2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 冇得打佔領 憤怒區
go

[其他] 冇得打佔領 憤怒區   [複製鏈接]

笑傲無雙

琴日咁岩唔係屋企,唔知原來琴日改左野,跟住今日我入到game,我見到個佔領%

知唔知我第一句就DIU左出黎  同盟得番個2x.x%,有冇搞錯牙,睇真d,你冇睇錯牙,真係2x.x%

明明早一日仲有5x.x%,過左1日唔見左2x.x%(笑)

再睇真d. 噢 xy你個z  連非洲佔領都變埋25-40:o)  我地過左40既本來已經玩唔到歐洲佔領,你依家連非洲佔領都唔放過我地,比得一個打都打唔到既太平洋佔領我地(汗)

搞到我極度懷疑GM係軸心既人:o)

去到今日晚上既9點鐘,佔領開始啦!  馬里,薩巴,被軸心攻擊. 倒數完30秒, 3比0就完左場,軸心食下食下,3個字咁就食埋個非洲.

我地成班同盟過左40lv既人係出邊睇住軸心食下食下連非洲都冇埋,睇到扯晒旗但係射唔出真係....

Dear 親愛的His GM:

其實我有好多問題想問..

1.我唔明點解你要set埋非洲佔領變25-40  
2.你有冇諗過太平洋佔領仲係開唔到,你仲Set低埋非洲佔領Lv  咁叫高lv玩家玩咩!?唔通開新ac玩?
3.續上題,如果真係諗隻戈2個佔領係想比新手既玩,但係如果老手真係冇野做,開新ac落去打都咪係冇意思
4.His家陣已經好少人玩,你仲Set lv玩,我諗繼續係咁,唔夠1個月真係冇人玩!
5.我係公測先玩既玩家,仲記得一開始既佔領係可以去到同時打既都去到1x Vs 1x  你冇睇錯係1x Vs 1x ,但係e+ 你Set晒Lv 樓下冇新人玩,次次就比人3比0拎地,都唔知你地GM諗咩,我相信你地想隻Game好嫁可GM?
6.知你地應該想睇我地對佔地既意見同數據,所以幫你搞好埋,快d睇完做決定.
http://www.2000fun.com/thread-4728950-1-1.html

最後,當然你睇完可以繼續唔理,但係你要比原因比番我地,而且你唔理 ok fine,對唔住,我唔會再玩呢隻Game,
本來一開始我對隻Game係滿有希望,但係過過下,愈黎愈少人,你搞埋晒咁既野係度趕客,係FaceBook送野咁又點姐,
禮物最多用一次兩次,佔領係日日打,唔通要我日日等,等你幾時開番比我或等新佔領場!?我諗我等得黎,都變成一座望打飛機望到心淡既石像:o(

From:同盟 ID:SamYeung

其他人都可以將你既憤怒可以盡情係度發拽出黎!

奶奶的!我這個手執Dry Martini嘅不羈嘅豬肉佬要怒了~

雖然我係軸心人,但同樣感到不滿
本來刻意在9時入game,想連打2個hour佔領,誰知連非洲都冇得玩(成個人灰左)
十點半同盟大規模反攻個陣得[RWXXXX]一個人可以出擊.
和同盟一樣過左40lv既人係出邊睇住法國,比利時,冰島,蘇聯X2一個一個冇左
不知幾無助

我係同盟既人,雖然我平時好少打佔領戰,但係我成日見到個佔領戰數字就覺得好無奈,再睇下個lv,不禁講句:「唔怪得la,set到咁低lv,我地點打好呢= =?」,所以我都好不滿set個lv set到咁樣。
註:我係46lv既

GM再唔整翻太平洋佔領 到時就有個倒數計時器出現了

距離遊戲結束營運時間剩餘:XX日XX時XX分

笑傲無雙

lamlam9898 發表於 12-1-15 04:08 PM
GM再唔整翻太平洋佔領 到時就有個倒數計時器出現了

距離遊戲結束營運時間剩餘:XX日XX時XX分 ...

佢唔搞番歐洲同非洲佔領都係!

隻game友唔係好多野玩,比起d美國game已經不是什麼大game la,都可以整到禁垃圾,
錢就識得收,野友唔9做,活動友小,回報回覆友耐,你們錯失的地方友唔做賠償給我們,都過左1個月la副本賠償到現在還沒有
bugs友多,有bugs友唔改,話改友唔去做,做友做唔好.
做到不倫不類,不如唔好做la
不如拿去堆田區吧.國語:(你們說好不好)
真係唔F唔高興嗎?

你唔可以怪我太激動,只怪你們做得太木獨

還有就是佔領已經是我們唯一可以大家一起玩的地方,都要做到禁
看來你們想我們 leave GAME 吧
H.I.S已死,安息吧!!

我係同盟玩家,首先,我覺得GM係冇幫軸心嘅,我只係想同盟同軸心都可以多啲人參與佔領戰,不過家陣個個都入唔到,仲點玩!?玩game一定會升級架啦!升咗級又唔比入係咩概念?

回復 PPTv 的帖子

Tats the point!!!

這就是令玩家全走的原因了…

(迷:紅心,我給了你們小指導也沒聽嗎?)

回復 calvinmc2 的帖子

46級,低級場入唔到,高級場比你入到都未必夠人打,無奈!你不高不低,不如全速升62級,反正都係入唔到,著高一個階嘅裝好過~

笑傲無雙

HALU23 發表於 12-1-15 08:02 PM
回復 calvinmc2 的帖子

46級,低級場入唔到,高級場比你入到都未必夠人打,無奈!你不高不低,不如全速升6 ...

起碼玩有得玩先!e+玩都冇得玩!

別講笑  憤怒爆開了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:18 AM , Processed in 0.033373 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存