2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 點解咁遲先做野
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] 點解咁遲先做野 [複製鏈接]

相信大家對今次官方處理手法都極為不滿
官方出現bug唔即時修改已經唔係第一次發生
今次之前最大既bug都已經係一年前既時裝小惡魔事件
一年前既官方一早知道事件 都無立即出招阻止 一樣於一星期後修改bug
今次發生既事件幾乎同一樣
但點解你又可以作出180度既處理態度
小惡魔事件 無人受到官方回收 大家都可以開開心心齊齊頂級時裝
今次祈福事件 你知道大獲 蝕錢 就回收
時間我地付出 金錢付出 到頭來得到d咩
換黎你地呢d不負責任既動作傷害尋仙玩家
你一係有種 連一年前既bug小惡魔既玩家捉哂出黎回收哂佢地d時裝
咁大間代理 代理咁多game 隻隻game都比玩家問候伯母
我好肯定同你講 你咁做 尋仙會變得更加死城
不過你地咁大間公司都無咩所謂 game死game還在 唔怕蝕
我同你講
我係貪狼 81lv 幽冥 傻穎b 81lv 天君 天生靚仔 72lv 奇門 金毛獅王
有種bam我ac
你最好咋咋林比個交代 你地做錯野要玩家受你地既損失 咩道理?

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

55,我叫ultramanTiGa

成日一個答覆都無 同我講管理隻game
活動做唔好 有bug蝕既係玩家 有錢你地賺到盡 死貓玩家食lun哂
一句遊戲橘子保留相關活動規則的修改權與解釋權就玩哂 我地無得鬥 你地大公司 法律一直幫有錢人
我hi你呀 答覆呀 理由呀 大公司 GAMANIA
一有事成隻啞狗 個版你地開 你地管理無人應

其實今次BUG,你地既處理手法的確係好大問題,玩左一星期先話回收,錢又洗左,先叫人吾好強化寵物,如果你係我地,代理賣大包搞個咁筍既活動.我地緊係強力支持你,點知你地就咁對待我地,咁你仲點叫人係你隻GAME度洗錢,一吾覺意洗左點數有可能比人回收咖WO,,,咁缺乏信心,你話點好?做野又吾係快過人,前幾日個臨時維護話回收聖誕祈福同埋包包,又話12點到1點,點知2點都未ON到,,公告又吾曉出,你地吾係連D咁基本既野都吾識下?仲有你地維修完做左D咩?咩都無回收.咁你維修泥做咩,E加玩家見你無回收仙騎,,個個都洗左仙玉,又吾出公告交代清楚,咁你E加即係收定吾收先?你又吾出聲,係吾係要我地再洗多D仙玉你先回收賺一獲甘呀?

尋仙一摺埋班玩家洗咁多錢沖時裝買石頭升法寶之類全部白洗

大家打去消費者委員會投訴佢啦!!!!!!
欺詐消費者
13號出活動,有問題唔即係跟進.........20號維護又無跟進.......21號先叫人唔好用d產出物,轉頭22號維護完就出個無厘頭公告話回收返d咩雪人禮包 ......29號又話要回收d產出物??玩家錢都洗完
啦.....咁玩家用左嘅仙玉同錢點計呀???
重有d人用真金白銀同其他玩家收左野,咁又點算呀??
隨機出嘅抽獎,出多出少係你地自己嘅責任,消費者無必要靠你地關心係咪有問題!!!
你話有問題就有問題,你話要回收就回收??
代理商似係有心呃錢囉:kill::kill:如果唔係有心....更加唔應該要消費者用錢補貼你地嘅犯錯啦!!!
都唔知你地班代理商有無人睇依個論壇嘅......真係不負責任
隻game得返個幾十人玩......要搵多十個八個新玩家就難啫,走多十個八個就容易啦,玩到無引咪轉game囉!!!!咁唔附合經濟效益嘅嘢你地都做...好嘢

十週年勳章(賀詞)

估唔到仲有人玩*0*

同意 撐樓主 小弟叫暗影魔龍 貪狼
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:18 PM , Processed in 0.035719 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存