2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 09LW系列的測試 要買ge體左先
go

[攻略心得] 09LW系列的測試 要買ge體左先   [複製鏈接]

ononjj買左套09 所以test下
09頭:07頭的強化 可以防到大dd ge子彈  but 能力不及08 但比08頂耐d

09甲:主要系擋細子彈 效過同07 1樣對556很有效 對遠距離的子彈非常有效 但系比07多左防大子彈的攻能
             但系防大子彈能力我估都系得08 1半..........
             特別事項:假如全部都系大子彈打落去 件甲只最多扣75%  最多75%!! 跟主個dd防就系留比細子彈
                                  同樣道黎 全部細子彈打落去都系最多扣75% 個25%留比大子彈
                                  不過你扣到去75%你以經瓜9左......................大家都唔系唔知07特性

09衫:跟本神裝 防86 不過 都系防多小小only 唔好太大想頭

09套:同08功能基本上樣 穩定一樣(08套+1準 09套+1穩  so:08走射好 09定射好 ) 但系多左切槍+速 只限主槍    awm用左切槍速度=未用frf2   仲有保留軍x牌攻能  

未改mp5 8m走射(MP5太穩好難體出分別 )

09鞋:比08強 唔好比距昆 唔會有防跌攻能
             核武中路p38 f1滿技靜走
              08              09
第1次:12.75        10.55
第2次:12.67        10.76
第3次:12.36        10.11

09護膝:官方解答:
親愛的玩家您好:  
很抱歉造成您的困擾,該物品即一般所謂護膝、護肘之類的護具裝備,請您再評估是否需要購買。
真正用途:跌落黎扣小d血 唔系唔扣 大約少10%
e夠野跟本沒lun用 玩具........

總結
真系想買09我會有e個陪搭
08頭09甲09衫08套09鞋
玩g的可以用09套
不過其實08套裝除左鞋 基本上系唔會差過09

比10個好評黎啦 e套野唔小錢
已有 5 人評分威望 Good 收起 理由
c396437 + 30 活動獎勵
samclh999 + 2 09~
t0myip + 2 08頭07甲09衫09套09鞋:)
阿豆@FT + 1 感謝你跟玩家分享09甲資訊
williams1314 + 3 Good Job !!

總評分:  威望 + 30  Good + 8   查看全部評分

見你這麼可憐,買左套野呢介紹,比個好評你。

個人意見:我覺得有09同無09是沒有分別的,有技術同無技術先有分別。

CYL麟  有技術09VS無技術09???  發表於 12-1-16 05:36 PM
HKYINdennis  有技術同無技術先有分別<------------ 這句很廢- -  發表於 12-1-13 05:07 PM

我都買左成套09..
仲買左把新年M4....又係屈機槍=.=

日昊天  冇大陸既消音已經很好了,,  發表於 12-1-14 12:25 AM

唔小心禁左 負評

huiwaihin  +2 sor  發表於 12-1-14 08:07 PM
z8nkc538  +1  發表於 12-1-13 09:01 PM

好野好野...有禁多時間同心機做

HKYINdennis  漏左錢e樣野  發表於 12-1-14 12:02 AM

09手套你漏D野WO

玩殲滅死左軍牌會繼續同你KEEP住,直至夠3個

HKYINdennis  係WO THX  發表於 12-1-14 01:05 AM

d錯誤以經改番

回覆 _superyan_ 的帖子

唔知點+GOOD==

笑傲無雙 忍影世界

_superyan_ 發表於 12-1-28 03:01 PM
回覆 _superyan_ 的帖子

唔知點+GOOD==

好似要三星以上
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:54 PM , Processed in 0.035748 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存