2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 《吞食天地3》軍團(公會)招兵區 港ser青春x流逝 LV2 編號0189 重組公會..只想一些長玩人 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

港ser青春x流逝 LV2 編號0189 重組公會..只想一些長玩人士..多吹水人士加入~大家做個fd咁囉!不限等級只要..長玩就得 [複製鏈接]

港ser 青春x流逝 LV2 編號0189 重組公會...
只想一些長玩人士..多吹水人士加入~~大家做個fd咁囉
不限等級只要..長玩就得
因為我發現有好多新手冇玩,,,,又或者好多人都唔出聲
所以我想加多d新力齊齊吹下水一齊打下副一齊玩!!!!!!!!!
唔洗搞到我成日一路打機一路睇電影so sad!!!!
意者自申 好快有人批架啦 應該!!! 見到我我係到一定出聲 係咁多

推一推先

推返你上去先
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:25 AM , Processed in 0.027821 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存