2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 妃妃之暫別信(內含對各位朋友既感想,可能有你份咖:P) ...
go

[閒聊討論] 妃妃之暫別信(內含對各位朋友既感想,可能有你份咖:P)   [複製鏈接]

話吾玩吾玩,都玩左甘耐=],d人成日問點解我會玩,其實我都吾知,都系人地叫我玩,雖然叫我玩既都冇乜玩,但系識左你地~令我繼續玩落去^^
黎緊就要考試了,應該有一段吾短既時間同你地暫別...:( 以下系我對各位朋友既感想,多謝你地甘耐以黎既照顧同包容,希望留黎既時間龍珠未汁,同埋大家仲記得我:p
p.s.排名不分先後

娜娜公主: 你系我向呢隻game識到既第1個女仔知己,我成日張d心事話哂比你知,你吾準講比人聽ga:),我走之前都見吾到你,好遺憾,祝你快d好番,希望番黎見到你,再一齊玩=]

咕咕boo: 你系我識既第2個女仔知己=],我同你系因為仔仔而識,原諒我甘渣幫吾到你拎龍,嘻嘻,你呀,吾好甘貪心啦xdd,+14鼓都仲沖,比個叻你^^,希望番黎仲有機會同你打天下,吾好嫌棄我就好了

凍奶茶: 你對我真系好好/.\ ,有時我都好感動,你吾發脾氣戈陣我都幾鍾意你:p但系希望你吾好成日小氣同埋嬲啦=],我番黎戈陣想見番原本既你=]

ewan: 你真系好好人/.\,我自己都吾知點解會同你傾甘多心事,更好既系你竟然吾嫌棄我呢個垃圾^^,同你打副本真系好開心,雖然我吾識打,累到你地滅左幾次團,希望吾好介意,last day戈晚多謝你地天下團名歡送我:')  好感動,希望番黎仲見到你啦~

ce: ce仔,由洪霸識到你e+,去到殺手時期,個團幾乎冇人理我~我改左名,以為冇人會記得,但系估吾到你仲記得我,雖然我之前好吾想見到你,因為你成日天下送我出場^^,所以標記你為壞人一號:p

大佬森: 好耐之前你同我傾計,我戈陣好吾開心,你都甘有耐性聽我廢up,多謝你,e+你管理公會一定好辛苦,希望你事事順利,我番黎吾好吾記得我,吾好踢我出團呀=3=

白色小妹: 你都系好人=] 我成日比人蝦你都會幫我,嘻嘻24孝爸爸,祝你個女1日靚過1日,好似我甘靚XDD,第時我比人蝦都要幫我架:p

豆腐pop: 豆腐,識左你吾是好耐,但系我覺得你好funny,由其系打字,與別不同,你都好好人,我甘蠢成日問埋d廢問題你都肯應我,多謝你d死亡淨化水=]

嗚嚕: 好開心識到你,你真系好得意,你sk個icon好搞笑,最白痴既系你真系聽我講,改左SK個名XDD,真系好GAG^^..BTW好多謝你陪我癲,戈晚我斷線累輸大家,真是吾好意思/.\

小普利: 雖然你是大陸人,但我覺得跟你相處很親切,好高興能在最後幾天認識你,也歡迎你加入絕煞大家庭,希望我不在既時候你都玩得開心,嘻嘻,我不會忘記你生日的=]

PRADA星: 好耐之前識你架啦,只系吾熟姐,我地一齊打CC識,好多謝你成日花時間理我呢個傻妹=], 同埋你肯跟我打歡樂團帶下D吾識打天下既普,不過我都吾會解LOCK我D相比你睇咖xdd

希mr.豬生: 雖然成日聽到你個名,但是都吾常傾計,但系我覺得你好幽默,成日搞gag, 不過聽奶茶講,我都知你系1個好為朋友既人,多謝你讚我d頭髮靚=], 希望keep到xdd,第日一定要多d打錯比我呀

Ming2008: 雖然e+仲嬲嬲地你,為乜就吾講啦,你改下你d臭脾氣啦=], 成日撩人,吾岩的啊^^, 不過我知你好有義氣,朋友要你既時候你都會幫,嘻嘻,好開心識到你,第日得閒去寶林遊水搵你啦=]

水鏡凍季也: hehe,向斧頭幫收你,吾知你心入面會吾會嫌棄我地呢,不過好開心可以同你同會,之後一齊轉絕煞,好對吾住因為同你職業問題,plz forgive me吾能夠常常一齊組天下,不過已經幫你搵左隊,希望你黎緊會有龍啦^^

麻燃煩: uncle^^,雖然你真系人如其名=],sk好多野講,但系我都幾鍾意聽,因為可以8掛下:p.女仔天性ah(勿插), 同埋你好為朋友,我之前吾夠飾,你成日都會借比我,識到你真系my pressure.

