2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 龍谷竟然出a裝3級字尾+新角色
樓主: 鬼忍奪命
go

[討論] 龍谷竟然出a裝3級字尾+新角色   [複製鏈接]

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:27 AM
屌 咪話係流嫁囉 佢係出新人唔係出新分支 你真係戇鳩無極限

吊你老,母 你自己on能9唔知能知就算
之前的確係講過出新分支 不過係取消左
我係提番起 有話佢出新分支^^朋友 你d中文嚴重唔得 連觀察力都有問題 定理解有問題呀
咁能on9 係米想我吊獲你勁呀 好心你咁能on9就未比我吊啦 柒左都唔知咩事@@

帥鬼xd  取消左仲放出黎7.7?戇鳩? 你柒左係到扮再型?  發表於 12-2-14 10:34 AM

回覆 鬼忍奪命 的帖子

我拎2轉會員ac同你屌叫帶頭盔7.7 你11樓個回覆都話明左佢唔會出 消除左念頭 咁你仲發放出黎?我本來冇諗住屌你 不過你唔要面係要嘈我都吹你唔脹 唔會出既野都拎出黎講唔係放假消息係咩? 你自己開post又開埋啲新支木之後自己回覆又話唔會出只係拎返黎講 唔會出講黎把撚?小朋友high大左?

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:27 AM
屌 咪話係流嫁囉 佢係出新人唔係出新分支 你真係戇鳩無極限

我有話過佢今次又出新分支咩^^正一on777
仲有你又回我 咁受權點叫自己改野 朋友 你哩d乜野思路黎嫁
洗唔洗原廠自己出能埋既野 先比台服出呀
台服向原廠提出咁樣改 仲唔係叫自己改咩
咁樣你都唔係你老,母生嫁啦^^

帥鬼xd  自己改係私地下改 你係咪忽上腦? 收左權叫自己改? 仲有啊 你一開波個post係話新分支 冇提取消左嫁  發表於 12-2-14 10:37 AM

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:33 AM
回覆 鬼忍奪命 的帖子

我拎2轉會員ac同你屌叫帶頭盔7.7 你11樓個回覆都話明左佢唔會出 消除左念頭 咁你仲 ...

你點評話我想比人吊 咁係米姐你你自己要吊呀=] 宜+又話唔係?@@淆底?
小朋友你係米比我吊能到傻左就真^^
咁又唔見我吊第2個 你都on能9 回復我係比人回 就係吊你哩d on9之嘛~

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:37 AM
你點評話我想比人吊 咁係米姐你你自己要吊呀=] 宜+又話唔係?@@淆底?
小朋友你係米比我吊能到傻左就真^^
...

你錯別字咁撚多睇鳩到我眼都殘 我唔洗淆你 根本你講既野都係廢up 你個post一開波冇提新分支取消左 之後回覆自己又話取消左係之前既事 咁你個post唔係廢係咩?

回覆 鬼忍奪命 的帖子

我拎2轉會員ac同你屌叫帶頭盔7.7 你11樓個回覆都話明左佢唔會出 消除左念頭 咁你仲 ...

自己改係私地下改 你係咪忽上腦? 收左權叫自己改? 仲有啊 你一開波個post係話新分支 冇提取消左嫁  
咁係米台服提出呀 死on9 叫能左你讀下書 宜+唔夠吊囉哩樣黎扮on9啦wo?
;仲有啊 你一開波個post係話新分支 冇提取消左嫁  <<<咁我又有冇話今次出呀 死on9 7頭^^

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:39 AM
你錯別字咁撚多睇鳩到我眼都殘 我唔洗淆你 根本你講既野都係廢up 你個post一開波冇提新分支取消左 之後回 ...

收皮啦 你根本一早腦殘唔差在眼殘 你唔能多錯別字咩 仲有 果d係叫同音字 唔係錯別字 2者唔同的
咁你明唔明呀 好明顯你就係睇得明先咁能把火^^
宜+覺得吊唔落去 又潛水^^?我就一定唔會退步嫁啦~
仲有 點解你岩先又點評我 唔回復我 想我搵番你出黎吊搵到手殘咩^^

帥鬼xd  我點評又點?你戇鳩就緊 你要兜你要頂可以慢慢 唔倨可以繼續搵我  發表於 12-2-14 10:43 AM

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:39 AM
自己改係私地下改 你係咪忽上腦? 收左權叫自己改? 仲有啊 你一開波個post係話新分支 冇提取消左嫁  
咁係 ...

