2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 點解開左 陰石 同埋 天眼通 之後 防外掛都會出?另有意見 ...
go

[疑難] 點解開左 陰石 同埋 天眼通 之後 防外掛都會出?另有意見提出 [複製鏈接]

今日開左 陰石 之後,以為吾會出防外掛,點知無啦啦彈左出黎,睇住佢倒數,結果10分無得玩。
之後再開 陰石+天眼通,試多次,再出防外掛,不過呢次我就無等佢

本身 陰石 果到話用左都吾會有防外掛出 依家連 陰石+天眼通 都出

係吾係有D問題-.-"?

另外有個意見想講下

可吾可以整個 關掉自身傷害(包括:打人數字/比人打的數字/自己補血/真氣的數字)的野,他人傷害可以關,但係自身傷害無得關,例如一大堆怪,重要我係神武派,一入到副拉哂D怪之後,開 氣神盾+氣凝盾,再加埋開左奇俠,再加埋吾同的額傷,再爆左一下3連擊的嗚武擊,估計單一技數字都有20個到,打一隻怪都算好,但係一堆怪的時候,我當20隻(算小),一秒之內爆20X20=400個數字出黎? 咁對於部機無咁勁果D人係咪好慘?

希望 九尾官方 可以正視一下~

陰石+天眼通戈個問題真係要改善下

想請問下,玩家當時係響副本入面?

另外自物傷害顯示方面,我地會盡快同原廠傾下可唔可以設開開~

GM我想問問以前開左陰石+天眼通會行住來打怪點解宜家會企係到等怪打個角先還手的??

回覆 小狐NT 的帖子

先感謝你會同原廠講

另外回答你的問題

當時我吾係副本

有關防外掛部份
係咁的話~我地會盡快進行測試,如果真係有問題會盡快修復~
玩家如果有cap到圖,就可以貼上黎或者email比我地cs,可以加快處理速度多謝~

y90713125 發表於 12-4-16 05:59 PM
GM我想問問以前開左陰石+天眼通會行住來打怪點解宜家會企係到等怪打個角先還手的??
...

呢個都要試一試先~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:13 AM , Processed in 0.033963 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存