2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online 曹國某位低kk的趣聞
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 曹國某位低kk的趣聞   [複製鏈接]

上次更新打3氣副本啦,,成員有我,維少,日清,kk,龍皇鬥魚,仲有個唔記得
打到最後果關,kk主動拎諸葛亮
就係戰鬥中途,我清緊怪清到自己得番1m1血到,[某位低kk]拉隻王黎搵我.即埸被秒埋果1m1
死左未獲救助,,自己起番生之後食番d藥開埋將軍(大約20秒)

另一方面,打緊王果班一個個咁死左.低kk拎住諸葛亮死左,
之後kk不停責怪本人(點解一定係我去拎呢)為何不去拎武魂係到企(仲係我上高講緊果20秒到)
聽到後立即去拎(鬼知你死左,岩岩死完呀我)
(低kk拎住武魂死左要責怪我唔去拎,,不能理解)

副本後,責怪說話持續3日(咁少野都講咁耐,低唔低能d,,自己既責任推落我到仲要)
4埸副本清怪清到唔停手,試過4次低過3k血(未計死果次)
就係怪我死左之後果20秒,,,去話我4埸副本hea打,同埋我企20秒就會搞到成組死灑..我都唔知有d咁大既威力
好明顯,有人自己拎住武魂死左唔識去拎,,仲要話人唔去拎,,唔通同佢打副要識讀心術?

自己既錯推落人到,講足3日3夜,,我真係服左佢..提多一點,,低kk打完副都唔知我死過黎..整係話人企20秒
**************************************粗體字為問題重點********************************

軒轅諾上

歡迎各位分享有關低kk趣聞,同我想望下由低kk  lead住既賽帝幾時解散

既然你選擇性失憶,等我講返晒俾你聽
玩家有我、日清、維少、銀就、黃昏工匠同你,你唔記得D人名OK算
第一場我的確係拎豬仔大武,去到最後我擋周,銀擋甘,跟住我發現周會封技,所以第2場要求轉人擋。
第二場因為變左銀擋周瑜,我擋甘所以豬仔我俾左銀拎,因為周周最後會加攻,而另外兩個都係近戰,周瑜放劍陣都走埋去,劍陣一下5000,我見住日清要補3個,銀咁就死左。
佢一死,我就第2個吸,大家都仲未知無左豬仔隻周會無敵,照打,咁我死埋,到你死,然後到維少,大家都仲未知隻周係無敵緊,我見佢得返咁少血,我即刻起身拉打
我起身拉打緊就見你企埋一邊,咩都唔做,我想問呢個係5人副本?定係你而家雙開緊?
大家都係度打緊,你企埋一二邊等睇戲?好老實全部人都係度追隻王,你就企係度
最後我忍唔住爆左句「ON9仲唔去拎豬仔?』先意識到無豬仔隻王會無敵,
我爆左果句之後中埋周周劍陣死埋,我起馬轉左4個圈,你就企定4個圈,要我打字先去拎?
打副本個個都好似你咁HEA,咁唔洗打嫁啦,成個副本要你係度做乜?輸出又唔夠人多,擋又擋唔到,又唔做輔助,又唔洗你補。
大家一齊企係度等你放將軍氣炙好唔好?,大家搞掂晒D野,就等你黎抽水OK?
你如果咁樣都可以覺得自己無問題既,OK U WIN!!!

另外我想講隻GAME唔只肥LOK一個HEA打副本,副本係6個人,就算做抽水都可以幫手做D野
成場企係度戇居居果D,洗乜要你黎打? D人雙開唔好?希望大家都注意下!

耐唔耐上水
又見到KK比人抽水
我又抽一抽水先

智障豬

孤單的一個 發表於 12-3-19 01:20 AM
智障豬

你一定係死肥CAT 係咪

回覆 小琪琪 的帖子

打完副都唔知我死過黎..整係話人企20秒
整係E樣野就知你做緊D咩,仲有你講到我咩都冇做,試解釋你話我企咁遠,,冇做野,,點解我係咁放血,,唔通我其實係見到D隱左身既怪?
邊個先入為主呢,,追住我企果20秒黎講,,就可以話人HEA打..
各位評下理邊個先入為主,
我4埸副計埋死果次,記憶都有4次放左3000血都冇,我係遠攻,,我冇出技打既話唔會比怪扣到一滴血
請低KK賜教好何HEA打可以不停引怪埋身,定係我就係牙將識出群體威嚇呢,,,
加埋你用D咩準則去話人成場企係度戇居居
真係好笑囉~!!!!!!!!!!!

仲有,叫我拎諸仔到講「ON9仲唔去拎豬仔?』之間既時間少過半分鐘,我隨左唔識讀心之外,,我更加唔識飛

仲要一日講一次,,我唔係到果陣你有冇講,,我唔知,,咁少野抽出黎係咁講,,講成3日,,冇人頂得住你,,你要做我老闆?

