2000FUN論壇

搜索
go

以和為貴   [複製鏈接]

已解決...
希望大家以和為貴 合作愉快

完來係自己串人先,又要開POST吊人lol
人地赤夜都打哂一堆字講哂sorry
可見係人同團既品德問題
好多字呀=[

十週年勳章(賀詞)

可唔可以將d重點油紅佢 睇得好辛苦

回覆 Mr.膠 的帖子

sorry -__-"

好多字呀

SouL。  sorry 呀...真係好多字.. 不過 為左希望 大家 更加明白 此事 的來龍去脈... 我只好 將事情 始末 , 本團 , 本人 既立場 如實道出!  發表於 12-4-8 11:54 AM

多字到我都唔想睇,我死三次,第一次,我出去上油,之後全部退,我走唔到,GG,第二次去守塔,俾大劍屈機,冇野好講,第三次,我俾人冰完暈埋,俾貴團的人睇住。

第二,開頭我係第一個去守塔,同 渡邊君II 一齊,二個人ON99跳咗落去守,俾N人SM,差D死,其後用咗3,4分中先番到上去,如果佢話唔記得的,OK,算

另外,我地血染個場入咗4件,俾人話有3-4件掛水(我,光臣月,jaylau,雪糕貓),自然認為有我份,當時坐水的只有我地四個,個人認為水工係一個場入邊係要的(補擴,出召),+上個時要守的OB係地圖上並唔近,我一個21LV冇貫去守都冇咩用。

我唔去出召,E樣野都冇咩好講,第一次番水,見到的係收水死0,第二次見到得二個人,有騎收水擴,之後就俾人踢咗

最後,我21LV上前線,只係上油,頂防,個人覺得冇問題,如果我死3係一個好大問題的數字,希望可以將個場的死磅POST上來。其實,我覺得我俾人踢,唔係問題(e+開埋經書+活動,算la),今次係我係FEZ第二次俾人踢,第一次係我係黃國俾某ON9 aR_ 踼的(理由係低lv坐水),我地想講的就係,我地4個血染係坐水,not掛水,ok?Stage2第一句個aylau我唔識的,jaylau佢只係識做水銀,你都唔想俾個新手擴嫁?如果貴團真係希望和平的,我都唔想嘈,大家都係打機,加上自己俾花生友抽水,抽完之後諗又1分,咁真係好膠,好,完場2分

其1:1條國血死3次有咩問題?遇到d見人就縮,行為表現都匪夷所思既戰友死多3次都ok啦: 0)
其2:我既團員就係應你地團員既要求去守塔,結果就死左。呢次死數又計落去佢度?同埋你地入左5個都係得1個去守,其他呢?(呢句係由於我既團員話得佢同渡邊2條友去守而引伸出黎)我既團員就算知自己低LV冇貫骨都去守,守塔而死又屈佢死3次入曬佢數:)!你地好波!
其3:出召唔係問題,水工多唔多先?如果你話多的話我朋友一定冇所謂。結果得果4個友坐水:)!比得水出召都比唔到水你擴,係唔係0水工先有得贏?
其4:歸納上面既論點,加上我既團員10秒前先黃頻完,10秒後就比人屈掛水呢點,我諗點都要當時人道歉掛:)!
要玩野其實好簡單,以而家血染既夜間上線人數要玩踢人完全唔難,但我地唔會話冇理由先去踢。
以和為貴更加係我地打國戰同第2個團合作既宗旨。
但係如果貴團持續以呢種短視既目光作踢人的準則(EXAMPLE:為守塔而死就話人死得多,得果小貓2-3隻水工就叫人出召呢種,10秒前黃頻完,10秒後比人屈掛水)踢我團既團員,血染絕對會同貴團慢慢算清!
血染副隊長熾月 留字

十週年勳章(賀詞)

DEL                  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fez無名小卒  完全係ON9=.=  發表於 12-4-8 12:30 PM

終落海 你好,
在此本人再次向你致歉.

