2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 想問耍寶點升?
返回列表 發新帖 回覆
go

[職業] 想問耍寶點升? [複製鏈接]

如題,因為好似都幾易fail,但fail又冇經,係正常丫,定有方法可以令你吾fail?
同埋想問,我想捉稀寵,一暗+一商人組隊有冇關係,姐係會吾會遇吾到稀寵- -麻煩有試過2人組隊都遇到稀寵既分享下(雖然明白遇稀寵係睇運,但如果吾知方法,遇成年都遇吾到-0-
最後想問下,有咩裝係+遇敵?我有一隻王者戒+5x遇敵到,效果都算ok,但想仲問下有冇其他裝都係加遇敵,同埋用埋裝闊會吾會好高效果?

十週年勳章(賀詞)

市場希寵又唔貴收隻好過捉,捉好灑時間

我知,只係有陣時同人傾計咪邊傾邊捉,咁岩遇中捉埋,又平,又有成就感咁解,400m-500m一隻我都買得起既=.=

唔用暗2既話幾多人都遇到

十週年勳章(賀詞)

比貼士你光卡龍去大劍任附近捉,水卡龍上行三樹左近,木鳳 去小島捉,光象走去上右捉,火精左行小小,當你撞到希寵留意坐標,多數在附近出現,我當年捉好多以上希寵

我分享下我點升耍寶:)
雖然耍寶係好易fail..
但係中左既話 1下+5經 其實都幾多嫁..
1-20lv 可以唔洗開娃升..係地下室升2--3hr 應該有20lv
打後可能會難升少少 就開娃升:) 太約都係升到2-3hr就得嫁啦:)
比少少tips你..
你每lv都望一望 要幾多經升
然後/5(ruond up) 數住自己耍寶中左幾多次
夠數 就打死隻怪 咁就唔會哂時間啦:)
hope my experiences can help u :p!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:27 PM , Processed in 0.031208 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存