2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 我而加升到十三lv,不過冇咩方向,唔知自己既定位… ...
go

[閒聊] 我而加升到十三lv,不過冇咩方向,唔知自己既定位… [複製鏈接]

同上,我而加買左雷文,艾希,草人,吸血鬼
玩得最多係雷文同吸血,草人就一時時,但係我好似岩岩玩咁,令我開始有啲動搖…
比小小意見我吧><

arhoronald 發表於 12-4-18 12:02 AM
同上,我而加買左雷文,艾希,草人,吸血鬼
玩得最多係雷文同吸血,草人就一時時,但係我好似岩岩玩咁,令 ...

覺得邊隻好玩就玩死果隻啦...玩到30啦..齊符文..再打下rank..
先再學玩下一隻

其實我覺得雷文係幾好玩,不過次次單上都比人壓爆,頭幾場就幾開心,不過之後就係咁輸…搞到冇哂信心,可能我玩得多信長開魔水,而加冇魔水就唔識玩/_\,不過都多謝你既意見:)

來來去去咪得幾個定位..
你覺得自己手指靈活咪玩下 d秒殺英..annie果d
想普攻打天下咪玩 易大c 果d lo..
想打不死..咪玩牛牛..amumu 果d坦英
support......新手不要雷人好..

ps: 所有英都出一點血裝..確保自己不是雷人同提高生存率..

新手

真的不用太多

不怕你識用全部的英雄 . 只怕你用得最熟練的那隻 .

以上是給新手的意見

玩過星曲WEB

13lv就買左兩隻6300英@@
比我就儲ip儲到20lv買符文
玩得信長多玩唔到lol
冇魔免 冇洗兵裝
ashe vlad呢d全部都係farm肥先勁
riven 最緊要個盾人地打你果一下開得靚
招大打得中就已經好好

玩過星曲WEB

你而家先13LV
你可以試哂咁多個位的
草人可以用黎中路/JG
雷文單上/JG
血鬼中/上都可以
ASHE就下AD
反正你都係得13LV
可以慢慢試
邊個位打得最好就用咩英

當我第一次玩LOL的時候 我就玩shaco 小丑 因為我喜歡向難度挑戰 SHACO在那個時候對我來說真的很難用 但後來 發覺其實不錯 而且我發覺我對暗殺類的champion情有獨鍾 才發覺我是偏向玩暗殺型會比較好 為了打RANK 我也嘗試練單上champion和support牛 效果不錯 所以我認為 你應先試玩某一類的champion 發覺不行了 才轉玩其他 我的定位是TOP>JG>SUP>AP>ADC
要知道自己的定位 是需要時間的-,-"

我覺得新手最重要的就是試玩一次全部英,同人對線時很有幫助~~
不過雷文同吸血佬識玩是幾好用的,不過記得唔好太心急~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-6 09:26 AM , Processed in 0.032467 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存