2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 斗斗我係love我要下戰書
go

[閒聊討論] 斗斗我係love我要下戰書   [複製鏈接]

我今晚要挑戰妳
跟我對戰嗎?
不過又不用咁認真,交流一下技術

好的 正合我心意味道~~ 幾點都得 時間就你

我開了場 你見到就入黎啦~

不過我仲未收工一…一

你大約幾點倒? 我今晚係網巴通頂~

如果你太遲我就未必打架啦 今晚我要同halu佢地刷lv

咁第二日先我到換軸心叫妳

唔好升咁快真係會好悶升56用左1日但係之後好鬼悶

第2日我就唔會玩的了 係打就而家

LOVE,要打你要讓讓人地,唔然打贏他,你就大鑊啦  LOL

害人地崩潰,情緒失控,唔好啦~>”<

記得好久前等級上限還是lv36的時候,我贏左個「尊貴好快聖者」好多好多次,那時我還不像現在這麼廢,輸他的次數一隻手的手指數都嫌多orz

但........................

到了最近,常常看到「尊貴好快聖者」說我食箱才能贏他............O.o

那時我們對戰設定都係「冇箱」,點食箱的我都唔知XDDDDDDDDDDD

現在情況剛好相反,我設定有箱後,「尊貴好快聖者」食箱食的好開心呀,不過可能是貴人多忘事的緣故,他都不記得了,我都怕拆穿他,又傷了人地高貴的自尊心,人地又崩潰了

◢▆▅▄▃崩╰(〒皿〒)╯潰▃▄▅▇◣

「尊貴好快聖者」輸:定係人食箱
「尊貴好快聖者」勝:定冇食箱

LOVE你最好手下留情,唔然人地又找5個朋友來笑你食箱la~

不過有+10槍都打不贏,還是回好快世界當尊貴好快聖者較好吧

好快世界:

冇挫折

冇失敗

有的是全(好快)世界的關愛跟注目,以及(好快世界的)好多朋友

我是胖虎,我是孩子王;我是扶不起的阿斗,我也是孩子王

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDD

jackals60 發表於 12-1-12 02:46 AM
LOVE,要打你要讓讓人地,唔然打贏他,你就大鑊啦  LOL

害人地崩潰,情緒失控,唔好啦~>”<

喂 世界仔  你回既時候我見唔到你

你咁勁~_~  同我呢件垃圾打場啦不如7.7~

另外 to love:  我唔理你認唔認真  我只會同平時打法同你玩   期望你令我打得好快樂~

放心  vs時我會拍影片  不論輸羸我都會放上黎 love  你不介意吧~_~

斗斗...奧利佛呢條友可以唔洗理的了吧... 跟本是垃圾中的小人物  
你跟love打你應該會感到好不快~ 怕你悶死..
相信只有暴王,正樹,狂,zaku才會令你開心

仲有一個是某個團的Hime,  實力好強~ 玩戰鬥機 佢係最近令我打得比較認真的一位對手

我還聽Hime說某人有玩過美國ser~~ 真強大 7.7

至於love...不管了,打了才決定有沒有感覺吧

最近我的小暴暴也沒有上, 他是我的好對手  小暴暴~_~ 怎麼不上@_@?

係了~ 夜文 我send佐個張1200點比你了 你自己睇~ 收到回信比我唔該

怎麼剛剛編輯個文章加了些東西進去後,回來就又看到好笑的東西XDDDDDDDD

你不知道你上次用"夜文"這個帳號來發的這篇:

[攻略心得] 全新空戰英雄ACE名單及各ACE能力分析!!
http://www.2000fun.com/forum-vie ... romuid-2164712.html

已經成為軸心眾所皆知的經典笑話了嗎XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

打了篇文章想用來吸引別人注意自己--->發現不好自吹自擂--->用別的帳號發文

現在又用夜文這帳號跟自己自言自語:

斗斗...奧利佛呢條友可以唔洗理的了吧... 跟本是垃圾中的小人物  

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

離題八卦下,話說現在警察招募人員,是不是都不測試:

心理素質

抗壓性

心智年齡

這幾個項目嗎!?

有沒有網友知道這方面的資訊^^

jackals60 發表於 12-1-12 04:38 AM
怎麼剛剛編輯個文章加了些東西進去後,回來就又看到好笑的東西XDDDDDDDD

嘛~ 可以叫版主講出我們ip的頭5個字的 聰明的奧利佛 你更加令我們恥笑你了  你好不好放過我的笑引?

