2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 求解說...火龍和惡息f7問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 求解說...火龍和惡息f7問題 [複製鏈接]

..我現在49lv, 火龍味打過...因為唔知要做咩任先入...請問要做咩任先入到??..同埋惡息f7,打了很多次...但同樣是不知道如何才能自己一個人入到(我是跟人隊的)..請問要做什麼任才能入的呢!?...QQ~

去天平度接伯伯路個任 糸打惡息f5  完成後就有key

主要係你前置任務未做   你前40 紅色主任做晒就會有架啦

先講火龍任.... 有個主任係做完會送key 仲有個日任做完係送key...
入到去xx迷宮 第一,二層直行打爆門口 第三層 去到尾前少少要打死隻細boss拎個通行令先可以入
咁你就可以打到火龍

惡息f7 ... 手上要有守護命令 .... 先噤keybroad上既f6.... 再噤f7 就入到

這個我這幾天才解完,之前也是一樣不能打火龍
只要你打到守墓人紅任
接到天空神殿的斷刃並完成
才會觸發日記本任務,再到天平解一堆小任
那個天平老頭就會給你讑匙,給你拼火龍
-------------------------題外話-------------------------------
我一拿到讑匙,便立即拼火龍
最後被火龍的吐息一下秒了

順便一問,有無2級公會收人
已有 1 人評分Good 收起 理由
kc96727 + 3 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:42 PM , Processed in 0.027674 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存