2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 回鍋 配點問題 求指教(已更改)
go

[疑難] 回鍋 配點問題 求指教(已更改) [複製鏈接]

Alta活動勳章 笑傲無雙

我有玩十字,
睇十字D配點我只可以同你講,點得唔系幾好.
甘樣會好D 十字軍配點按這裡
學化身就要點爆招治癒,化身之後回勁多.

工程師要學翻招閃光彈.抗硬直太低.都係靠E招保命
月光要學直線沖.極高傷+追擊+走佬必備基本上不論物劍定魔劍.全部32技都要學齊
十字盾擋最好升高少少.3級基本上唔洗1.5秒就爆盾.我個人會學埋斷言同復仇.
魔導睇你+點都係用黎PVE.不作評論
遊俠短弓掌握必學爆.多段就算0距離食哂.起50級PK場黎講都唔叫高傷.冇必要點高.建議升高其他跳躍技能.更突顯遊俠抽水及逃命能力

--------------------------------------------------------------------------------------

以上全為PVP型分析.PVE型則不可作準.純和平建議~

極高傷+追擊+走佬必備基本!!

Alta活動勳章 笑傲無雙

對於十字軍。
減傷個被動你唔學唔系咁好。(唔學都可以,如果你走位風騷)畢竟十字軍的優點是攻防兼備。
另外要加爆招MP恢復被動,這個不加爆不論是誰都會後悔。(信念光環要長開個陣D MP會好似火燒甘快沒嗮)

對於魔導,
見到個時間干擾加爆左就知道你點錯左,招時間干擾加爆多得個1秒,唔+,前置好過。
束縛領域唔加爆就唔好加,會好沒用。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 08:55 PM , Processed in 0.076318 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存