2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 勁人奧利佛,我開咗4號房,不過冇箱架喎,驚你唔嚟囉 XD ...
樓主: HALU23
go

[消息情報] 勁人奧利佛,我開咗4號房,不過冇箱架喎,驚你唔嚟囉 XD   [複製鏈接]

相信334學制的學弟學妹們他們的壓力一定大的了..

尸口巾, 334咩都唔知, 教人點考呀

(以上粗口是針對334)

===============================================

我自組新團算不算背叛

維他豆奶 發表於 11-12-29 10:08 PM
尸口巾, 334咩都唔知, 教人點考呀

(以上粗口是針對334)

你原先有同會長講就唔算既,如果無咁就走佐/拉人走,就同背叛無分別

笑傲無雙

而我知道的334是足球比賽中既陣式,有3後衛,3中場同埋4個前鋒

minga,我好想打你 =)

笑傲無雙

你見到我就打啦@@minga隻ac十年唔上一次

你真係好衰架/.\

話說「某屈箱公會會長」不是說要說一些很有趣的事來打擊本人斗斗的嗎@_@? 怎麼沒了風聲

我收到臥底情報/.\" 說你還意圖找香港軸心國強襲黑鷹的會員來壓本人+_+?

偉人奧利柒...你說的話幾時實現@_@?

我們豪快有超強UC=] 佢真係可以做到laughing=]" 幫我地收集了不少情報+_+

??????
這些事太誇大不實了吧!你乾脆說我要貼張+11的圖出來笑你好了lol
不過我畢竟不是斗斗閣下您,不會做這種事^^

我是說過會發篇文,也已經打的差不多了,主要是將其他人對「您」的看法,及「您」的豐功偉業,做稍為的整理跟歸納,裡面事實同證據絕對大於非理性的攻擊,哈XD

但其實......你的回應也正是我擔心的地方~”~

先前我發文同他人對話,您的情緒都能失控,這次針對的對象是您,不知道您是不是能坦然面對呢^^

其實我文都未發,您實在不需杞人憂天,現在就說我要打擊你,打壓你  lol    等我文發完後,再來評論也不遲吧!

千萬不要擔心,緊張 !別忘了,您擁有大學文憑,而我們只是小朋友 lol

回復 空戰斗斗 的帖子

小朋友最叻咪就係: 便便

HALU23 發表於 12-1-4 10:19 AM
回復 空戰斗斗 的帖子

小朋友最叻咪就係: 便便

halu>< 你真壞   說人的技能只會 「便便」=3=

係了=3=我今日沖了一把+6馬2 - - 有機故 halu 你準備受死吧(wakaka

回復 空戰斗斗 的帖子

看來要換甲了,我仲係用緊40級甲~

halu你就唔岩啦/.\ 我仲係52lv炸/.\""" 得閒去沖下lv先=v=

回復 空戰斗斗 的帖子

紅葉升咗57啦 XD
好慘,入唔到非洲~

而家又解封到幾多呀-_-llll

回復 空戰斗斗 的帖子

冇解到,應該係系統出錯,緊急維修後經驗值已經冇增加,之前刷東京出到60級嘅裝,現在已經冇再出了,仍然係56封頂~

不過而家應該估領個頂級開放到60幾 紅紅應該可以入場了吧?

