2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 最後一次召喚 雅月(條友發爛咋?
go

[其他] 最後一次召喚 雅月(條友發爛咋?   [複製鏈接]

其實我幾隻人都差唔多做哂喇D目標
剩返落黎最後既分身,見你打左一場,坐水ONLY
咁其實你仲打唔打?定還是真係坐夠100水就閃人消失?
打既就一齊打,唔打就....我真係冇乜所謂@O@
(其實我都想多17次抽獎A_A

名稱        性別        國家        隊伍
雅月        女        霍爾丁王國 (黃)        藍天

==============下文==============

事隔幾日,,
見毫無消息,但仍然存住希望咁睇下情人榜有冇更新啦..
真係有,仲打左10場,真好!可以抽多廿次,上線做埋d任先!
一上線,用團頻say hello
即卡有人回應!
"hi乜姐你,線又唔上,仲開post鬧人地,黃國有人係咁問你係邊個呀
仲話要抽就自己打,唔會益你"

原來,雅月呢個玩家,正身係同我呢隻分身同團
(咁扮乜野傳話姐...認左係自己咪得囉,有乜所謂?要鬧人又唔開名為乜喎)
然後我就解釋,開post並無鬧佢,只係問佢仲打唔打,打就一齊打
同埋問佢點解要咁既語氣同我講野
佢一句聲都冇出過,之後我就比人踢左出團了._."

其實我想講,你見到我開post搵你你又唔搵返我,咁我緊係當你放棄唔玩架啦!?
明明見到個post又唔識pm我,唔識回post,咁我好難幫你架喎0.0
再講,我一見到你有份打我都即卡online,然後你用咁既態度"hi乜姐你",都算!
話我開post鬧你...都算!   (有咩喂-.-"
唔聽解釋,唔應機扮睇唔到....都算!
洗唔洗踢我出團先!?(其實冇所謂架,分身黎既,但條氣唔順囉
你係咪妄想被害?
名我真係唔開你,你咁驚比人知

話要抽自己打,唔益我!?
呢句野我彈返比你!
要抽你就自己打,我唔會益你!

目前進度,三隻人物都做哂任喇@O@
可以正常國戰,真好=3="
已有 6 人評分Good 收起 理由
bokuwakami + 2 開個ON9名
jeffrey1025 + 1 名plz
阿穎 + 2 開名開名開名開名開名開名開名!!!.
細舞 + 1 胡亂比GOOD
『阿細』 + 3 一次換三個~
傻K!nG + 1 要gd~!!!

總評分:  Good + 10   查看全部評分

你咪幫佢打埋佢 反正有時間:(~~~
已有 1 人評分Good 收起 理由
Fox + 1 活動參與

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

一次過換三個
Fox + 3 活動參與

總評分:  Good + 3   查看全部評分

事件有進展更新中。。。

十週年勳章(截圖)

講唔掂數 ,sosad

我覺得你地之間有D誤會...

jjisnotgood 發表於 12-2-18 02:19 PM
我覺得你地之間有D誤會...

自問盡左力去解釋,
再講,我真係唔覺自己錯係邊@@"
我開POST佢見到唔搵我 = 我錯?
一上線SAY HI比佢屌 = 我錯?
唔應機踢人出團 = 我錯?
佢屈我開POST鬧佢又係我錯?

錯在我想上線打目標囉
錯在係個團入面我D FD唔夠佢多囉=[

小事情only- -
他完成了1/3, 你卻什麼都沒有做過^.^
誰對誰錯^.^?

澈丿瑩字

J.辛尼迪  你現在不做貓頭鷹了?你怎麼會現在上線的  發表於 12-2-18 03:47 PM
J.辛尼迪  7.7瑩  發表於 12-2-18 03:46 PM
cruxcharm  瑩 支持你.3.  發表於 12-2-18 02:47 PM

Suying. 發表於 12-2-18 02:28 PM
小事情only- -
他完成了1/3, 你卻什麼都沒有做過^.^
誰對誰錯^.^?

佢做左1/3咁又點?
我唔識打咩而家0.0"我打左3/1添啦
屈完我開POST鬧佢,之後無視我尋人,一上線搵交嘈,踢埋我出團
你唔係諗住呢D野可以做左1/3個活動就可以隨便做出黎下話0.0?
再講,佢殺得24條友,邊到叫完成左1/3
坐水100叫100%CLEAR丫笨-,-

估唔到你地情人做唔到, 連朋友都冇得做....

Fox 發表於 12-2-18 02:34 PM
佢做左1/3咁又點?
我唔識打咩而家0.0"我打左3/1添啦
屈完我開POST鬧佢,之後無視我尋人,一上線搵交嘈,踢埋 ...

