2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊達傳說EDDA EDDA台版主題曲+RVR
go

[消息情報] EDDA台版主題曲+RVR   [複製鏈接]

仲有3日到就要開始CB啦~~
咁~就係咁聽住主題曲洗下腦啦~~
感謝巴哈(Chaos)提供以及其他幫忙補齊歌詞的朋友~

主題曲

仲有個可以預覽下官方個MV啦~

同場加映EDDA RVR的廣告~~

感謝收看

O' le 'O  O'le 'O
快跟我一起歡呼 O' le' O
O' le'O I love u O'le'O
I love u 快和我一起歡呼 O' le' O
有時候OK 有時候心情難過
是我太黏你 還是你並不愛我
全部丟到一旁邊! 什麼都別亂想!
和我一起 O' le O
O' le 'O I love u O'le'O
I love u 快樂就是大家一起 O'le 'O
O'le 'O  I love u O'le'O
I love u 快樂督是伊達傳說 O'le 'O

E首歌仔真係幾好聽~好輕鬆~XD

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

知更鳥 發表於 12-3-5 02:56 PM
仲有3日到就要開始CB啦~~
咁~就係咁聽住主題曲洗下腦啦~~
感謝巴哈(Chaos)提供以及其他幫忙補齊歌詞的朋友~ ...

=.=??
你好似完全係copy上面個人既帖喎

redwing88 發表於 12-3-5 03:17 PM
=.=??
你好似完全係copy上面個人既帖喎

= =我都未攪好.....

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

知更鳥 發表於 12-3-5 03:26 PM
= =我都未攪好.....

下次講埋嘛,唔係一陣我收到舉報呢,直接當你copy回覆嫁

redwing88 發表於 12-3-5 03:27 PM
下次講埋嘛,唔係一陣我收到舉報呢,直接當你copy回覆嫁

= ="""我手腳慢.........多多體諒

下載果首有成3分幾鐘的=D

poker12 發表於 12-3-5 04:26 PM
下載果首有成3分幾鐘的=D

where can down?
我都想down落手機樹啊.....

我唔係有放條link係到咖咩030....有主題曲3隻字包住條link咖XD

poker12 發表於 12-3-5 04:41 PM
我唔係有放條link係到咖咩030....有主題曲3隻字包住條link咖XD

眼大睇過攏....囧

仲有rvr果個廣告剪接得唔錯~幾正~聽得多都會洗洗地腦咖XD"

堅洗腦...,....

poker12 發表於 12-3-6 01:25 AM
仲有rvr果個廣告剪接得唔錯~幾正~聽得多都會洗洗地腦咖XD"

洗腦~ok啊~^^

首歌..有D萌既感覺..

補上歌詞~
O'le'o I love u  O'le'o I love u快樂就是大家一起 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u快樂就是伊達傳說 O'le'o

放假窩在家 閒著沒事的時候
繼續看電視 然後滾來滾去沒救

別再偷懶了 現在打開POWER
伊達傳說等你唷~

O'le'o I love u  O'le'o I love u  玩EDDA快樂人生 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u  超Q就敢無敵大聲 O'le'o

忙碌地工作  下班好累的時候
就算是單身  也能夠努力的活

全部丟到一旁  什麼都別亂想
現在就來O'le'o

O'le'o I love u  O'le'o I love u 只想和你一起跳舞 O'le'o
O'le'o I hate u  O'le'o I hate u 宇宙超級無敵笨蛋 O'le'o

有些話想要大聲 說 出口 對你的感覺無限在蔓延
我好想飛 好想去追 追尋著我們的幸福的滋味

O'le'o I love u  O'le'o I love u 快和我一起歡呼 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u 快樂就是大家一起 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u 玩EDDA快樂人生 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u 超Q就敢無敵大聲 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u 只想和你一起跳舞 O'le'o
O'le'o I love u  O'le'o I love u 快樂就是伊達傳說 O'le'o

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:14 AM , Processed in 0.036246 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存