2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Web恋姫†夢想 黑格黑斯你煩唔煩呀?
go

[閒聊討論] 黑格黑斯你煩唔煩呀?   [複製鏈接]

人人有問題都話跳去你果個問題區問

喂,你出發點唔係唔好呀,但你洗唔洗人地開POST問野又叫人去你到問呀?

你地拎黎做水POST就算啦,當然入面可能真係有問有答,但問題係唔通真係一頁一頁睇,一頁一頁答咩?

有人想去自然會去,唔想去咪依到開囉

如果唔係,2000FUN開個問題區、吹水區就夠喇,兩個POST搞掂,係咪呀?

你錯區 http://www.2000fun.com/forum-99-1.html <-去呢到開~`不過唔知會唔會理

實派屎 發表於 12-1-3 07:05 PM

喂,你出發點唔係唔好呀,但你洗唔洗人地開POST問野又叫人去你到問呀?

你地拎黎做水POST就算啦,當然入面可能真係有問有答,但問題係唔通真係一頁一頁睇,一頁一頁答咩?

有人想去自然會去,唔想去咪依到開囉

如果唔係,2000FUN開個問題區、吹水區就夠喇,兩個POST搞掂,係咪呀?

請問 有問題貼 問問題唔係要係個到問? 我得到左板大同意, 佢都幫我高亮

我叫佢地係個到開post  至少佢地之後仲會係番個到問

呢個post原意係唔想問題post 洗左個板

你試看下

同一個問題  

會有幾多個post出現?

只係IE 轉FIREFOX呢個方法

問題就已經有極多 而且問問題的人都係無做過seaching

就如同你話  有問題唔通要一頁一頁看一樣

難道要我們一個一個post咁看 一個一個post 咁比解決方法?

仲有幾時有話同一個問題唔可以係問題貼到問?  我地可能有時用泥吹水

但係為左咩?  大前題 都要推番高個post

我唔知你之前係唔係到

我開post之前

問題貼 係一板的30~40%

好post 下沉  有問題唔看資料

我唔知你試過未 但呢種無奈我希望你體會到=]

e+有左問題貼  至少問題post有明顯地少左

咁你認為呢個係多餘的話

那你大可以提出你的論點^^

8點~9點30 唔得閒

係因為太多人問同一個問題(最具代表性既例子:點賺錢)
加上版主都高亮鳥,樓主想點??人地集中帖姐
一頁一頁睇一頁一頁答??吳正常咩??有人問問題,佢係樓主,佢會收到通知的說,咁佢咪知有人問問題,答番佢囉
人地開POST問野叫人去佢到問??正常呀,吳係版主高亮黎做咩??

[img][/img]  

kennethip19 發表於 12-1-3 07:25 PM
係因為太多人問同一個問題(最具代表性既例子:點賺錢)
加上版主都高亮鳥,樓主想點??人地集中帖姐
一頁一頁睇 ...

高亮係我希望板主做的

只不過  唔明白板主做咩做呢一點的樓主就真係要..

提意  你做咩之前 都諗好左所有因素先 唔好咁快就想重炮

仲有呢d小事 你唔識pm我而係 係呢到開post

我認為你真係好  

呢個post實比涯叔封

我現在看你(樓主)給人將軍抽車=D

咁討論區既性質係咩?  唔係唔明你點解要咁做,係無必要下下人地問問題就叫人去返你果個POST

想入自然入,唔想入就你留幾多個言都唔入

有時侯係令人反感囉唔該

如果係咁既,每個版開2個區,一個吹水,一個問題POST,係咪就搞掂哂先?

討論區唔係比人問問題同討論,咁拎黎托咩?

黑格黑斯 發表於 12-1-3 07:28 PM
高亮係我希望板主做的

只不過  唔明白板主做咩做呢一點的樓主就真係要..

唔介意比人封,你覺得我比人封你就好威水?_?

仲有,補充一點,有人問左你覺得係重覆既問題,你叫人去問題區唔係唔得

咁你都要比返個有答案果頁既LINK比人地啦,人地一頁一頁睇你地吹水呃post呀?

真係小學雞先覺得2000fun既分數多係威水事

實派屎 發表於 12-1-3 07:34 PM
咁討論區既性質係咩?  唔係唔明你點解要咁做,係無必要下下人地問問題就叫人去返你果個POST

想入自然入, ...

想入自然入,唔想入就你留幾多個言都唔入

有時侯係令人反感囉唔該

如果係咁既,每個版開2個區,一個吹水,一個問題POST,係咪就搞掂哂先?

