2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 有冇FUN友玩台服+國服,領晒2邊45lv人仔?台服仲有冇成日 ...
go

[討論] 有冇FUN友玩台服+國服,領晒2邊45lv人仔?台服仲有冇成日斷?1齊吹下! [複製鏈接]

玩黑橘代理既game2,3年島,龍之谷都係第1次玩
第1次諗住梗係申請台服,但唔知點解1人玩新手副本都laglag地,又見唔少fun友話台服近黎斷/卡,就去左試國服
玩左1星期國服,意外地順,打副本冇斷過(華南電信1區)

我仲係新手,而家上返台服申請45lv, 考慮緊留台服定留國服,
而家難得免費送lv+裝+30倉庫,新手起步慳左唔少時間
各位fun友有冇玩國服同台服,覺得2邊點?吹下水吧!!

-------------------------------------------------------以下講國服送d野9up可無視haha
玩國服幾日,背包倉庫免費開到第2頁.....,皆因國服好q多垃垃雜雜既野送(水/封印/倉庫格/背包格等等乜焦野聖誕禮包,過年禮包,情人節禮包,白色情人節禮包,復活節禮包,端午禮包,七月十四禮包,中秋禮包,暑假禮包,哈佬喂禮包,聖誕禮包春禮包夏禮包秋禮包冬禮包, 講到呢度好似我吹大左咁不過你可到國服官網呢頁睇睇
http://act.dn.sdo.com/Tools/index.asp
仲有乜乜野新浪新手禮包,網易新手禮包,多玩新手禮包,QQ新手禮包,173173禮包,123456禮包(大陸d game網好興一串數字的),仲有,新手綠龍卡,新手雷龍卡,白龍卡,綠龍白金卡,綠龍特權白金卡,仲有玩埋十二星座卡問你死未, 龍之谷雙子座天秤座處女座人馬座XX座卡(真係有),如果你鄰近深圳羅湖商業城,買到大陸遊戲雜誌,你就可以每個月每星期得到...XX網路禮包,XX電腦禮包,XX遊戲禮包我見過D國服玩家話個背包同倉庫冇比錢都開到第5頁(當然非一朝一夕), 同埋送d野都唔係咩貴價野,但好過冇啦係咪

斷?斷?斷?斷?斷?斷?斷?

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

無斷過喎~~~你用乜野寬頻丫

笑傲無雙 玩過星曲WEB

但係我玩左咁耐都味斷過線WO==都好順==

混沌wowwwwwwwwwwwwwwwwww

冇咩點斷..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 04:38 PM , Processed in 0.055011 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存