2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 勁人奧利佛,我開咗4號房,不過冇箱架喎,驚你唔嚟囉 XD ...
樓主: HALU23
go

[消息情報] 勁人奧利佛,我開咗4號房,不過冇箱架喎,驚你唔嚟囉 XD   [複製鏈接]

回復 myisman2 的帖子

連ID都唔敢報上名

仲大言不慚!?  lol

你都係自己腦內補完整件事,然後上黎po文嗎!?

冇在現場
冇睇見
唔知發生咩事

自行在腦內補充完整件事使末,然後當做事實上黎po文,講的好似你係當事人!?

我想問句,2000fun點變成這般?

路人憑句「看唔下去」,便成全知全能!?  lol

再次聲明,若「同盟皇牌」欲派人護航e系列文章,請派聰明點,機靈點,有學問點d人,你地隨便找個傻仔隨便發文,會有反效果la,哈。

好似個成語「畫虎不成,反類"狗"」LOL

冇錢買裝買道具係咁ga la,有錢係強勢d ga la,你次次輸都可以話人地裝勁有道具既,人地咪又係得啖笑

利報:冇玩his成個半月,唔洗話我係咩皇牌會la

原黎里個只係隻game, 唔講仲以為係寸人大會,輸場對戰要俾人拎個名黎做房名,真係唔知里d叫唔叫有品呢? 大大隻紅葉二字幾出位, 我輸左下次再努力便係,做咩要罵我>< (xd)

奧利佛,你當我死的嗎?公然同我們豪快的友會宣戰?人地是旦一件都做到你死啦,下話?都叫佐你去改下自己既態度,自己又唔改

ID:斗斗

回復 空戰斗斗 的帖子

HI,斗斗。

先前我一直唔明點解你好少打佔領戰,又揾人刷經唔打佔戰;又同軸心黑鷹好多人嘈交;同埋你好少上線,卻好多勁裝,但過了先日,我豁然開朗左=D

套用現在正夯的網路用語:
你定係「中伏」左      LOL
或者「有人拖你下水」
但係,我「沒有想做什麼」,「你理會係你自己問題,唔關我事」  LOLLLLLLLLLLLLLL

實說,斗斗你一直係我d偶像,我好崇拜你,尤其係你在FB上d自我介紹,更係啟發左我好多:D

我睇左:

「最憎出賣朋友,背叛兄弟既人」

「也極憎人講粗口」

幾句,真係感觸良多......QQ

jackals60 發表於 11-12-27 08:15 PM
回復 空戰斗斗 的帖子

HI,斗斗。

奧利佛

送你4隻字

「多此一舉」

不過...你要我挑你錯處   你又貼我facebook出來.........你...真的想....老子......捉你........字失嗎!?

回復 空戰斗斗 的帖子

去la,今次我撐你

回復 神天魔 的帖子

那......那......那斗斗...我不理你了啦>"<

那我要把關愛給予這位仁兄了QQ

看到這位仁兄的ID,讓我突然想到這位仁兄私底下向我打了好幾次”招呼”

招呼方式不外乎是「2000fun STYLE」

好多「屌」字......LOL

連渣哥同狂哥都沒私底下來信,這位「中學雞」竟然對我這麼崇拜,真是令我受寵若驚

不過現在「中學雞」壓力好大嗎?

怎麼好似急著想讓人注意到他的「存在」 

從你文章同招呼的內容來看,你應該不會有「成績壓力」吧!?應該好好玩樂才是LOL

那麼我就在這施捨點「關愛」,希望你快快長大

喔,對了,如果你是因為我沒回應你的文章,覺得「不被重視」,或受到「輕視」跟「屈辱」,才私底下同我"打招呼",那我解釋一下。

我一般都會回應別人對我的意見及看法,但若文章內容淪為「2000fun STYLE」,充斥髒話跟

(性)幻想的內容,因為脫離現實,我實在不知從何說起LOL

所以我真的不是故意不理你啦>"<

家陣招呼你唔起咩,唔想睇咪唔好睇lo,又要睇又要嘈

水就抽完,又係時候潛返水,你就當我比你感化左la,而家行返入正途la

jackals60 發表於 11-12-28 01:33 AM
回復 神天魔 的帖子

那......那......那斗斗...我不理你了啦>"<

你太多野令我們笑了

首先,針對著你的問題,我實在,不得不理會的了~ 特別是你對人處事態度相信有玩家也看得清楚.