討論區唔係比人問問題同討論,咁拎黎托咩?

正因為我地知道討論區性質  我先想總合咁多個問題

第一

如果會員問左d之前問過的問題  佢地至少可以係問題貼搵番

係搵的時候  可能佢地唔明的其他問題  佢地都會得到解答

請問就咁開post 問  做唔做到呢個效果?

而且

2kf 的呢個板已經可以話係有3個板 一個係吹水 一個係資料,心得 一個係交易

咁唔係個個都咁得閒 總合曬係資料心得放出泥

咁就自然有人會問

但如果一個板又吹水又問題 咁會點? 一個字""

所以先會有人 試下幫手做總合

而我叫佢地的原因  就係要佢地有一個習慣  有問題都係個到

知識  你唔教 佢又唔自學  佢係會唔識  無人教佢 佢點會知要係問題區問呢?

還是有其他方法?  你教我啦不如=D

唔介意比人封,你覺得我比人封你就好威水?_?

仲有,補充一點,有人問左你覺得係重覆既問題,你叫人去問題區唔係唔得

咁你都要比返個有答案果頁既LINK比人地啦,人地一頁一頁睇你地吹水呃post呀?

真係小學雞先覺得2000fun既分數多係威水事

我在說封貼(鎖貼) 連一般理解都做唔到?_?

好威水呢樣野無人提過(唔計你)

仲有  有問過的問題 佢地再問已經唔係我地的責任 我仲要比埋A佢._.?

搵答案本來就係佢地要做的事

真係無人回答的時候  先係我地幫下手的時候

咩都幫  佢只會一直都係新手~_~

連呢點你都諗唔到的你 唔好假定人係咪小學雞^.^

呃下分 吹下水 就叫好威水 @_@  吹水 = 好威水  okay 明曬._.

你地吹水呃post為左乜先? 做人視野唔好咁短

最後咪又為左分? 你唔好話我知唔係呀?  多分多星你唔覺得威你哂心機吹黎做乜?

你地有重點黎傾計,都算,個個是但up一兩句,連自己傾乜都未必知

咁呃post落去唔係為左分? 唔通真係留個符號「=.=」之類 爽一爽咩?

實派屎 發表於 12-1-3 07:50 PM

最後咪又為左分? 你唔好話我知唔係呀?  多分多星你唔覺得威你 ...

最後咪又為左分? 你唔好話我知唔係呀?  多分多星你唔覺得威你哂心機吹黎做乜?

你地有重點黎傾計,都算,個個是但up一兩句,連自己傾乜都未必知

咁呃post落去唔係為左分? 唔通真係留個符號「=.=」之類 爽一爽咩?

笑  你看番我之前打左d咩先啦

最後又為左分 呢點我認為你錯左  手先

你以假設前題泥假設我吹水為分  視野短的正是你本人

仲有  你話咩無重點 唔該你比左例子我先算

仲有最大的問題係=]

e+重點係問題貼  你自己話要圍住重點傾

但係你自己已經無跟到啦=D

唔通你認為同我玩下"罵戰"會爽D-.-?  我話你知

你論點都唔夠有力 就唔好開post嘈人  我8點~9點30 唔得閒

你組織下你想講d咩先啦=]

記住啊=]  係問題貼啊=]

唔好又講左第2d野啊><!

-.-<<<<爽呀!!!

henry911 發表於 12-1-3 07:56 PM
-.-

唔好抽佢水啦
比d時間佢諗下啊ma

劉明關住

黑格黑斯 發表於 12-1-3 07:54 PM
笑  你看番我之前打左d咩先啦

最後又為左分 呢點我認為你錯左  手先

首~xdxd咪打面
係討論區既問題帖吳吹得水??係問題引申到出黎就得啦,吹下水姐洗吳洗咁
樓主話小學雞先覺得2kf既分數多係威水事,何以見得??你想話人小學雞??咁你一定要鬧贏佢了,吳係你就係連小學雞都鬧吳贏既人鳥~~
好繼續花生

sorry 錯貼, 請del

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

等陣....我冇答應過你話可以比你所有問題去曬你個問題區
只係我覺得你個問題帖原意係唔錯,高亮唔係有咩問題
但未去話其他人唔開得帖問

如果你認為一個帖高亮左,就係其他同類型唔開得既話,咁我最多解返你高亮廢事其他會員誤會LA

仲有你地係個問題帖吹水唔好以為我睇唔到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:16 PM , Processed in 0.034204 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存