你越頂你就越多笑料比我地笑柒你呀哥仔~

另外

給你的相關資訊

督察

學歷要求
•具備香港的大學學位,或同等學歷;或

•香港高級程度會考兩科合格(高級程度) 及香港中學會考其他三科C級或以上,或同等學歷。

語文能力要求

•申請人須持有中學會考中國語文及英國語文科(2007年前之”課程乙”) 第2等級(即2007年前之”合格”成績)或以上的成績,或同等學歷。未能符合上述要求的申請人仍可提出申請,只要他們在遴選督察的筆試程序中,考獲中文及英文語文測驗合格,便可豁免有關規定。

•能閱讀及書寫中文及操流利粵語。

•溝通能力
•判斷力
•常識
•領導潛能
•管理潛能
•推動力
•個性及價值觀
•語文能力及認知能力
•體能

轉自:香港警務處

如果奧利佛你認為自己有這學歷並自己有能力通過以上的測試,你也歡迎去考架, 見你咁有興趣=)

仲聰明到話我同夜文係同一人7.7

另外...
你所提出的

心理素質

抗壓性

心智年齡

我想...是你的能力以外吧,如果你有心 你可以去克服的 我們十分支持你7.7

就算你唔考 你都可以去克服 令自己自信心更強 唔需要做埋哂d令人喧 憎你既事=)

順道一提~_~ 本人是為空戰而加入2000fun論壇~~ 我看見夜文的申請年份...居然是09年~~

麻...難道我自己在09年申請了我自己失憶嗎7.7? 定是有人自作聰明自以為事扮哂野咁話我同夜文同一人~_~"

再睇返之前因為宣傳而被禁言的 斗斗天下 都係10月20號之後先申請/.\

夜文佢一早有其他遊戲記錄  奧利佛  你的分析力太強了

小斗子不得不讚好~~

講到開分身啦wo~ 我洗乜開咁多分身? 我1個身份就足夠啦~_~ 係咪先@_@?

洗鬼開分身facebook係度炸紅心個專頁  驚死人地知道自己個真名咁

我越打就越忍唔住~_~"

可惜 奧利佛/.\ 我無得再同你鬥了@_@"

因為16號之後我就會極之忙 可能一個星期玩一次

原因就.........不必告訴你啦=] 認識我深既人就一定知~_~"

所以1月16號之後既斗斗  係vs場...記得唔好殺佢呀...佢分分鐘無還擊之力/.\!!

回復 空戰斗斗 的帖子

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

你的邏輯能力真強XD
恥力更是頂!!!XD

本人是為空戰而加入2000fun論壇~~ 我看見夜文的申請年份...居然是09年~~

麻...難道我自己在09年申請了我自己失憶嗎7.7?

也許不是失憶,也許是害羞,羞於承認

羞於承認將自己的文章以其他人acc發出,這帳號可能是自己的,也可能是其他人的

讓我們來看這篇文章

[閒聊討論] 豪快帝國現正招生!!
http://www.2000fun.com/forum-vie ... romuid-2164712.html

發文者:~牙鏡~

開頭第一句是:「大家好,我是豪快帝國的團長,我叫斗斗喔!!......」

................

天啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

斗斗你被盜用帳號了!!!!!!!!!!!!!

還是你又失憶了!??????????????

只要稍為想想便知,夜文,何許人也!?

怎知同love會好不快會悶死,又怎知暴王、正樹、狂、zaku才會令你開心!?

他跟love、暴王、正樹、狂、zaku打過好多場嗎!?很熟嗎!?

怎麼好像斗斗才知道的事,他全知道了lol

再看這篇文

[攻略心得] 全新空戰英雄ACE名單及各ACE能力分析!!

wa~不只熟呢,斗斗就算了,還同暴王、正樹、shootingstar等斗斗熟人都好熟悉,不只熟悉,連對戰時的特色都一清二楚,想必經過無數次的交手~

夜文,除了斗斗外,有人對戰過嗎!?

其實更簡單的方法是,只要稍為想想,空戰英雄版上,會特地發篇文來誇耀自己,吸引別人注意的,是那些人,便不難猜到是誰XDDDDDD

@Love 你同斗斗我都交過手,單挑的話,你要贏斗斗機會不大,但我喜歡喺你指揮下打佔戰,超讚!

給LOVE頂一個

佔領戰最不願見到LOVE帶隊出擊= ="

今日冇法出戰,請LOVE同黑鷹眾手下留情

回復 jackals60 的帖子

Oliver, have you been voting yet?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:52 PM , Processed in 0.035154 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存