2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 空戰英雄 豪快帝國 斗斗 交接之事
go

[閒聊討論] 空戰英雄 豪快帝國 斗斗 交接之事 [複製鏈接]

由於本人由1月16號開始就會好忙,需要入camp讀書訓練等麻煩的事情~
所以我的帳會空了出來,由於紅心不停的更新關係,所以就把本人之帳交接之事
於1月15日 斗斗會正式宣佈半退出空戰,直到9月畢業才會重回。

所以本人的帳戶會交給我本人的妹妹接手,由於我妹還在讀中5 年紀少少什麼都不會
所以請大家手下留情,在戰場上也不要殺得太恨-_-!!她只是初心者

而豪快帝國公會的話事人,我會交給 「優院」作我們的代會長~ 公會所有事都是他決定~
如有任何問題歡迎send信到:catwai911@hotmail.com  本人放假時會看

我妹用本人帳聲名

1她不會跟任何人進行遊戲交易〔除同盟外〕
2她不會主動跟別的玩家傾計,除非是我本人
3她每當溫完書做完功課就會幫我上線掛機,如有份帶的,我而得知,本人重重有賞

另外,就是因為她什麼都不會,所以我也交給空戰的神手 HALU跟ZAKU去帶領玩~

而豪快帝國RC仍然開放 歡迎大家到RC傾計

而本人的妹在RC的名叫:貓寶貝<3 恩xD

另外請火仔 看見本帖就麻煩您都幫一個好忙了~ 就是帶她吧~ 因為我看她玩幾次 也撞山的-.-lll

而本人會在每個星期六的 下午6:00-夜晚10:00會上線  其他時候就會溫書以備考試~

所以想跟我玩對戰/一起吹水傾計的,遷請在這時段找本人~

好了~ 我好唔捨得你地架~

【斗斗感言】
1:暴王,好多謝你同我一直對戰,你令我越戰越強,不得不服你既打法,你係我玩空戰開始,係我最想超頡既人,這9個月我會少上了,你也努力讀書,不時,我上空戰再一齊玩啦
2:HALU,雖然同你認識1個月多少少倒~但我都十分多謝你,你教佐我好多工作上我需要注意既野,令我有一個心理準備,其實認識到你我真係好幸運,多謝你HALU
3:水月,你也我認識咁多空戰玩家之中,算係一個比較細個既人啦,但你份人都唔錯架,你呢排雖然少玩佐,但你都KEEP住啦,HALU佢地等你架~ 得閒多D同我打啦~
4:ZAKU,你係我見咁多管制機之中,實力真係最強,無人能比,係比賽中,你更加令我手都震埋~ 當然,認識到你我好開心,期望呢份友誼永久!
5:Hime,あなたが本当に良いことを理解して、あなたの戦闘機の実力のためは強くて、私に最も感心させるひとつ
6:奧利佛,你..就..當然 雖然好唔鐘意你,但你都比到好多快樂我,認識到你我都好開心,之前VS真係幾好玩~ 比心機搞好個公會佢,睇好你〔真心〕
7:鏜爺,多謝你歡迎我平時去你地個公會RC傾計,你快D返黎啦,HALU佢地等緊你架

好了 我走了~ 再見

回復 空戰斗斗 的帖子

@水月
水月信心全失,所以我先寫篇「水月螺旋炸」嘅破解方法,毫無疑問,Hime用這招得比水月好,不過水月要贏佢,亦唔係啲咩難事,我輕易做到了,我相信水月同其他人一樣可以!

@鏜爺
我地全部人都等緊你返嚟!你唔online,副團長都冇權限將個團升級,飛行團點數有好多,就只係等你按個制而已~

@奧利佛
團內個Hime唔錯,搵日同你打有箱場比你爽下!咪再浪費時間同斗斗咀炮啦!

@渣古仔
我最愛的partner!同你組隊打14個都會冇咩壓力,你自創嘅打法真係好強!你係至今全ser內最冇把握剎嘅人 ==凸同你一齊研究,先可以令我發展到今時今日嘅型態 :P
下次比賽比啲信心,冇話戰機一定食住管制機嘅!

@暴王
同你都係佔戰交手多,好想睇你同渣古單挑!因為一直都想知你定渣古較強 :P

@斗斗
安心上路!我有時間就開隻軸心入你豪快度做二五仔!

笑傲無雙

有圖有真相@o@ 冇圖就

這要什麼圖?

笑傲無雙

當然他的妹妹

別打人妹子主意喲~

halu會把你轟下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:45 AM , Processed in 0.031585 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存