2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA 注意拍賣場騙子
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 注意拍賣場騙子 [複製鏈接]

ID: a001989716
MSN: a001989716@hotmail.com
有關拍賣: [霸中霸]放75補
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=710632

我係12月28日用MSN ADD左佢,成晚唔見佢ON,就係2000FUN PM俾佢,
12月29日中午,我係公司開HOTMAIL,見到佢ON左,就同講有關交易事項,
本身佢拍賣場係標價$200,我問佢賣左未,未賣就$200同你買,之後佢話$250,
咁我就問佢坐騎同提鍊液仲有幾耐到期,見未到期就話$250 OK,反正多$50 ONLY,
我公司開唔到AIKA,加上我之前係度用$900同人買都冇事,
今次$250呢D小數目,就諗住唔會有事,所以唔等返屋企叫佢開隻人俾我睇,
拎左佢AC.NO.,落公司樓下食埋野順便過數,過完我即刻用手機上MSN通知佢,
佢要我影張單俾佢睇,佢話條BAR唔郁,我就話EMAIL俾佢睇,之後就一直都冇回覆,
我3點25分過數,我最後一次MSN係4點,問佢收唔收到我EMAIL,一直都冇回覆,但MSN仲ON緊,
去到5點半到OFF埋,應該係DEL左我,我6點幾返到屋企開MSN,都唔見佢ON,
7點係2000FUN PM佢,成晚都唔見蹤影,佢2000FUN最後上線係6:30PM,
到而家我見佢2000FUN最後上線係今日1:36PM,最後發表係今日1:38PM,
但佢冇回我PM,MSN都唔見人,咁肯定係呃錢

今次係我大意,諗住$250咁細既數目,就掉以輕心,
加上我之前係呢度用$900同人買帳號都冇事,
個次我都係公司,都係冇叫佢開隻人上黎睇,但係個次入左數賣家好快就俾到AC我,
所以今次更加冇晒警覺性,勢唔到有人連$250 D細數都有興趣

唔好買75補啦

我賣71突包神裝  $6500   大數目唔昆你

仲有你最好報警  如果唔係就有下一個受害者

我諗住買隻補返黎整聖水俾我隻黑魔用,費事下下問人拎,
咁岩見到有隻75補賣$250,諗住收黎玩下
但係我MSN對話記錄得後半部份,都唔知夠唔夠料報

嗨~你仲有玩

下次小心了 好多昆9
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:45 AM , Processed in 0.033693 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存