...會繼續玩

沒永久衣服 很貴啊....

笑傲無雙

由於封測後先見到呢隻Game,所以對呢隻Game既建議就係沒有!

最擔心就系有D人會同幾個朋友入同間房 之後再MSN互通身份 咁就唔公平咯
又或者一個人幾個分身入同間房
見到呢D情況就好無癮咯
另外商城D男仔衫好似唔多靚- -! 最好出多D靚衫啦XD
休閒遊戲除左跳舞 可唔可以再加其它小遊戲比大家玩啊? 另外希望可以添加遊戲任務 有獎勵 咁玩起上來都精神D啦~

忍影世界

真的想試試呢

一些地方感覺不夠理想 1.登入系統前的廣告不能點 2.面對沙盤這類程式沒有做好防堵措施 3.投訴系統感覺形同虛設,投訴後只能提供查看該玩家是否被投訴? 4.遊戲畫風實在不像是黑手黨 5.遊戲的名稱跟宣傳風格會讓黑手黨族群直接忽略這遊戲 6.遊戲名稱跟畫風以及宣傳風格引來的人也不會是黑手黨族群 7.比起其他國家的黑手黨,這款顯得太過於基本款 9.大廳查看其他玩家時會顯示未知~那不如直接忽略該狀態? 10.舉出10樣意見會有獎勵嗎??~這邊還有不少意見~不過很懶得打 11.囗表示上次跟GM對決那場應該滅口GM的 12.布置房間時是否提供預覽 以方便佈置 13. 3D房間的視角實在.. 14.官方網站上面寫的時間也該改了 15.隨者Linux的普及是否會出現Linux版?
16.剩下真的懶得打了  BY 囗 IOAOI 滄溟 DEN 非暴 以及一些在旁觀看卻因畫風以及系統因素沒有投入該遊戲的黑手好友們共同致

我未玩過呢隻,之後又見推理咁....應該幾好玩

加多D遊戲玩法!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:48 PM , Processed in 0.049627 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存