唔會出 放出黎做咩?.? 你要兜可以慢慢兜 7,9,10,12樓都話你料啲假咁你仲放出黎做咩 唔改post仲要係到死頂扮冇錯? 你啲料一早就話左係流 咁你放出黎有咩意思 有冇意義?心照

:O..
有戲睇~
呵呵呵~

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:42 AM
唔會出 放出黎做咩?.? 你要兜可以慢慢兜 7,9,10,12樓都話你料啲假咁你仲放出黎做咩 唔改post仲要係到死頂 ...

我係要出^^
咁你又吊黎做乜=]
你覺得我雖要死頂^^?
唔知邊能個唔能夠吊又話人死頂呢^^
自己死頂^^用死頂<<這詞話人先係死頂^^唔錯
咁我係要講 你係米唔鋸^^
我唔咁講 點引哩d on9出黎 你都識話冇意義 咁你就吊7我^^
你吊7無意義既野會好威xd?
你搵我黎試刀呀=]試下自己吊唔吊得?sor 都係果個 你搵能錯人 你仲要死頂 唔知7既 可以慢慢同我嘈^^
有人狗兜的好正 7 9 10 12^^
哩d如其話流料 不如話係過期料 識唔識分嫁 傻仔~
我係都唔改post嫁啦^^改左米中你招=]
關你能事咩=] 你究竟睇中我d乜 係都咬9住我唔放 ok 冇問題的~

thomaswai 發表於 12-2-14 10:48 AM
有戲睇~
呵呵呵~

龍鬼咁早7.7

thomaswai 發表於 12-2-14 10:48 AM
有戲睇~
呵呵呵~

我就係唔明^^ 我又唔係真係發放流料~我係舊事重提^^都唔得既~
d人咁都唔能識分~就唸住有機會出位 吊9我咁話
點知比我吊7 仲係到死頂
宜+問題唔係我放唔放流料 改唔改post問題
而係我一定吊硬佢 放心 條傻仔仲同我嘈 一定仲有野睇

回覆 鬼忍奪命 的帖子

取消左仲放出黎7.7?戇鳩? 你柒左係到扮再型?
咩叫柒左係到扮再型呀^^
傻仔^^你咁樣自我安慰都得既~

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:49 AM
我就係唔明^^ 我又唔係真係發放流料~我係舊事重提^^都唔得既~
d人咁都唔能識分~就唸住有機會出位 吊9我咁 ...

你錯咪錯在開post冇提係舊料囉^^ 我唔洗出位 我係依到好耐 唔似你 係咁開post想上位 你有好多post都比人屌sor

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:50 AM
咩叫柒左係到扮再型呀^^
傻仔^^你咁樣自我安慰都得既~ ...

你要兜可以慢慢 根本唔會出既野仲發放根本冇意思;你要可以繼續 你都係比人講先知你啲新一支係唔會出姐?

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:48 AM
龍鬼咁早7.7

你都識話取消左啦^^咁一開始又話流料 傻系=]你矛盾@@?
係米唔比放先 我係放 吹 我係要回憶原廠本身講好既野 家陣唔出^^
我柒左@@?我根本不嬲都知取消左嫁啦@@但我係都放出黎 點先=]
唔通我似你咁 怕柒怕比人吊 就唔敢post=] 我post得起 吹9張^^?

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:54 AM
你都識話取消左啦^^咁一開始又話流料 傻系=]你矛盾@@?
係米 ...

取消左=唔會出=流野 你仲放又唔加取消左又唔加舊料姐係咩意思咩居心? 矛盾係你 明眼人一野睇得出誰對誰錯 我一開始都係針對你講既野係唔會出 你要嘈 可以繼續

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:52 AM
你錯咪錯在開post冇提係舊料囉^^ 我唔洗出位 我係依到好耐 唔似你 係咁開post想上位 你有好多post都比人 ...

你錯咪錯在開post冇提係舊料囉^^
哇 小學雞自強
原來錯在痛提係舊料^^
你再睇多次啦^^ 講番起之前既新1轉分支<<<唔能係代表舊係咩能野呀=]米能小學雞啦你真係^^
我開psot想上位^^?我唔覺得哩到有咩位好上=]咁小人-3-
我有好多psot都比人插^^?請問我開既psot有冇10個呀~
小學雞^^比你唸到句 錯在冇提係舊料 你真係好能野 咁就又充滿自信
唔該你搵下版規 有冇哩能樣野呀=]

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:48 AM
龍鬼咁早7.7

YO~比隔離屋個細佬嘈醒...ON 99-...-
你地慢慢激戰啦=___=~~~

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:57 AM
你錯咪錯在開post冇提係舊料囉^^
哇 小學雞自強
原來錯在痛提係舊料^^

依個唔關版規事 係道德問題 不過你冇 你提之前只係話之前提 你冇話唔會出喎:) 你立咩居心?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 10:09 AM , Processed in 0.055357 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存