2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 RF 〗(大陸,港,台,奧)〓★〓超時空國度RF核戰風暴〓 ...
go

[國內] 〖 RF 〗(大陸,港,台,奧)〓★〓超時空國度RF核戰風暴〓★〓   [複製鏈接]

超時空國度 RF Online 電信服務器 良好信譽 長久穩定 人氣優勝
本服務器近期內在1000M電信網絡的基礎上,增設100M獨享的網通線路,屆時電信與網通訪問本服務器一樣流暢,直接說就是電信網通玩家都能在同一個服務器流暢遊戲,而永遠放棄那些什麼所謂的網絡加速器了,達到與電信線路一樣流暢
超時空國度|RF|最新|最好|打造唯一雙線服 =-全新內容全新開放為你帶來更多驚喜! 保持強大領先陣容,為RF增添光彩。
光纖線路,穩定高速每日24小時全天候開放
嚴禁外掛及利用BUG進行遊戲,維護優質遊戲環境
超時空國度|RF|最新|最好|打造唯一雙線服 =-本服特色簡介:為求讓所有玩家都能平等的遊戲,會員與非會員裝備差距基本等於零,隻要大家花點時間,好裝備武器都能在遊戲中獲得,另外我們這是禁止+5以上物品的出現,進一步對遊戲平衡起很大作用,PK純屬是考驗玩家配合和技術。希望所有熱愛RF的玩家能在本服體驗到更多遊戲樂趣!
帶著對RF遊戲由衷喜愛,超時空首次將完整的「核戰風暴」引進,給廣大喜歡RF玩家一個絕大的驚喜,在新版本中,各族的實力重新調配,增加新的地圖、新的怪物、新的武器、新的道具,並且開放了更加引人注目的核彈設置,在多個細節進行了優化和更加人性化,相信「核戰風暴」將會把各位RF玩家帶入一個新的裏程,敬請關注超時空國度。

遊戲主頁:http://rf.cskrf.com/index.htm
遊戲論壇:http://xf.cskrf.com/bbs/forum.php

================================================================
這服真的很多人~會員裝是方便沒時間的人~遊戲中都可以拿到

商城少量東西出售(用黃金)~玩了兩天~晶片戰很精采~~

名要英文~登錄器可以改一次名字,5级以上就不能改名

開始遊戲前先開桌面的[超时空]网通专用加速器

之後在開遊戲~這樣會比較好一點

如果自己有一個好用的就用自己的

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

超時空又出黎挖錢,講真之前佢地都話唔比用BUG,但事實有冇解決到,呢D真係好講玩家質素
裝備武器+5呢個問題我係好多私服同官服都提議過唔少,比人笑都唔少......
+6可恨比唔上族裝可恨,族裝應該取消既,取消左利多於害,差距唔會太大,又唔會出現洗票,霸九大行為,減少英雄主意
仲有機甲如果可以改成上機有經驗會比較好,因為呢個係B族特色,唔似得召喚同砲塔打怪可以練上去,B專家練唔到上去,真係比部究極高達你都冇Q用

PCL 發表於 12-4-7 05:53 PM
超時空又出黎挖錢,講真之前佢地都話唔比用BUG,但事實有冇解決到,呢D真係好講玩家質素
裝備武器+5呢個問題我 ...

之前未玩過~不過現在好像不錯~人很很多~

玩久一點在看看

BUG現在好像加了很多BUG塔~連走近少少都會打到你

九大好像有個條例
http://xf.cskrf.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=36530&extra=page%3D1

不知是怎樣...收工番到屋玩玩晶片戰就訓= ="

因為人多~用花又唔一定好強~哈哈~對我無關係

個服好好升~唔洗解封印~上限都係得55(因為是2.0- -)

玩過星曲WEB

真係好耐  估唔到仲未汁  RF私服佢真係最多人

笑傲無雙

CSK算系國內最多人既rf  不過我玩緊外國牙買加服 人數多過csk 2倍

多人原因 係RF汁左之後 好多玩家  想再玩返RF 咁岩過一俳 CSK就開左個RF服  時間問題吸引左好多人玩
仲有樓主  新的怪物???新的裏程???  2.0 未聽過有新怪 例如呢??

好像是在說流放= =

笑傲無雙

玩緊~好多人打交~都5錯~有無人一起玩?

笑傲無雙

晚晚國戰都有成300-400人~~升LV 一日就可以封頂~~~~~3族成日都打交~好刺激~~
我玩A族ID 波風水門    ~有玩就密我ADD FD一起玩啦~~
隻GAME好岩鐘意打交/國戰GE人玩~~~

可惜個版本真係太舊 連護符都未出 仲有d裝都幾難打同 而且2.0版本怪怪地 好多bug

回覆 rrx782 的帖子

有2.0版=.=?
以我印象中仲係G4版~核戰風暴

算命 發表於 12-5-9 05:52 AM
回覆 rrx782 的帖子

有2.0版=.=?

g4 咪2.0= =" e+最新係2.41 gtr係2.21好似 超時空係2.0版來架 冇護符 55裝都仲係2.0版 唔同e+2.21 55裝

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:26 PM , Processed in 0.033438 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存