奧利,本來我當你係朋友,但因為今天既呢1件事,令到我地既關係越黎越差
我先講1講點解我退左你個團
話說 斗斗係呢件事(你同同盟d人發生沖突)之後冇耐 佢經常叫我過豪快 因為佢認為你既缺點太多(而我卻不認同) 但我冇理佢 因為我果陣中當你係朋友
再過多1段日子 斗斗同你既關係更差 於是我唔想介入呢件事 所以我決定過黑鷹   而我就成為了[中間人]
再講講今日發生咩事 話說 我入你個團初期 你比左把c17比我 近排我d運幾好 於是我就將把c17強化去到5
而家你就話想要翻把c17 因為你想比其他團友 好 我想比你 但我點比?我比翻錢你就話唔肯
再過多幾分鐘後 你就sd左條信息比我 話要500m 如果唔比的話就會同gm講 叫gm唔比我玩落去
我想講c17值500m嗎?你都識問我 把c20可唔可以30m賣比你 你而家就為左把c17收我500m?
而我又想問問各位 高性能c17市價值幾多?最高亦只是值30m=.=
若想和解的話 我願意比翻50m你 我講到e到
若果你對我有不滿的話 你就慢慢回覆 無論各方面你都比我優勢 我始終都鬥你不過

笑傲無雙

HALU23 發表於 12-1-6 01:22 AM
回復 空戰斗斗 的帖子

冇解到,應該係系統出錯,緊急維修後經驗值已經冇增加,之前刷東京出到60級嘅裝,現 ...

我係某個場仲有60lv eq拎,但係灰色既60lv eq=(

笑傲無雙

lamlam9898 發表於 12-1-8 05:27 PM
奧利,本來我當你係朋友,但因為今天既呢1件事,令到我地既關係越黎越差
我先講1講點解我退左你個團
話說 斗斗 ...

你係外圍開個新post仲好啦,呢度好明顯講緊第2個post d野 冇咩人留意你@@

回復 lamlam9898 的帖子

C17!?太過份,點都要講兩句,事先聲明,唔係要串9我地嘅佛爺~
裝E樣嘢,我唔算得上係大把,但我有多嘅,我都會免費送比團友,就算對方係唔同團,只要太家啱傾嘅話,我都照樣唔收錢,免費送之,唔信的話,可以問一些冇任何團嘅玩家或者同盟黑鷹嘅玩家,甚至問斗斗都可以,敵人夠強大,剎落先夠feel,啱洗咪拎去用囉,錢咋嘛,咁緊張做咩這啫!?又唔洗自己印嘅,唔好話我成日比裝人啦,我都有做申手黨嘅時候,話說我呢個低級會員,喺RC講咗句:「得返九十幾萬喺身,個人冇咩安全感!」渣古仔就送咗500萬比我啦,lamlam9898,你轉去跟暴王係正確嘅事,至少比人問你大佬係邊個時,你可以話:「我老頂係暴王!有什麼唔滿意嗎?」幾Q有氣勢!
再試一下這個:「我老頂係斗斗!有唔滿意嗎?」啊!天上第一啊!惹不過,惹不過!
試對比一下,「我老頂係奧利佛!有唔滿意嗎?」同一句說話,高下立見,我打完出嚟,自己都有D自卑感,覺得好dirty
所以我好喜歡我個團同埋D團友,好warm~
雖然現在有好多團友都半退休了,但我都好高興能夠曾經同佢地一齊戰鬥!好懷念!
我想信GM唔會因此而封你號的,正常交易,又唔涉及刑事,even連民事都未到佢理,點解!?
好簡單,睇睇條款,遊戲內所有物品嘅物主係邊個?當然係香港紅心辣椒啦,even你用緊嘅裝,都係紅心辣椒借比你用嘅,你無做過任何非法行為,GM會因為咁去封嗎?沒可能吧!所以根本唔洗擔心!我係你的話,我比夠100萬,當比黑E啦,唔夠game幣的話,我送100萬比你!記得拍片放上來,比我地見識一下人地D黑E行為!
咁樣對待自己團友,慘不忍目,不過都係嗰句,各人有各人玩法,電視廣告都有教,網上交友都係小心D好,區區一枝C17,就試到佢為人係點,其實物超所值!

笑傲無雙

HALU23 發表於 12-1-8 06:59 PM
回復 lamlam9898 的帖子

C17!?太過份,點都要講兩句,事先聲明,唔係要串9我地嘅佛爺~

講起我大佬,佢已經潛左水
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:32 PM , Processed in 0.029041 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存