2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 APB Reloaded 有關最近更新問題和tips
go

[心得分享] 有關最近更新問題和tips [複製鏈接]

以下長氣左少少但請你用心睇

最近更新後分顏色ser 制, 而且顏色時上時落
更令不少人由金刻意跌落綠...原因係無金ser...

但其實我想講既係, 我而家一路都係金, 但我所扌羅既reward 既然係100%...
點解, 因為當你禁幅圖畫入ser, 就等於叫隻game 幫你搵ser
而佢當然搵唔到金ser, 所以會幫你入求其一個(多數銀,即最接近果個)
而你禁樣做係唔會扣經的

其實更新完後, 你金的話禁"Instances" 係搵唔到任務/Fight Club ser
自自然然就會禁圖畫入ser, 咁咪無野lor
其實我唔明點解D人要得燈熄左"Show recommended only" E粒制.....
你唔咁做咪唔會扣經lor...

我E 個post 既主要係想教大家點樣金條唔扣經
眼見周街都綠色真係"各"得佢地好XX....

BTW 我見Wingo 話咩Steam 整到D 經少左...
其實我想講關Steam 咩事....
APB Reloaded 而家既大佬係GamerFirst
Steam 只係一個平台, 唔係Steam 收購左E隻game
而家你Armas 仲用緊G1Credit 就知咩事
另一例子:
COD 在Steam 上登錄, 但其實唔代表隻COD 係屬於 Steam(Valve)
只係個平台俾大家有社群, 搵FD 果D 方便好多

而且其實我等緊E 隻game 支援Steam 好耐

而家threat 狂贏仲跌得快啦 @@

wingo9042 發表於 12-1-31 02:48 PM
而家threat 狂贏仲跌得快啦 @@

我就win 都唔跌 = =
but 有個銀牌殺數緊次於我(K>D), 同隊win左 變銅.... 笑了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:30 PM , Processed in 0.029272 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存