刑天(爆爆): 因為你個名太長,又難打,所以打簡稱,吾好怪我XD,好高興同你一齊組天下,一齊傾計,一齊發膠^^,千祈吾好吾記得我呀,因為我番黎要繼續蝦你=]

TO:紅櫻的一班朋友(現時WARNING),多謝你地帶我出身,特別是持久,快活人,小棍,迪迪,守貞,波叔你地  我那時候是1個冇人識既垃圾(E+都系), 但系你地吾嫌棄我,仲每晚不辭努苦幫我地組天下,我仲記得第1次拎龍系持久同奶茶幫我,好感謝你地,如果冇左戈晚,我諗真系冇乜動力玩落去

最後FOR 絕煞廣告時間~
好多謝你地對我既包容,我知我不是一個很斯文既女仔,成日會有麻煩比到你地,但是你地總是站我這邊想,給我1種很溫暖既感覺~在此呼籲大家加入絕煞啦~會給你1個5星級的家=] , 在此祝願絕煞一日比一日強大,我番黎既時候再一齊玩,多謝!!         
P.S.以上朋友,如果我打漏左既話請向下面留言,留低番名,我會得閒補發/.\ BY傻妹妃

你又唔係唔左玩 唔洗遘到生離死別咁既﹣ ﹣

雖然與你素未謀面,更未曾聽過一眾名字.
但是見你這段冗長的文章,不禁被你打動,
祝上述者生活健康,安安樂樂吧.

回覆 wingshanlaw 的帖子

hahaha,真係傻妹黎喎,唔怪得你成日叫我壞人啦/_\
不過,果日我開隻29lv都未夠既分身...你都記得我,我都好驚訝呀!! (果隻分身得你一個知架咋,hahaha)

祝考試順利,430我相信大家都會等你返黎架

HAHAHA.加個心真係好GAG,勝負沒所謂!最緊要好玩姐XD

...
DSE加油

係low, 五洗講到甘生離C別甘ge ><!

竜珠未汁一定要返来同大家玩ar~~

真心的~加油ar ~~~妃妃 !@@

Why無我份架
祝你學業順利
紅凜字

回覆 快仔 的帖子

嘻嘻,補番^^,太多人,一時遺漏=]
其實一開始我以為你系女仔黎噶,後尾SK先知你吾系/_\,仲有1個問題想知,你同紫晴咩關係姐XDD?
你是好人=],有事戈陣又肯幫拖,玩戈陣又好搞笑=],以後得閒再玩過~

點解冇左我架 妃妃/.\ 嬲你/.\

回覆 435022581 的帖子

ER...報上名來...我吾知你是誰,補吾番AH

漏左我啦(0o0)...(順手)時其.我以經識你..我係...kakakaka
祝>>>>>>>你學業順利 >>>>>>快D返黎

o貪狼o

細J AR妃妃 我金日買左把+15劍ar,你快d番黎啦!!

回覆 435022581 的帖子

To:細j,恭喜你先=],睇你個post張圖,你轉左團?
一開始成日以為你是爆j,後尾先知你系佢細佬,同你玩好開心,成日都氹得我好開心,你又好bo,又吾蝦女仔又肯比我蝦xdd(難得)~希望你吾好嫌我煩啦:p  我諗冇甘快啦,最快都4月30先番,之後仲要番parttime,可能忙d,但是1定有機會番黎同你玩過既^^  

回覆 wingshanlaw 的帖子

妃妃 呢個問題你自己估下啦

妃姐早~呢排少上左龍珠...仲認5認得我?~我係Lucifer(龜仙)/薑(EC)呀~=]

回覆 w764588 的帖子

to 貪狼=]  (貪仔),又是老朋友^^,未改名已經識你,吾知你記5記得我戈陣叫乜名呢xd,雖然你戈陣未出名,但系我已經覺得你好勁架啦=],成日撩我同你pk/.\  ,次次都吾夠你打ge(哈哈),之前知你爆左把劍,以為你真系吾玩/.\ 雖然我呢+吾玩住,但是5月我就會番黎架啦=],到時吾好追住我黎打呀xdd (龍珠爭奪戰戈陣)~~~

回覆 Lucifer2011 的帖子

你好呀薑仔=] , 我考試吾玩住呀嘛,雖然同你吾是好熟~但知你好有heart,向紅ming豬land戈陣識你,你呀,快d升滿lv先打呀嘛,成日掛住向鐳台打人,吾系天下邊個組你^^,上次比左我個位你打,佢地話我呀xd, 但系我冇後悔ah,因為每個人都需要機會^^  祝你玩得開心~希望番到黎見到你滿級^^

連你都唔玩住~~~~我都冇乜心機玩lu

祝你考試成功..

回覆 jimmy911 的帖子

你是邊個呀!? 我因為考試先吾玩住咋嘛=]  考完就玩番架啦:P
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 08:00 AM , Processed in 0.039000 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存