2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 玩後感 [複製鏈接]

我由第2日玩到依家
隻GAME講畫面唔係令
畫系統唔係好
不過就無連技屈機同屈死一招技既PK
同埋佢D活動真係幾好
副本次數同每日任務重置都SET係朝早6點
比D返工人士有時間搞掂哂佢
所謂副本都只係5場
比你揀LV組人打,主要目的係出紫/金裝
任務形式升LV,唔會太難升(45打後難講,46做埋個紫竹主線之後都好似冇主線任做)
主線會送21-39紫裝,等打怪做任唔會話邊個好裝輕鬆D,爛裝辛苦D
講下活動
有個星期六日先會開既火力全開
非常過癮,大家都有玩過炸彈人吧
冇錯,就係玩炸彈人,活動時間開始,大家都會多招技能,就係放十字炸彈!,不過火力麻麻
要靠執地下D寶箱拎D火力強D既炸彈同陷阱,計分無限復活制
仲有平時既群俠大亂鬥同兩軍大對決
30人一個場集體摳鬥,不過近兩晚都有家族LENXXXXXXXX(不便公開啦)既人組隊打亂鬥
那就沒意思啦....原意就是亂玩汁雞同亂打
兩軍大對決顧名思義,分兩隊打,公平又過癮,兩個打交活動都冇裝備損耗,大家都博哂命打...爽!!
不得不提既仲有驚發二選一
就係當年某三色台既人生交叉點
好簡單,是非題,你只要選擇你覺得岩既答案企過去就會冇事
揀岩一次就派一次經(雖然唔多)完成全部問題仲有額外獎勵(毛大爺死埋仲多)
得20秒時間,上網搵都搵唔切,不過有時真係唔知佢問乜=___=
(例:司空見慣,見慣的意思是否指司空)
望住佢我呆左10秒,再用5秒睇D人走哂去邊,跟大隊~~~
好野,一齊出哂去
講到內掛,功效齊全,可剔選怪項,血量放技,平時也可設定自動補水
不過隻GAME D水真係幾廢,買999支都可能剩係夠你掛10個鍾
雖然唔係貴,但真係補好少 仲係要秒回
要長掛真係要買商水+商城藥(不用秒回),仲有仙術鎚,如果唔係你件心愛既裝備會越用越少耐上限
暫時掛賣人數極少,裝備多以和玩家交換形式得到
副本骰系統不夠完善,如果可以實裝職業骰就好
依家都係靠玩家自律,唔去骰自己職業以外既裝
好多時D人鳩骰,拎左件裝就扮自閉,認真SOSAD
整體黎講
現時都仲係岩岩開服
但係LV好似真係去得太快
一日都可以升41
只怕又係短炒
望就望佢之後會繼續出新野去保持人流啦
軒轅劍外傳加油

41之後會慢

我都怕係短炒

SET普攻升算啦~_~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:38 AM , Processed in 0.029346 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存