2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美術&設計交流版 [衫]太太太太太太令人興奮啦><
返回列表 發新帖 回覆
go

[原創] [衫]太太太太太太令人興奮啦><

十週年勳章(賀詞)

我...不知所言,,極度興奮..

睇左先啦><

hola 前.gif

hola 後.gif

後面條鏈既特寫 (鏈$6)
未縫
hola 鏈.gif

件衫叫Hola ><,,係之前個post個個人物既名

我都唔知點解會俾佢咁既名,,不過諗個時一諗就諗到佢

呢種叫緣分??haha..

雖然係自己"design"

但幾乎無咩特色可言-.-

第1次整衫..無人教

用手縫><...因為屋企無縫紉機加上唔識用

所以其實入面都幾...不堪...

無咩目的...只係因為自己既興趣就整左呢件衫

我既興趣...就係縫野...

我前幾年玩個時...仲整緊公仔,個時仲覺得自己會係3分鐘熱度...原來唔係><

簡解講完啦...

對於件衫...我自己都有d疑問...

到底點樣著佢...

著係著到,但唔出得制街...

唔知有冇人明我想講咩呢- -

另外post埋之前未完成既畫...我諗我都唔會去完成..

呢個係1年前,嬲左人,好SAD個時畫出黎

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
kristalltang + 3 冰魚姐姐叻叻
s!u*L!nG + 30 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 30  Good + 3   查看全部評分

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

HAHA"果陣我家政都要DESIGN件3出黎"真係無人敢著出黎0.0
第時有無諗過做FASHSION DESIGN呢0.0

DESIGN同畫畫...可以令人地EQ增加"練耐性:)

十週年勳章(賀詞)

haha...我間學校無家政堂囉=.=
真係唔知咩學校黎...

其中一年個art堂會要整衫...但係佢係俾一件t-shirt就算
加上又要俾主題束縛住...
個d唔及其他真係可以整衫咁好,,自由度同材料都大同多好多

我冇諗過做FASHION DESIGN...
不過我會好願意將佢變成我既業餘工作...
畢竟我既creativity唔係好夠...
你見件衫都冇咩特色=.=

我後面個同學好想讀design,不過我見佢縫野應該不及我...
如果係同d designer合夥,,咁呢d即係叫咩=.=?
抑或...其實肯本無可能有合夥既情況...?

我想讀既係中醫....or護理
做design...收入好似唔穩定..

唔好意思...我真係好多廢話講=.=

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

果陣整衫咩都要自己買"學校整係俾衣車我地用..
其實要搵到個岩自己既partner係好難0.0
不過如果係想業餘工作,,5錯既提議:)

中醫....or護理<<好辛苦的"我見我哥做到個人殘哂

甘諗都好丫~~~~ 細細個就甘有方向, GD~

謝謝分享!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:07 PM , Processed in 0.030571 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存