2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 各位,,大大,, 安安! 小弟有事想請教
go

[閒聊討論] 各位,,大大,, 安安! 小弟有事想請教 [複製鏈接]

我係岩岩開始玩 傭兵天下 我依嫁玩緊邪魔 但我吾知走咩路線好? 真係諗到頭都痛埋
升合大大幫幫手話比我聽 3個揀邊個最好,, 謝謝!!

打交用操控.

操控用黎打交, d技可以連續地令人郁唔到, pvp之選
黑暗都有招暈又可以減人攻速移速, 仲有招可移動大技, 又有得加範技距離, 清怪pvp副本都得
契約就集中係隻竉度, 務求玩到你人寵合一
實用又唔想搞咁多野既話黑暗最好
個人意見, 不喜勿插

65级以前黑暗辅助契约
65级以后装备都可以了 法伤能过500 可以控制之道 跳契约

我而家55黑暗邪魔, 輸出都OK, 上邪印+地獄尖嘯幾次都清到副本怪, 係單體技差D, 咁黑暗天賦加成都係範圍技ma,

玩到咁上下, 前幾日轉左控制邪魔去左聖雪山試玩, 又真係OK既,

但係無想像中咁勁話咩單挑王者, 無限控, 因為佢D控制技其實全部都要準備時間,

龍槍1個詛咒暈1秒, 起手詛咒再龍槍都2秒(公共cd), 石化出技要1秒, LOCK就唔洗講啦企住6秒, 其它職多數有瞬技暈到你,

同埋招LOCK有BUG= =人地石化住你LOCK佢佢石化完可以走= =

手控技術真係要求幾高, 但係係有能力殺到人既單P, 副本打王都好幫到手, 減傷領域, LOCK王-50%傷同石化用得好可以救到成個團隊

但係群P都係用返黑暗會好DD, 係人群中陰陰濕濕放邪印同地獄尖嘯都殺到好多件,

契約無興趣玩所以唔清楚
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 03:45 AM , Processed in 0.028157 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存