2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 國戰問題
go

[閒聊討論] 國戰問題 [複製鏈接]

我尋晚終於玩左國戰,感覺戰場氣氛唔錯,不過好似比較單調,淨係一堆人殺黎殺去,好似無咩意思,同埋我見度有d旗仔係地下,係咪要搶旗架?如果加d遊戲規則落去可能仲好玩喎,例如殺人地主帥會有雙倍分@_@設定職階比國民組織下攻勢,咁樣玩應該有意思得多,淨係殺人太單調了。
琴晚邊個國贏呢?玩到最後我去左食飯@_@

無人win, 艾米中間差d俾神聖同修斯聯軍攻入, 推到好入, 但係俾艾米包抄返, 全滅之後, 拉鋸戰好耐, 最後變左神聖同艾米一齊攻修斯lol..神聖最後幾分鐘差d攻入修斯, 艾米走左好多人入主營, 雖然最後都殺灑lol,

我覺得國戰贏輸好睇大劍呢個職,靠佢拉人來殺,咁變左你個國有多少大劍,贏面就多一d。如果你單人上前殺,好多時會被敵方大劍拉左埋去,咁打法一d都唔好玩,其他職好似變左陪襯~.~

我去內地傭兵官網睇度佢地更新左d職業技能,個個職都改左,遲d唔知港服會唔會跟住改呢?
仲有內地傭兵14號先公測@_@佢地封測咁耐?咁等佢改版都有排啵,幾時先有幻騎>_<

笑傲無雙 玩過星曲WEB

烈火神仙 發表於 12-3-20 08:59 AM
我去內地傭兵官網睇度佢地更新左d職業技能,個個職都改左,遲d唔知港服會唔會跟住改呢?
仲有內地傭兵14號 ...

大陸官網網址係咩...?

你去搜尋下,我唔記得左YB.6XXX.COM~.~

好難講話win唔win
回想  
第一次國戰 艾米人多 力壓 神聖 修c 四周屠殺    有傳 神聖打到無引  比d人比修c殺洗分
第二次國戰修c一開始主攻艾米 後來神聖幫手打艾米  不過比艾米攻返出黎  之後先攻神聖 後殺修斯
不過當中攻神聖個時 有攻破神聖主營
點解講咁多呢 係因為攻左人地主營都佔領唔到  係需要係國戰個時小隊殺得夠人多 夠分 先有資格佔領
第三次國戰無參加 不過神聖修c聯合都唔係第一次  我都唔知講咩好  (我明白樹大招風 弱者聯合 但我底都覺得好狗)

之所以話神聖同修c攻艾米主營 我相信係艾米習慣主攻 主力去左第二到
收到消息回防  艾米人才係一定夠   意料之內
但 一直都同 修c聯合記神聖 又做一次牆同草 反攻修c

我相信你覺得單調原因係  人太多根本好難打出什麼技術 都係以力壓奇
同埋主要係大劍拉人  魔劍劍氣清人   主導戰爭

再者好多野 裝備 科技未成熟   未有人有資格佔領他國營地  所以比較悶

相信下次就會有小隊有資格佔領資格  加上玩家各方面成熟  戰況會更加激烈

大6會改技能
唔知hk會唔會跟著改....??

神聖無咩港戰  太多新手 次次國戰比人打到入營
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 06:02 AM , Processed in 0.029068 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存