我〔從來〕沒有把你當做兄弟 第二就是我說了不會理會你,但你奇怪的,總是狂加我朋友,狂密我~奧利佛,我想講… 你好煩~ 仲煩過女人呢 雖然你是男人

「那......那......那斗斗...我不理你了啦>"<」
老子一早沒把你放在眼內了,你理不理我關我何干?

「那我要把關愛給予這位仁兄了QQ」
嘩,你又說什麼?又說不關愛?你是那位人兄?憑你關愛?倒不如你去細心想想…「關愛」這個詞意是什麼先打出來吧,要不是會被人笑到你面紅的^^

「看到這位仁兄的ID,讓我突然想到這位仁兄私底下向我打了好幾次”招呼”
招呼方式不外乎是「2000fun STYLE」
好多「屌」字......LOL」

打招呼就要看什麼人了啊哥仔,你別以為每個玩家也服你的啊^^ 如果你態度是好的,我就不會「屌」你啦^^對不? 沒錯,我在遊戲就是有咁做過,如何? 你很不滿嗎? 除非你身有屎,否則…你又怎會不滿的說出來呢? 你真的很可愛~

「連渣哥同狂哥都沒私底下來信,這位「中學雞」竟然對我這麼崇拜,真是令我受寵若驚」
小朋友… 你同「渣哥同狂哥」好熟嗎^^? 你真的很尊敬他們呢^^ 另外… 「這位「中學雞」你應該是話我吧?」 但你用錯了,應該是「中學牛」才對吧? 你怎麼字都用錯? 其實..你字用錯,也可能有原因的,因為你說我是中學牛嘛.. 沒錯,我是中學牛.我還是大學馬嬲頭. 小學雞我做過  中學牛我也做過  大學馬嬲頭我更加做過 我認!! 但..你既然說我是中學牛..難道你不是嗎? 你難道連中學的學位也沒有? 不是吧..難道你每天也在打機,也在浪費青春啦^^ 連書都唔讀 一啲出色都無。

「不過現在「中學雞」壓力好大嗎?」
相信334學制的學弟學妹們他們的壓力一定大的了..但你連中學也沒有..你問來何干? 要讓人笑到你面紅嗎^^?

「怎麼好似急著想讓人注意到他的「存在」」
我跟本不用心急別人注意我,因為我一早被人注意到了^^ 但你就似乎真的很心急想讓人注意到你自己吧,老實說,我有一句說話,之前我用在「漢斯」身上的,但似乎我用錯了,因為,你才是真正的中了「中二病」不過,中二病不是真正的病,而是形容一個人心智未夠成熟,需要做一些事情吸引別人,但因為生長在自己心理世界,總是想自己做的事永遠是對的,但這永不言敗的性格,不是現時你所有的性格,因為你的所做所閒,都是被人所反感。

「從你文章同招呼的內容來看,你應該不會有「成績壓力」吧!?應該好好玩樂才是LOL
那麼我就在這施捨點「關愛」,希望你快快長大」
感謝了,我第時的工作人工又比你高,乜都好過你,點似得你連中學都未讀完,就黎話人「中學雞」 死啦~~笑到我口大埋=3=

「喔,對了,如果你是因為我沒回應你的文章,覺得「不被重視」,或受到「輕視」跟「屈辱」,才私底下同我"打招呼",那我解釋一下。

我一般都會回應別人對我的意見及看法,但若文章內容淪為「2000fun STYLE」,充斥髒話跟

(性)幻想的內容,因為脫離現實,我實在不知從何說起LOL」

所以我真的不是故意不理你啦>"<
不理不理我關我什麼事? 天知道有人會在服你的說話? 你真的很好笑的小朋友

事情至今,相信有很多人不喜歡你的問題,你自己心很清楚,你也十分心照的吧? 也許我是收錯風,別人不是這樣看你的吧~ 但是,你的問題所在,你永遠好像不知道似的,讓我真的要跟你討論一下

