2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 RC聊天版 希望鬼皇返黎..依D係我地幾個既心聲..
go

[聊天] 希望鬼皇返黎..依D係我地幾個既心聲.. [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

睇完E幅畫有D咩感覺"我畫果陣有種好奇怪既心情" 聰明人就會明我畫E幅畫既意義係邊

鬼皇呀"我係呀LING呀0.0..我真係好5捨得你走..無左你係度好似咩都5係咁
仲好記得你教我既每1種野..你就好似我地既BABA咁教我地人生既道理"
有時仲半夜3間同你吹水..講真種感覺真係好舒服"
你帶俾我地既歡笑我地永遠都5會忘記"5好走啦"我地2月仲要齊娃娃食飯嫁

喂...鬼皇我係呀夢~~講真...我真係唔想你走...冇你係到...呢到冇咩生氣...
我重記得我第一次識你既時候~~我真係覺得你好囧...好邪惡的一個人...
後尾我先發覺你真係好型...大家同係男人...唔講擦鞋野啦...
其實呢到冇你係到唔掂...唔好走...留係到...

R3:::鬼皇你帶左好多歡樂俾我地 每次返黎sosad果陣
聽到鬼皇講笑話 總會心情好返哂
每次聽到鬼皇唱歌
總會不能自制咁禁下"錄音"
然後每到適當時候 總會禁返播放 引大家笑下
鬼皇我好掛住你既笑聲 好掛住你既鬼故..我都唔知可以再講D乜了
已有 16 人評分威望 Good 收起 理由
markyeunglol + 3 good
c396437 + 3 係呢個mode...
wongkits1997 + 1 鼓勵
壺一v一 + 5 支持你!下次繼續^_^
小雄雄之空間 + 3 睇到有d眼濕濕
神三 + 10 + 5 鼓勵
壽司-v- + 5 我要喊啦,媽媽
ming712 + 5 幾時輪到我?
笨瑋仔~ + 3 GD JOB O.O"
東方.真龍 + 5 原創內容

總評分:  威望 + 30  Good + 54   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

+1
~~~~~~~~~~~~
應該要係隻惡魔到畫番幾條紋身

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

岩哂,1個龍頭既紋物=.=

十週年勳章(賀詞)

點解冇我份?加埋我啦

細佬鬼皇 我好掛住你呀 冇左你禁我言我好唔舒服

p6699340  鬼皇唔係到,仲有小c啊a_a  發表於 12-1-5 12:50 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
markyeunglol + 1 被若狂

總評分:  Good + 1   查看全部評分

冇得份既,鬼皇....回來了啦,唔係咩?-.-

哈哈,新ac-.-鬼皇回來啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:00 PM , Processed in 0.031802 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存