2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 (MSN)kwan ho (Game名)零戮 ~ 請進!
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] (MSN)kwan ho (Game名)零戮 ~ 請進! [複製鏈接]

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

kwan ho 說 (下午 10:52):喂你個帳係5係紫Blcak 比番d裝來呀
kwan ho 說 (下午 10:58): 你比5比番我呀
kwan ho 說 (下午 10:59): 5好逼我呀 比一日你5係我會報警
kwan ho 說 (下午 11:00): 你咪5出聲囉

以上2012.3.28MSN對話,當我收到,你已經off左~

你在我交易版話我昆人 & 有cut圖, 咁我就再解釋多1次

第1,果個時候我不在電腦面前,唔系唔出聲 唔應你~
第2,我個名系 紫Black (速全大B 其他細階)
          扮狗名系 紫Blcak (a同c調轉)
          另外仲有 紫BIack (呢個系i個大階I  而不是L個細階l )
第3,你收我180ac + 轉 + 龍魂 都系我1手包辦~
          如果我有心昆你,收左你點就唔會賣ac比你。
第4,我重申所有交易只限MSN~因為Game太多扮狗。
第5,如果你真的報警,我萬分贊同,我相信好多人都一樣!

清者自清~我冇昆過任何人任何野~
已有 3 人評分Good 收起 理由
Mr.KaiesT + 3 你說的內容我非常同意
兔小砂 + 3 你說的內容我非常同意
。笨︴樞﹏ + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 9   查看全部評分

頂笑料,條友腦殘-_,-?
自己都打Blcak甘已經冇野講鳥

水色有好多假扮人的昆9,交易請認清楚先喔
已有 1 人評分威望 收起 理由
★紫B♀ + 30 你說的內容我非常同意

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:54 PM , Processed in 0.028699 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存