2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AKB48 專區 3月演唱會會場生寫代購預定
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 3月演唱會會場生寫代購預定 [複製鏈接]

AKB48 3月23至25日將會在 Saitama Super Arena 埼玉県超級競技場舉行3天演唱會!

本來打算唔去,但個fd話請我食和牛... 為了和牛
我要食5000yen以上果種...佢話ok 去吧

今次不同上次猜拳只有一天售賣日
應該不用排4個幾鐘吧...
西武經驗 西武果次我沒幫買生寫
但看條隊應該都要排1個鐘吧

今次我和fd一起去,但他不是akb的飯
不過他說可以幫手排隊
但就要收回車費和請他食一餐下午飯,他才幫排
初初我覺得唔太好...但他又說得沒錯
要他沒事做走去坐1個鐘頭多D車程+排2個鐘以上時間
請佢食餐飯 聽完後又幾合理...

生寫價錢:
相信都係1000yen 1套(5張) (約港幣$120)
未知是否每人每次排隊 最多可買5套
這個遲下再公告
車費單程450yen 來回900yen (約港幣$110)
飯錢 M記或kfc 600至900yen (約港幣$80至$110)
約$200至$220

重點:
暫定 頭10套生寫 訂購者免除上述車費+飯錢(上次猜拳我沒收多一分一毫)...
沒意外的話我會排2次 每次5套吧
後10套 才開始需要 (這是由我fd代購的)
同樣他應該都是排2次吧
如果超過10套 排3次(即15套的話 上述費用會除成3份)
後10套者需要先付款後才代購
由於體力問題2人正常加起來最多買30套吧 好累又凍...

這個是預定公告
3月會在出發前1-2星期內再進行優先排隊訂購
如有問題可以pm和我傾

幫推一下先...
同埋可唔可以要指定既人...
因為抽咁多..多數都會中

我新手..唔知有冇得指定人呢?
如果要抽又太雜我唔識同人換

long6707 發表於 12-2-3 04:25 PM
幫推一下先...
同埋可唔可以要指定既人...
因為抽咁多..多數都會中

沒有指定...有指定的話
不就變成我買來放...我是代購...

例:第一個要我代購者要5套
即等於我在會場買到的第1-5套就是他的!

全沒開封 我只能知道每套第1張是那個成員
直到交到買家手上自行開封!

上次猜拳的生寫 根據官方所給的包裝完封不動運回香港!

令外 正常我會約好各位買家一起出來交易,方面各位自行買換

還有各位暫時不用pm我要代購多少套...

只是有什麼不明白的地方才pm吧...
遲下才會正式開放代購...

請問你有冇方法有AKB48 3月23至25日將會在 Saitama Super Arena 埼玉県超級競技場舉行3天演唱會的飛??

happyandy 發表於 12-2-5 10:30 PM
請問你有冇方法有AKB48 3月23至25日將會在 Saitama Super Arena 埼玉県超級競技場舉行3天演唱會的飛??
...

呢個當然有啦...

不過官方未有資料
我估最快要月尾才有消息

已經說了暫未開始排隊...還是有人pm
但這樣...兩壇預定數已達到17套...

令外我有點火...

有人話我代購$120套...還要加$28車費
好貴...無野呀

我免費幫你由日本運回來...運費沒收你
我住天水圍特登出來九龍同你交易...收$28車費不合理嗎
買生寫需要排隊呀...人地請排隊黨起碼都收$150啦,現在免費
我個人連訂金都沒收...風險最大是我

覺得貴自己去日本買呀
好心沒好報...
看到玲奈本寫真集代購噤貴...還在想幫不幫買...
現在有點想連生寫都不幫買了
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 11:55 PM , Processed in 0.030100 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存