2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 W.O.Tanks /Warplanes [美服] RC and TS
go

[圖片及影片] [美服] RC and TS [複製鏈接]

RC: 因為2000fun頻既World of Tanks俾人刪左既關係,小弟自己開左個room( ID: 17176344 ),平時小貓三四隻,黎黎去去都自己會既人組黎玩,如有興趣想加入本會( 1999 )或者遇到疑難想搵人解答,我都好樂意幫手( PS: 尤其蘇聯線 )

TS: 唔好意思,我唔想俾人Bam既關係,所以只講提示: [ 去巴X既坦克世界會找到 ] ,果邊好多人兼高手雲集,有人長期駐守,大多數都係隔離討論區既巴打

以上

PS: 小弟本人 ID: Shepherd    公會: 1999

巴哈都唔算好多人
港澳台玩家都好分散

從未認.真 發表於 12-1-27 07:48 PM
巴哈都唔算好多人
港澳台玩家都好分散

TS: 去巴哈坦克世界既公會相關果度, 你會搵到香港人果個post

而且台灣玩家好多, 好多公會, 有兩個仲要好強添 ( 503TW , PCAFV 等等 )

係香港少人玩姐, 亦有部份人去左玩陸服, 所以唔算多人, 係美服100個香港人都唔知有冇

所以我開post既目的係想"自己人"一齊玩, 一係去RC, 一係去TS, 組人黎一齊玩

weiqichan 發表於 12-1-28 01:44 AM
TS: 去巴哈坦克世界既公會相關果度, 你會搵到香港人果個post

而且台灣玩家好多, 好多公會, 有兩個仲要好 ...

100個我諗都有既...
始終有D唔上論壇...
高登果到都有幾十個....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:09 AM , Processed in 0.046186 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存