2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 逆戰飛行》破格經營概念!沒有最強職業,只有最強玩家! ...
go

[消息情報] 逆戰飛行》破格經營概念!沒有最強職業,只有最強玩家! [複製鏈接]

《逆戰飛行》破格經營概念!沒有最強職業,只有最強玩家!

《逆戰飛行》擁有破格的經營概念,在金錢至上的香港,不跟你講金只跟你講心!我們要打造的就是平衡,不會獨大的遊玩概念。玩家可以使用不同機體的獨有技術,狠狠把對手擊落太平洋。雖然在《逆戰飛行》世界中沒有像中國五行的相生相剋,但卻擁有互相制衡的原素!

獨有系統你要知!全面數據分析!
遊戲內機體主要的屬性可分為『速度』,『機動力』,『攻擊力』,『防禦力』,『引擎溫度』,『上升下降動力』。為了提高機體的獨特性,內建的平衡系統會預設所有機體數值。高速度的就會低防禦力,高機動性的就會低攻擊力,玩家需要按照不同機體屬性調配裝備和戰術。最常見的就是『全速度型』的快速轟炸戰術,『全攻擊型』的後方Cover戰術或『全機動型』前方配給戰術。玩家們可跟據朋友/公會的玩家調教機體,在戰場上事半功倍!

不同技能你要知!危急時可以起死回生!
《逆戰飛行》主要分開為三種戰機,戰鬥機,轟炸機以及管制機,另外再有特別的白金機體和傭兵機體。技能上不同,效果固然也不同,戰鬥機的『英麥曼迴旋』讓機體在空中進行急速上升的半翻滾動作,閃電之間出現在敵人的背後。管制機的『電波干擾』讓敵人在一定時間內無法攻擊,轟炸機的『無差別轟炸』可增加投放炸彈的數量和炸毀範圍。技能之多不能盡錄,適當使用技能可以讓戰鬥百利而無一害!

強化道具不需錢!Ingame貨幣買得到!
《逆戰飛行》擁有強化系統,為武器裝甲引擎進行強化和改造,但不要誤會又是有錢人的天下,港幣戰士的戰場。強化需要用到的如設計圖,只使用INGAME貨幣就能買得到,其他如加強成功的安定劑或保護道具,甚至不至受損的保護劑也可以由免費的渠道獲得,跟港幣戰士說不!技術才是王道!

《逆戰飛行》形象官網:http://hs.wasabii.com.hk

咁係改版改名 定汁左空戰再出過
如果係後姐 洗左咁多$點比反

和現在有什麼分別??
除了多了白金機用...

強化需要用到的如設計圖,只使用INGAME貨幣就能買得到,其他如加強成功的安定劑或保護道具,甚至不至受損的保護劑也可以由免費的渠道獲得,跟港幣戰士說不!技術才是王道!

理念唔錯, 如果係真的我會大力支持, 如果係真...
開放要通知我去睇睇環境=]

係改版改名

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

1.標題少左《

2.李蘊仲係唔係代言人我唔希望搵d假公仔黎做代言人

3.咁樣官方係咪要再申請新Ac入2000Fun 定係用番空戰英雄 AC@@?

4.保護劑個d用game錢買都得,咁買咩先用點?

5.用Game錢買既野有冇包括機圖?/機圖可以係商城發售 點/Game錢你隨意都好. 因為一圖難求!

6.如果你改版,佔領戰會唔會初始化?而且新玩既人一開始未可能咁高lv,點打到太平洋!? 而且會唔會比原有老玩家有屈機局面?

7.你指我地可以打香港地標,咁個D係平時關卡定副本先出現,而且真唔真實?定係好像現在HIS個D所謂屋仔?

8.你新網個幾位女角係指一開始玩時簡角既樣-,-?如果係老玩家咁簡角呢個步驟點算? btw全部都係女角有點兒-,-

9.其實你新網既活動,你版都未改咁快推出黎係冇用,我諗你地係想比改版後新玩家,快d升lv所舉辦活動,而唔係比我地老一班玩... 我指(等級衝衝衝)呢個活動

最後希望改版可以為His多番d人,如果都係唔得既話,希望官方可以嘗試與台合服,謝謝.(因為我諗你地同隻Game簽左2年度啦,唔係一年未到就改版,有點-,-)

樓上問題,你應答的就回a_a 膠問題你想答就答a_a

eS仔 發表於 12-4-13 08:51 PM
咁係改版改名 定汁左空戰再出過
如果係後姐 洗左咁多$點比反

前者.
回後:人地要搵錢,你買得就預左隻Game有執既一日-,-而且你自己都有用到個樣野改造/...等 點解佢要比番-,-?

1.標題少左《
2.李蘊仲係唔係代言人我唔希望搵d假公仔黎做代言人
3.咁樣官方係咪要再申請新Ac入2000Fun 定係用番空戰英雄 AC@@?
4.保護劑個d用game錢買都得,咁買咩先用點?
5.用Game錢買既野有冇包括機圖?/機圖可以係商城發售 點/Game錢你隨意都好. 因為一圖難求!
6.如果你改版,佔領戰會唔會初始化?而且新玩既人一開始未可能咁高lv,點打到太平洋!? 而且會唔會比原有老玩家有屈機局面?
7.你指我地可以打香港地標,咁個D係平時關卡定副本先出現,而且真唔真實?定係好像現在HIS個D所謂屋仔?
8.你新網個幾位女角係指一開始玩時簡角既樣-,-?如果係老玩家咁簡角呢個步驟點算? btw全部都係女角有點兒-,-
9.其實你新網既活動,你版都未改咁快推出黎係冇用,我諗你地係想比改版後新玩家,快d升lv所舉辦活動,而唔係比我地老一班玩... 我指(等級衝衝衝)呢個活動

1.官方發帖經常出現的問題
2.佢的確搵左d假公仔黎做代言人
3.
4.白金機體
5.
6.
7.副本先出,一D都唔真實
8.果D全部係白金機體的角色,詳情請參照日/台版
9.好明顯係啦
另外,我非常支持合服,完.
已有 1 人評分Good 收起 理由
minga + 3 你答晒,咁GM咪唔使答-.-

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

~|'o'|~  丫邪 路過
minga 又想重玩多次= =?

暴王路過.....(你一del左故障槍我9秒9殺回來..)

回覆 丫邪 的帖子

番黎玩未?定係你同我一樣dse緊?.?

D~j~ 發表於 12-4-21 09:31 PM

你唔識故障完要點做xdd?

你答晒,咁GM咪唔使答-.-

我未答哂,不過...

3.用番空戰英雄AC
5.唔包括
6.冇初始化
已有 1 人評分Good 收起 理由
minga + 3 唔通你就係GM!!?

總評分:  Good + 3   查看全部評分

D~j~ 發表於 12-4-21 09:31 PM

咁你唔洗返黎啦=_=

唔通你就係GM!!?

老實說,可以的話我係想做GM架
紅椒又做唔到佢的承諾了...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:13 PM , Processed in 0.036227 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存