2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 突然間覺得做ec好慘~
go

[閒聊討論] 突然間覺得做ec好慘~   [複製鏈接]

打場64副,冇死過人都要比人x

又話人累到佢地扣左好多血,又話差d滅團,乜乜77
呢d野死左人先同我講啦~

我只不過loop住吸血,大補,大盾咁打,想快d打完o者,
我日日都係咁打,邊有咁易死人...都唔明d人係度淆咩底~

最唔kur係冇死人都要比人話,話我做乜唔單刷...
打手易得,ec難求呀而家~
對d ec好d啦~

會咩....好似無人話過我~~"可能我好彩...每次遇到好人XD

死其實...唔係損失好大姐~無咩咁大件事~"~

~不問世事~ 發表於 12-4-9 05:26 PM
會咩....好似無人話過我~~"可能我好彩...每次遇到好人XD

死其實...唔係損失好大姐~無咩咁大件事~"~ ...

我遇左果D就算唔死,補血補遲少少都會鬧人果D~
擺到明自己唔識用EC既人先講得出D咁既說話=.="

我做EC既原則就係,我幾時補幫邊個補你咪理,冇人死打得贏就得!

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

打機姐, 唔洗為左d無聊人而嬲.
e d野發洩完就算了, 繼續放係個心到米仲唔開心
睇開d

最慘係D坦唔比你回mp就開怪,得果千幾2千mp就開怪,攪到冇mp就食大藍,最慘係勇武頂怪,扣血多又唔比EC回mp先最衰

我而家為左打快d都唔坐lu~~轉中間既天賦吸魔~~

但咁樣範補會出慢左好多~~以前我鍾意滿血完王XD 所以而家只可以保住大家唔死~~打完王先再慢慢補返-0-

ex真係好慘.坦唔夠"擴",只會話ec補唔切,輸出唔夠無人會話自己唔夠輸出,只會怨ec補唔切,佢地就無責任無壓力敢自己打,ec要睇曬5個人o既狀態同睇boss出招,d輸出只係雇自己同boss就可以,d未做ec係唔會明白

補得好就叫你神補, 補得唔好就叫你廢奶
玩左一段時間得出既結論
打手唔夠抗扣血倒水就話之佢, 廢事晒mp
到必要時出大補先吊下佢命
另外重點, 坦唔係7成血以上都唔會補打手
第一次打45副時有人講: 坦死全滅, 打手死最多都只係打得慢, 同埋打手自己應該要食下藥 ~

仲有DPS懶醒同EC講......好在我輸出高如果唔係就滅團~
果場我已經用左6000MP補血既時候,隻王先由34萬減到23萬/.\

得罪咩人都得, 得罪坦同ec就注定冇運行 ~

樓上的十分讚同, 如果打一場副, ec比人由頭鬧到落尾, 但係ec本身冇錯. 好脾氣的ec就繼續同你打, 但唔好脾氣的呢? 可能一早走左場了.
ec真係好重要, 請大家尊重下@v@

jac140775 發表於 12-4-9 07:18 PM
最慘係D坦唔比你回mp就開怪,得果千幾2千mp就開怪,攪到冇mp就食大藍,最慘係勇武頂怪,扣血多又唔比EC回mp先最 ...

呢個時候我就會唔理佢自己補自己固意比佢地去死,呢個時候就會有d懶勁o既傻仔話:ec去左邊呀?我就會:補緊mp囉,自己唔識留意下隊友做緊咩架咩,係又沖唔係又沖,好趕時間呀你?呢個時候多數無人會再出聲,你就可以好安落敢打落去

打副本乜人都重要, 只係要體諒下各職都有難處呢 ~

咁我米好好彩, 我d隊友會等我回mp. 不過我多數跟公會團, 如果唔夠人先搵街人

又唔好講到補師咁慘情@0@至少補師打副本好易搵組麻~

講真~我跟既隊次次都幾好0.0有時我第一次打副~少不免會滅團(因為唔知點避技~"~),但佢地都無怪我丫XD話已經唔錯-0-

由公測到而家只係比人話過一次奶水唔夠~~"

好多補師朋友係呢個帖~大家交流下心得啦XD

~不問世事~ 發表於 12-4-10 04:55 PM
又唔好講到補師咁慘情@0@至少補師打副本好易搵組麻~

講真~我跟既隊次次都幾好0.0有時我第一次打副~少不免 ...

問題係有d思想有問題o既小朋友好唔識尊重人,例如有一次4人刷55副,打到2到,敢就1魔劍,1獸人,1坦,打到個2王就死果陣個魔劍死左,其他人包括我都係full hp,魔劍死後5秒到win左,之後個魔劍突然彈狙句:吊你,唔撚補o既,我睇到真係極度上火,即時爆佢珠,我話:吊乜撚野呀?贏左都吊? 你係咪on9架?敢撚勁自己單刷ma傻西!,但佢都唔敢再出聲,有時就係預到呢d小朋友,真係好煩,最大問題係佢第一句就係吊埋離,我諗好多人都遇過呢d,珍系吹鳩象架

嗯....咁又未試過好似樓上咁. 我遇的人都好好禮貌-v-

yin532 發表於 12-4-10 05:16 PM
問題係有d思想有問題o既小朋友好唔識尊重人,例如有一次4人刷55副,打到2到,敢就1魔劍,1獸人,1坦,打到個2 ...

有d魔劍同獸人唔係好明白邊度有ec咁得閒同你逐隻補~
補一補你..隻坦出事邊個負責!?
ec通常都係追坦補,其他人冇血ec多數開大補,
d打手冇血又想補咪企埋隻坦隔離吸大補囉,
成日自己冇血走到老年咁遠仲要話人唔補佢/.\

我自己既打法係,就算隻坦滿血,d打手又真係要補血,
我都係會以坦做target開大補,逐隻追好麻煩,
一個唔該果隻走開左,ec就企左係度!

咁我又同樓上的你有d唔同. 當然都係主補坦, 其他人見佢7成血或以下, 通常我會開小回吊住佢地條命先. 如果全部人都過5成, 我會開範回. 冇魔我會用3招精0技 輪流開@v@

至從幾星期前,第一次打64,俾個以為自己好高戰力的垃圾屌玩之後,都少左用ec玩副,主力升下第二隻大劍好過,之前主號ec 64級,大劍50多級,現在ec得67,但大劍已66了,好心d小朋友尊重下隊友,ec絶對俾坦及打手難用,出錯唔出奇,唔好係唔係都屌。

另外希望 d人戰力太低,第一次打就講清楚,唔好累人,一個差 d我可接受,但兩個低戰,隨時過唔到副,尤其之後副本得一日一次,今日我就同時遇到兩個65級,唔夠百一戰力的打64副...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:43 AM , Processed in 0.034567 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存