IC都唔係我老闆啦,,何況你...實在太搞笑

你話我選擇性失憶..無問題,,同問題重點根本無關,,但係我整係見到你你選擇性失明,定係你選擇性針對
我唔講啦,,留番比D觀眾講,,,,

點解你仲可以咁弱智?而家劍豪係無豪情?落星一兩下好難為你?
大家我講個笑話俾大家聽,肥LOK打副本用左D藥散都會講我用左50粒藥散嫁

仲有咩讀心術?而家個副本係我一人副本?其他隊友最得閒係你,你企埋一二邊放將軍氣炙
點解唔去了解下隻周瑜做乜打唔死?你盲左?
你要繼續係度俾人知你打副本有幾HEA,我會再講多D出黎,睇下仲有咩人肯同你打

回覆 小琪琪 的帖子

同問題重點根本無關,,你要爆料時我都有野爆..你鐘意拉開話題,,隨便你..落星係CD15秒.你覺得D法傷怪中得灑落星..我冇野好講啦..整係落星都唔夠大清怪..你真係冇諗清楚就做回應,,番屋企啦你

我拉開左D咩話題,又係你自己話你自己清怪清得好辛苦,我咪講俾大家聽下你係點清怪囉
原來落星一下清唔到,穿弓鐵輪又唔識放,豪情又唔放,MP又唔帶,D血就等人補,咁樣打副本係正確,我真係要跟你學下野

你咁都唔認你係企係度戇居居?咁你一定係好勤力地HEA

回覆 小琪琪 的帖子

好勤力地HEA
各位拉番上去望,,D怪係一出就一半機會去我到,,試問一下呢唔出技,,HEA打會比怪圍..真係冇興趣同D唔識望中文既人講野,
落星CD15秒,,15秒內係有機會出2輪怪..自然會辛苦..話人之前諗下先啦,,日清接近冇補過我,清怪加回自己血,,藥散同清水真係有咁神既力量,,你識讀心,知道我實則食左咩?
整係識搵下我邊到有位入就講..E D唔叫拉開話題..真係無法理解..上高3次回應都係捉住我個POST打錯既野OR D細微到唔知講黎做咩既野,,可能呢佢連4埸副本我做緊D咩,,邊個清怪都唔記得了..D人呢入人就勁,,但係呢記性就差左D啦..我絕對肯定一半怪係我清,
辛苦唔係因為HEA,係法傷怪打得痛..有D人呢打副打到魂魄唔齊連人死過都唔知果D...公信力係點..唔洗講..
到現在為止6個副本組員冇一個評論我,,只有你隻KK捉住D無謂野黎講,邊個有問題,,,一眼見..你絕對可以堅持你既態度,無任歡迎,,,6個副本有多問題果個就係你..檢討呀..你檢討下先啦下,無興趣同你捉字眼

其實游戲姐唔洗認真WO~
唔計策士,俠士係隻GAME比任何職輸出係低
但博士係隻GAME又唔多~唔計博士其實唔多唔小都係俠士係副本擔任清怪/拉王角色
講真我之前同人打副本都唔食藥散既食就食行氣個D~都唔係好貴者打一個副本都回返哂
可能我走左好耐唔知出左咩新副~但我都可以講句200副打後如果唔食藥或食藥散打其實真係有D過份既
不過邊個真邊個假都好~游戲者!
當年13關都成日比小KK話我渣留灘啦
最後咪又係成日同佢一齊過13關~過到自己咪得囉

回覆 傻豬奈奈 的帖子

快D ON隻小寶密我!~

幾時玩番姐PK豬

本身想架~.~但D裝D兵比一隻死PK貓拎哂/_\唔LU

小寶AC好似唔記得左-.-

頂你ONLINE啦

回覆 傻豬奈奈 的帖子

快DON~!!!!

講極都仲係咁白痴,你俠士輸出已經低,又唔洗你拉王,清兵又話D怪打你痛,打緊王你又唔專心
一日到黑講埋D垃圾藉口,如果你係咁清醒就唔會連隊友係邊個都唔知,講到尾你爛HEA唔係一日既事,總之以後唔洗指意我同你打副本,係咁多~

傻豬奈奈 發表於 12-3-21 01:25 AM
其實游戲姐唔洗認真WO~
唔計策士,俠士係隻GAME比任何職輸出係低
但博士係隻GAME又唔多~唔計博士其實唔多唔 ...

NONO,肥豬係初初13關有一個重大作用
就係拉開陳宮/肥豬/女人,仲要唔洗人補佢
初期唔係人人得嫁
你試下某D人拉下,又話D法傷好痛之類既廢話嫁喇

孤單的一個 發表於 12-3-21 11:22 AM
回覆 傻豬奈奈 的帖子

快DON~!!!!

比你隻MEKO我玩
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 04:35 AM , Processed in 0.038573 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存