2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 台版爆完BUG到港版?
go

[疑難雜症] 台版爆完BUG到港版? [複製鏈接]

話說今日出佔領幫手, 第一場就遇到BUG(?)
同盟那個人一開始不久就隱形/失蹤了, 數字也變成0
不過我方沒有因此自動勝出, 反而在場內飛到時間完, 期間保護地還有受到傷害= =

之後中間的場Pass, 不過斗斗的+6甲可以擋掉我全部攻擊?第一次死之前我全部攻擊80%擊中, 全部都冇扣血= =

到最後一場, 我單人守地, 又遇到那個人, 今次我又見到佢隱形, 第一時間想起外掛
不過今次保護地沒有受到傷害, 我暫且排除外掛可能

所以, 這是BUG嗎?

提外話:幹, 到剩下不到30s時竟然彈Game, 這場原本我拿得下的!!!!!!!!!!!

回覆 維他豆奶 的帖子

話說我同果個矢咩咩打果陣都有你E個情況
今日已經第5次(我連輸比佢5次 )

回覆 RW1016 的帖子

已回報官方
唔理係BUG定外掛都要處理一下先

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

路過,我都試過,呢個應該唔係bug
只係1個大話夾好彩既lag,
以來因例子
呢條友,入場個時應該太lag,正常既人,以lag係來因來說,應該係連船都見唔到
但係佢就應該中左0.01%lag d 唔lag,lag淨個見到個船(姐係目標)
當然係地圖係見唔到佢,自己友都唔會見到,因此敵人都係,即平行時空

以上根據,係我有1次出現既平行時空經驗而講出黎
但係出現5次,我諗條友應該要換電腦先好出佔/叫佢熄晒DL緊既大容量既飛機片hehe~
所以你地得閒要密下佢

安全起見比番個溫馨提示你地(出佔時記住拎番部管機入場^0^)

話說戈次平行時空笑死我,係軸心幾位高手下,我變身做唯一一次隱形戰機成功單炸硫球^0^,仲要健健康康咁走番出場@@

同盟加油!見到你地遲下佔4-12真係=.=  除左on9真係唔識形容lol  
如果唔係分2回,而且有Set限制拎地,等人地打都等到-.-

係時候要走了T_T

回覆 minga 的帖子

講起平行時空, 我試個打馬來亞入場係咩都冇, F2水牛、軍艦、我方魚雷機都冇顯示
結果我係裡面飛左足足5分鐘去測試技能= =

佔領我打多幾日唔出啦, 4-12咁啫, 分分鐘場場都冇敵人
重有, 唔得閒上果陣點守?打都打到無癮
最終只是加速HIS死亡

依個係小號?

回覆 TC西 的帖子

經過確認,條仔係 X狂X 的小號無誤

怕了吧,哼哼

維他豆奶 發表於 12-3-5 10:26 PM
話說今日出佔領幫手, 第一場就遇到BUG(?)
同盟那個人一開始不久就隱形/失蹤了, 數字也變成0
不過我方沒有因 ...

我知條友係邊個,我識佢添,可以同你地講,佢唔係掛,你可以話bug,不過話佢隱形會貼切d,點解我唔係呢度話你聽,呢個係his既問題,我識點用仲識破添...
想知多d呢就私下搵我,我或者會講你知既...ps:呢d睇樣同人啦,仲有果日既心情係點啦...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:43 PM , Processed in 0.029230 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存