2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 美服不快經歷 loveching1314 <~~見到佢係隊友你小心d ...
go

[抱怨專區] 美服不快經歷 loveching1314 <~~見到佢係隊友你小心d [複製鏈接]

拿開呢個post純粹發洩一下 好耐無係2000fun 開過任何post了
話說岩岩玩左場ranked game 真係嬲嬲地
我玩vlad 有位叫loveching1314既人玩ww jungle
咁條友又無cover 又無gank 咁都算啦 靠自己啦呢d 野
反正我成場都壓住對面個annie , cs 數目又keep 住全場最高
但條友真係弱智的 又狂死又廢 咁我都算啦 noob 隊友其實玩得lol 都遇左實有d 最起碼自己carry到自己先
但最離譜既係佢仲要好意思插我 話我好ks 又話我賣隊友
最初佢用英文插既 可能估到我係hk 用中文插囉 仲要老母前老母後咁
我本身都唔想理佢 但見佢老母哂 真係忍唔住要插返佢
人我殺最多就話我係咁ks 大佬vlad d 技不嬲cd 短架啦 我仲要用埋cooldown mastery 同runes
只係狂出技 咁都要比人話ks 同埋我係最肥果個 d 裝又最好果個尾刀到都好正常姐 但我真係無刻意話留技等到最尾先出技咁
條友cs數少我成倍有多 殺人數少我幾倍 但死亡數高我成倍有多 養到人咁肥搞到我輸elo仲要插我 去你媽~
好在 天有眼 無論隊友定對面友都好 都一齊插佢廢
咁好啦 其實我都係想發洩下 睇唔順個叫 "loveching1314" 既人
個名咁易記 唔驚唔記得啦 如果真係咁唔好彩同正佢一隊 真係要醒醒定定 條友實拖你後腿 因為真係好廢
連最基本既保命都做得咁差 係咁死 玩其他英都唔方好得去邊

對電腦定對人戰..

ba2621 發表於 12-1-19 08:36 PM
對電腦定對人戰..

玩RANKED GAME 梗係對人啦lol...

玩過星曲WEB

算啦
間唔中就有呢D人
睇開D吧
日日記住呢條友你仲辛苦

忍影世界 玩過星曲WEB

我見親有數字尾既player 第1心諗是咪係hk?
仲要連埋love呢d字眼
如果我打rank game 我都會夾埋frd一齊打(rc)
btw,等我30lv先
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 10:47 PM , Processed in 0.030846 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存