相信,由我第一天認識你開始,你跟我對戰,我不夠你打,話者,當時我不會屈相吧?直至...我不停的練,去到今時今日我用不用相也沒關係了。 理論上,你記得你第一屆比賽,你說了你不參加,令我壓人小了很多是嗎^^? 其實我有心底話想講..第一屆比賽當中,除了暴王跟正樹,其他人不成威脅,如果在16強中15名對手,你對我威脅程度,只不過是排第11而已。 

到了第二屆比賽,好高興我能跟你在4強決戰~ 當天比賽,我全程.只食了5個相相,但你..不用說了,我幫你計了 你足足食了24個,我連影片都拍下了,我每場比賽都拍下來,原本想放上來的,不過想下想下,我就是不想放你的,因為.你食了這麼多相,也被我打敗,我怕你被人笑到面紅.你還在之前跟我說,我不夠你打,其實你跟本全心屈相的~ 可惜,你食這麼多相的情況底下,你也被我打敗,你可想而知,你對我威脅怎麼這麼低吧,當天我有5個朋友在場看我同你打比賽的,他們雖然沒玩,但他們就問了我,阿威,你做乜唔食相,條友狂食既,我只回答「 佢唔食相,佢就未必可以殺到我2殺了」 你想到當時我朋友的反應嗎?就是大笑了。 我真的好想知你當時有冇打哈痴^^

直到你同同盟炒的時候,我就正式介入今次既事,我講佐,同王佢地係我地豪快友會,同佢地反,即係同我地反~~~ 你自問你收返黎既人,都係自己係每個會拉走哂既人~

再針對你一個問題

「我睇左:

「最憎出賣朋友,背叛兄弟既人」

「也極憎人講粗口」

幾句,真係感觸良多......QQ」

我看了之後,我都唔知比乜反應你好~ 你原本是強襲黑鷹的會員~可是,你退了團不得止,還重新開了一個團出來,你跟同背叛了黑鷹跟暴王有何等分別?

現在不服你的人也真多 開帖又有,什麼都有
1:http://2000fun.com/thread-4717472-1-1.html
2:http://2000fun.com/thread-4717353-1-1.html
3:http://2000fun.com/thread-4716528-1-1.html

笑了,自己私下組隊,還自己人不殺,只針對住一個人殺,你本身連技也沒有了,這麼差的戰略也想得出來,你真的不被笑也有鬼了

我說過,你自己的問題你自己也不清楚,我就要同你開炮,既然你認為你玩得起,你就可以同我玩,但你玩唔起,煩請你同我收皮

@@"天魔 我支持你 幫你一把^^

紅辣椒,看見了嗎?食箱要用CT點係一條財路啊~
有大客戶呢
不過24個箱......斗爺吹大了點吧

HALU23 發表於 11-12-28 10:08 PM
紅辣椒,看見了嗎?食箱要用CT點係一條財路啊~
有大客戶呢
不過24個箱......斗爺吹大了點吧face_l_1 ...

唔吹咁大,邊有人睇-w-

佢應該係【倉庫番】同埋【跑online】嘅神人~

或者紅辣椒可以出個奶罩道具,可以慳好多時間,等到佢食齊3個奶罩已經係一件比等巴士更折磨的事,真係可怕

同佢打箱,一定要食返3個加速還拖等佢追下 XDXDXD
不過跟住佢會話9你好走囉

HALU23 發表於 11-12-28 10:21 PM
同佢打箱,一定要食返3個加速還拖等佢追下 XDXDXD
不過跟住佢會話9你好走囉 ...

唔係架><人地勁嘛,食好多相相,我都想食架..但一去到就無,唯有靠殺死佢個時..去偷食.

回復 空戰斗斗 的帖子

Hi 斗斗

還有要加點什麼嗎^^

剛剛構思到一半,又看到你的發文

嚇死我了,還以為又漏掉什麼XD

給我點時間吧,不要給我壓力啦>"<

jackals60 發表於 11-12-28 11:58 PM
回復 空戰斗斗 的帖子

Hi 斗斗

加油 努力^^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:42 PM , Processed in 0.038493 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存