反正你是分身only-,-
你站在他的角度看, 自己完成了1/3, 對方卻什麼也沒幹, 反而開post開名.
p.s.雅月在這裡沒有帳號.
其實這個活動, 雙方有貢獻就好.
雅月一早完成1/3, 用行動證明了, 你呢?
非要尋人不可? 又不是真情人- -又不是要入幻想打情侶劍法
是你自己說要退團..我就成全你LA^.^ 順道清除幽靈人物
芝麻綠豆=開post...幼稚=   =

阿穎  公道說話 初頭人地就係見對方無動靜先尋人 希望聯絡到知對方會打, 自己先打. 樓主一睇就知有心幫你朋友 但你地咁既態度 真係食自己算啦.  發表於 12-2-18 02:49 PM
cruxcharm  瑩 支持你.3.  發表於 12-2-18 02:47 PM

開名開名開名開名~~~~

Suying.  雅月=正身..你搞錯了  發表於 12-2-18 03:14 PM
Fox  我開佢名我怕佢唔玩FEZ,佢咁要名,比人知道自己柒左點算?  發表於 12-2-18 02:58 PM
Fox + 2 雖然我真係覺得佢堅柒 但係開佢正身名我怕.

總評分:  Good + 2   查看全部評分

求花生:O

Suying. 發表於 12-2-18 02:44 PM
反正你是分身only-,-
你站在他的角度看, 自己完成了1/3, 對方卻什麼也沒幹, 反而開post開名.
p.s.雅月在 ...

乜野叫一早完成- -"
個POST我前日開,佢果陣只係坐左一場水,仲要目標都未達成得84粒
尋人又有問題?搞清楚先後次序先好喎

係我見佢冇做過野我先開POST尋佢返黎
唔係佢做左1/3我仲開POST去搵佢囉唔該0.0"
唔好癲倒是非好唔好

我一上線佢用咩態度同我講野?
"HI乜姐你"
我當佢真係冇2KF ACC,咁佢既態度又有咩解釋呢?
佢冇2KF ACC黎應我,所以我錯?所以我抵屌?所以我開個POST尋人=鬧佢?

你幫FD唔好幫到咁麻目得唔得呀,成件事掉轉哂黎講

十週年勳章(賀詞)

回覆 Suying. 的帖子

開post開名=話人
我對此邏輯佩服佩服!

Fox 發表於 12-2-18 02:54 PM
乜野叫一早完成- -"
個POST我前日開,佢果陣只係坐左一場水,仲要目標都未達成得84粒
尋人又有問題?搞清楚 ...

其實這個活動本來就不算公平..有同伴幫忙固好, 沒有的話自己完成也行- -
樓主, 有人幫忙完成了一部分的活動, 已然幸福LA=,=
現在你們這樣, 最多一拍兩散, 相輸局面
至於幫朋友, 素來幫理不幫親, 越親越有理^.^
好煩..不再回复
澈瑩字 絕筆- -

P.S. 尋人: 追魂興        男        霍爾丁王國 (黃)        垃圾桶

唔開名 咁pm我佢個正身大名可以啦掛

講真 睇呢個post只可以說是"雅月"不對吧
如果佢真係做左1/3 樓主先開post 可能雅月係會覺得自己做左人地無
但問題係 我相信樓主係因為對方無動靜先會尋人
如果對方係咁做野 佢點會尋人~_~
我呢 就真係唔識2位玩家
不過做得partner 預左要合作 大家要溝通
罵人呢 就對兩個都無著數既
依家呢 你都識講 樓主個隻係分身ja ma
佢做唔做 佢自己有咩所謂
但你唔係wor 就算一拍兩散 對你影響大咋傻豬~.~

Suying.  雅月=正身 樓主=分身  發表於 12-2-18 03:08 PM
阿穎 + 1 你的觀點與我相同 因此贈你一個good. 緣份.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

Suying. 發表於 12-2-18 03:03 PM
其實這個活動本來就不算公平..有同伴幫忙固好, 沒有的話自己完成也行- -
樓主, 有人幫忙完成了一部分的活 ...

真係多謝哂喎,幫我殺左24隻人(我刀遊囉唔該-.-"
我自己三隻人都做哂D任啦,鬼唔知一個人打得哂咩,三隻都係抽中分身添呀A_A
話好彩,最幸運咪抽中佢囉

越親越有理麻,絕筆絕得好,我都唔想再睇到你D辨論理由

唉 柒佐就潛水算啦 真心覺得愈講愈柒 愈講愈覺弱智 屌
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:23 AM , Processed in 0.041843 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存