2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF 與朋友們一齊BF3的戰記(唔會太悶)
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 與朋友們一齊BF3的戰記(唔會太悶) [複製鏈接]

我會不斷UPLOAD 我自己同班FD 既遊戲記錄
提供經驗 策略 等給其他新手 同 享受遊戲樂趣

為左提高影片娛樂性 影片會有我與FRIEND既對話 (希望唔好介意我把聲 及 說話內容 )
但有些少Delay
由於係我私自咁偷拍 尊重佢地 就MIC左佢地把聲

為左方便觀看影片 我會畫上時間線

首先介紹我地小隊吧
應該唔叫小隊...
只係小圈子活動 所以無名 間中一齊玩下咁

Kill_Zero : 代號 : Victor (其實只係日常稱呼對方名字)
主要玩偵查兵 主力空軍 戰機高手 經常同我直昇機Partner 最近苦練坦克
口頭禪: 一係選擇比我打落黎...一係跳機 / USAS NOOB!!

SkullHeart : 代號 : Raven
主要玩支援兵 唔係FPS能手 所以靠勇猛 或 後援 經常同我玩自殺式炸彈
口頭禪: YA!!!!(狂開槍中  )

yiuyiu1992 : 代號 : Gary
主要玩突擊兵 玩過戰地系列 有一定經驗 衰在佢玩突擊兵見人就救 唔理戰況
口頭禪: 電左先...唔理 / 有分汁啵 !

chiksum : 代號 : Sum
暫時唔介紹佢住 因為佢只係最後中途入過

至於我...
PrettyChun718(幾自戀下) : 代號 : Chun Chun
由細到大玩FPS 戰地系列小兒科 之前一直玩MOH 所以上手不難
無主要兵種 咩都玩  載具方面都係全能 遍向坦克
戰機方面較差 唔夠Victor同真飛機高手打 (所以我RUSH 避免玩戰機 )
仲有網絡方面較差 用緊網上爬 有時lag機

7-2-2012 Part1 and 2

01:25  推進第二戰線 破壞牆壁 繞路戰術 打算偷爆A
01:38  刀仔FAIL 幸好無事
02:00  被一石二頭 隊友順利SET A B  Victor 加入小隊
04:25   Gary不斷救人汁分 但踩地雷
04:45  見隊友已繞路到後方 及SET A 認為安全 Raven咁就中伏

雖然大勝 但係由於對面走晒 隊伍平衡 後半埸將會有大改變

7-2-2012 Part3  

04:38 Victor 爆發USAS NOOB 精神
05:20 USAS戰術

an 94 我真係5識點用= =
雖然係淮,but唯1壞處係後座力太大

回覆 DEREKWONG18 的帖子

AN-94 其實好準 因為玩2連發
但係衰在連射速度慢 就算FULL- AUTO 都唔夠M416 近戰(同時開槍的話)

支持支持~~我都係(GHSF id : wailee3448 )一員  
其實我都幾LIKE小TEAM玩搶COM有機會通知我一齊玩
我通常在線時間係星期一至五晚上7時後
星期六都係下午3點後~不過時間唔多
星期日家庭日
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 03:51 PM , Processed in 0.029498 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存