2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 垃圾game瘟又打算整到依隻game摺埋
go

[其他] 垃圾game瘟又打算整到依隻game摺埋   [複製鏈接]

哈哈你個垃圾hihi game瘟真係好向左走向右走好野囉
隻隻game都lag機斷線彈game
搞到成撚日都維護
咁點撚樣玩呀
玩條毛咩
之前隻夢夢已經比你搞到摺埋你都仲唔吸取教訓
做代理做得你咁撚衰呀學咩人做代理啫
乾脆摺撚埋間公司好撚過啦
隻隻game都咁撚樣搞法
玩個閪咩
未搞好隻game呀就唔好咁快出比人玩啦
封測係咁都唔怪得你呀
但依家係公測囉
都仲咁撚樣
出左隻game又成日都冇得玩咁出黎做乜春先
你係唔係想依隻game都比你搞到摺埋
以後都冇人玩你公司代理既game你先安樂呀
醒少少啦唔該
對住d咁撚戇鳩既代理想唔發火唔爆粗都唔撚得
各位
如果你地都覺得掹既就一齊小爆game瘟啦
已有 1 人評分威望 收起 理由
佐ζ藤原 -10 煩請注意用字.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

玩過星曲WEB 笑傲無雙

我明白樓主感受.. 的確係甘斷線令人難受..
佢真係買個好少少既SER更加好..
  講粗口會被人扣分的..最好改下字眼-.-

樓主, 我撐你

回覆 RECALL.凌 的帖子

i know呀
不過我依家好慶
唔用依d字眼我發洩唔到心頭之憤
分唔分對於我黎講冇咩所謂

讚好~~~~~~~~~~~~~

冷靜d啦

心聲,我真係屌佢老母!!!!!!!!!!!!!!!!!

好game+垃圾代理=垃圾

我諗gameone呢個代理   都唔會點理d ser點lag嫁啦  gameone淨係識錢   

笑傲無雙 玩過星曲WEB

RECALL.凌 發表於 12-3-2 07:25 PM
我明白樓主感受.. 的確係甘斷線令人難受..
佢真係買個好少少既SER更加好..
  講粗口會被人扣分的..最好改下 ...

講起SER就興啦 GAMEONE SD高達 係個大陸SER黎 香港玩家入GAME LAG嫁 部腦玩戰地風雲都冇問題 係玩SD就LAG GAMEONE 係大陸整D平既SER比人玩 真係好興 依嫁SD 我都停玩左2年 見佢出新機 就直接買 買左都冇玩 每次買完試玩1-2場見佢都係咁既SER 玩唔落

不過我覺得係咁響到爆粗 果D人都係同長毛一樣 特首失敗 義員又係失敗 得個嘈字咁就真係死得 人地2公婆 是但一方失敗 一方得都唔洗死呀 一個只係識罵 一個又係廢既 咁就真係死得

畢竟新移民太多 後生一背D後生仔後生女 只係識爆粗 香港下一代 男盜女昌多的是 又吸毒又援交 越黎越似大陸班農夫 動不動就囉起 D野一人一句之後黎互嘔 北區依嫁D學生哥都好多講國語 笑 孔教授話香港人冇資本罵大陸人 英國走果陣有一半錢留係香港 英國只帶返一半走 大陸唔係囉左香港 澳門D資金 又點會發
展得咁快

一見到依嫁D後生既咁激動就諗起97後既失敗 不便之處還請原諒 純粹表達心聲

世事好2睇既 你地有權選擇唔玩佢代理既GAME 又有權唔入點 但係爆粗只會傷自己身體 咁激動做咩呀 飲碗涼茶 下下火

巴打算把啦 玩得game瘟既野就要接受呢個事實

如果命運能選擇 大家不會選擇game瘟垃圾的代理

Alta活動勳章 笑傲無雙

如果5想玩既話請自行del遊戲
好行不送
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 01:25 PM , Processed in 0.033189 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存