其實一場死三 唔係問題,
不過 係當時情況出召實在係當務之急,
我地團中 有4個都出左召...
係得我冇出...因為冇人幫我坐
你都應該見到我 係你格離放火 -__-"....

然而,你都指出 你地既然有4個人在場,
4個人都坐水 , 加上 你都應該係老手,
擴地d野 jaylau 唔識 , 你都應該識....
此外 在jaylau 收到 30水左右之時...
一來 , 30水 hold住係到 佢又冇得吸..
二來 , 擴建速度減慢
根本係LL 雙輸既局面

我有個分身係紫國曾經比人罵過,
做得唔好 唔係問題,,,
不過你要識得下次點做,,,

其實 大家都希望 以和為貴,
因此今次既不愉快事件,
其實我都唔希望發生,
此外,這事有阻你拎分,,更加抱歉

此外, 我開post既原因
一來係想比大家知道事情始末,
二來係希望 貴團 尊重一下其他細團
咁又何必開post  以垃圾形容其他團...

講尊重既  
我地好少可踢其他團既人  就算眼見有街人做錯野  都係一句算數自己搞番掂佢 黃頻亦都唔會點人名

而垃圾 係好清楚寫明 班人 而唔係 某團   
相反我地團比人抽水 比人點名 比人踢 唔出聲就繼續抽 繼續開名/踢 叫尊重?
要開人名 要踢人既話  我地好多機會可以做呢d野  但一直少做都只係唔想搞到關係不和
但想比某班人知  要抽水要開頻吊一餐甚至要玩踢人既  我地都可以改變一向作風   
要人尊重先要識得尊重人  

ps 呢到都唔係針對住你地/赤夜 唔好攬晒上身

你好 我好 大家好

以上 係本人叫 渡邊 幫我post 既....
至於 相既來源...
我真係感到抱歉...

SouL。  此外 我地都冇認為你地好蝦... 我只係希望 閣下明白,,, 你所謂既 對號入座 根本毫無意思...  發表於 12-4-8 12:52 PM

fb號外呢句野 唔係我講既  我2k fun所講既垃圾  要知係邊個我可以講你知  我亦都同左個團人直接講左

要出聲個句 我講既 我講得出唔怕認
我一直叫佢地唔開頻點人名吊人/叫佢地唔好踢人    倒頭來比人踢番轉頭比人開頻?  

我亦都因我講既野令你地誤會 say左sorry~  

亦都重申左好多次  唔好攬晒上身ok?  個團人我直接同佢地講左  

如果要睇fb group睇相既  可以睇多d 冇所謂   請搞清楚我想講既唔係針對住你地

group既人士言行過激,我地唔岩,就此講對唔住。
你地團既行為表現都有唔岩,你地唔岩,該團員接受你地既道歉。
就此off topic ok?

回覆 KENNETH724 的帖子

由始可見, 唔同團有唔同既做事方式.
在e件事上面, 我都唔係 100% 認同 本團做事方式...
反觀而言, 本團正處重組階段,
制度等等各方面都有待改善
略有得罪之處 請多多包涵
此外 , 我亦唔希望因為此事,,
加深 本團 與 貴團 之成見...

此外我係希望 因這事
更加了解雙方的做事方式..
係將來既合作上 , 會多加注意

回覆 熾月.. 的帖子

多謝 貴團團員 - 終落海 既原諒...
我真係唔希望...
加深 雙方的成見...
因為我覺得我地始終有一日需要合作...
共同對抗 他國..
因此 我唔想令e個問題 變得冇彎轉

咁就繼續以和為貴,希望將來有合作既機會

Hi Auntie樓上班Hi Hi仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔向左走向右走知人地遲早會因為你地依班Hi Hige討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走向左走向右走左寶睇唔向左走向右走到最向左走向右走大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相­好向左走向右走心你地咪向左走向右走咁自私精啦成班睇向左走向右走完就係度討論又唔向左走向右走貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦Hi真係好向左走向右走嬲

笑傲無雙

點解我冇得睇
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:33 AM , Processed in 0.038169 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存