2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 狗頭打RANK?!
go

[閒聊] 狗頭打RANK?!   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

今日又打左幾場RANK
幾場都係輸
仲要都係輸上路
而且都係輸狗頭
------------------
乜而家仲好多人用狗頭打RANK咩
但係打又5係打得好WO
1場有個狗頭(KING羽)對雷文10分中1/7/0
幫佢GANK又5識用慢人技
好了GANK到了,又係再被壓
自己話出到反傷甲就農到兵了
出到之後仲係不停送人頭
另一場
上路狗頭(圖騰乂)對IRELIA
又係開頭大輸0/6/0
一樣5識用慢技
面對真傷仲出防裝
團戰自己一個番係上線食兵
後期團戰又5做開戰者(全隊得佢坦同我副坦((夜曲
開戰之後又5知做咩5保後排,比IRELIA殺哂~
.
.
.
.
完場睇番佢地都有百幾場WIN( RANK
但係就完全5識用狗頭
甚至裝都出錯
究竟係因為狗頭2用所以多人用,定係平所以多人用
1000區真係地獄
PS: 2場 中,下都贏緊
團戰就係輸大男/女,/打少個狗頭

PS2: 純發泄POST,歡迎討論狗頭玩法
但係以上內容不喜勿插

狗頭第一件件係反物?!這搞P呀= =
狗頭一向係頭20-30分鐘係唔洗幫gank
因為佢一直要控兵線係自己塔下
你一gank條兵線又....悲劇了

狗頭大多數第一件出冰霜和聖杯
冰霜-CD讓你農更快 聖杯回魔讓你在線上的時間更久

D人成日第一件就出閃劍 搞到自己條兵線推超快
農兵期更快結束 Q連300也沒上...

仲有你話個狗頭唔識慢人 你最好睇下佢有冇魔同進入狗頭的射程....
當然...雷也是很多的啦...

最後一句:當狗頭可以一Q死巴龍個陣,就可以救世界了

狗頭打rank真係好睇隊友.
隊友前期打得唔穩.除時搞到自己farm唔夠

笑傲無雙

唔知係唔係我唔識挽- -我用狗頭好易比人壓走
好難肥到招q

kenneth7111 發表於 12-4-10 12:20 PM
唔知係唔係我唔識挽- -我用狗頭好易比人壓走
好難肥到招q

狗頭前期要有咁快得咁快出防裝.

等人地打你唔痛.1招q技就回返血 0w0

玩過星曲WEB 忍影世界

低RANK見狗頭都係悲劇...
人地玩,自己玩都係..

玩過星曲WEB

D~j~ 發表於 12-4-10 04:08 AM
狗頭第一件件係反物?!這搞P呀= =
狗頭一向係頭20-30分鐘係唔洗幫gank
因為佢一直要控兵線係自己塔下

可以既話我都5會去GANK
通常我打RANK玩JG
如果上路壓到/冇好大必要要幫GANK
我都5會去GANK
因為幫GANK果時有機會失敗
又有可能將兵線推左上去令自己隊上路冇得食兵
但果2場好大既問題就係...
1X分中左右都已經死4-5次以上
就算我早少少去幫GANK,又成功,佢都係一路死
佢係將條兵線推到人地塔下...
搞到我GANK又5係
又驚佢比人GANK...
有幾次都係咁
佢推太前,對面中路慢慢行上去都可以同上路GANK死佢

玩過星曲WEB

反傷甲 我笑了
醒少少都出tri force 好戰 自然之力 堆晒一堆坦裝
farm爆一技=GG

Alta活動勳章

狗頭一開始好易比人壓,如果比AD英壓得好勁,可以出件700頂住先再出番其他裝備

十週年勳章(賀詞)

狗頭前期好WEAK!
而且好易被counter.

其實....狗頭係邊隻呀....

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

~~~~鏡~~~~ 發表於 12-4-15 08:55 AM
其實....狗頭係邊隻呀....

納瑟斯(Nasus)

笑傲無雙

根本D人玩狗頭 都唔識玩  狗頭solo top係前期係數一數2既廢英 我用鱷魚最鐘意見到D狗頭還拖嫁啦
根本 狗頭前期無本錢同人換血同埋佢用W,E 好快會無魔
我玩狗頭係龜打 打到20分鐘 出左防裝 咁已經可以開始救世界
d人呢 就當係前期英咁玩  咁無得唔輸嫁wo

狗頭出到關...仲勁過伊瑞出關= =
肥左根本屈機...中左慢等88

我小小淺見
狗頭1開波根本唔需要同人換血 亦唔會用e 1黎前期要濃q 2黎除非你鍾意比人gank唔係都唔會用e推兵線 何來冇魔
1v1 人地打你 你321111 你前期濃得好佢會痛過你
跟住基本上你q尾 幾隻已經吸番番黎
就算有人gank 你最多都係flash 2技事但1個 基本上+埋大絕已經唔洗死
學技都係4132 個人鍾意咁 因為前期123114 2技我覺得果1點既慢已經好夠 1技加爆唔洗問啦 其次上3扣完防再1果下會甘[超多]
狗頭 我就鍾意全防裝頂血 因為有Q E+上埋果件700+腰帶果件火斗+大絕 aoe已經夠 上埋冰心 Q2秒1下  輸出唔會差
狗頭我聽人講係counter伊瑞XD

玩過星曲WEB

狗頭 10分鐘死 7次=0="  我諗佢行前q 兵都有難度了  前期 一定要努力塔下q兵 一般情況下唔好諗單殺上路
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 06:27 PM , Processed in 0.035740 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存