2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 《吞食天地3》軍團(公會)招兵區 *曹阿瞞* 伺服器 0017號 夢想旅行團 正式係2kFun 招生 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

*曹阿瞞* 伺服器 0017號 夢想旅行團 正式係2kFun 招生啦!! [複製鏈接]

你會問,點解我要入呢個會呢,我應該選擇邊個公會呢,其實你唔洗諗咁多
入黎我地夢想遊行團就係正確既選擇了!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

~例行,介紹下個公會先啦~

夢想遊行團
唔理你男定女
你唔好係色狼變態佬咸濕佬
我地公會係好好好好好好團結架!(假架)
我地無任何 rc line 呢d傾計既軟件
如果中意用口 聲音同迷倒人既你
可能我地呢個團就滿足唔到你
但係我地個團好多好多"猛男"型男"
好明顯 以上就係我地公會既特大賣點
好男人令仔 雞肉男 書生仔 可愛仔 樣樣有
但係唔好諗太多 呢個團唔係 鴨店!ok?
本團團等級:3
無rc,line等聊天工具

&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-&-

之後介紹下我地公會既宗旨啦?我諗係掛~
就係唔好咸濕唔好變態 唔好搞到個團d令仔雞肉男可愛仔猛男型男
最重要係做團任做團任同埋做團任同埋做團任同團任
咁呢個團 就會係你 既安樂鍋~~
其實你諗下喎!!做團任有經有jp有sp!!助長升lv 你無理由同d經驗過唔去架! 係咪先!!
同埋呢個團係無團長 團長就係你地既手下 咁正都唔入黎?!

-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-

以下係活動團照:

但係我地最後因為 唔夠D全身強10既人...輸左!!!,所以我地更加需要"你"既加入我地既大家庭

^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^- ^-^

想入團?留意下 下面啦!

等級 到到而家 最正常都應該係45上啦掛!!!!
無既就要比D咀力令到我心軟啦!哈哈哈哈哈哈哈.....(以下一個鐘剪丟)
最緊要最緊要都係做團任既
同埋 唔洗令仔洗女架 因為一入左我地團就會變哂令
仲有 最緊要一齊玩活動啦!! 增進大家既感情呀嘛 ,哈哈
仲有五天無上,無通知..可能會踢架,唔好話我做衰人呀!!對唔住都講聲先啦!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

請COPY可以下表格 填寫小小既資料 就可以啦!![/size]

遊戲內的名字:
之前是否有進過其他公會團:             *是/否
是否己經申請:          *是否

-------------------------------------------------------------------------------------------

我想入呀~~~~
有冇咩條件先 !!

你想有咩條件呢!!!!!!

回覆 \折翼天使/ 的帖子

己修正POST !!!!!!!!!!!!睇多一次,唔該哂你~

遊戲內的名字: 千草憐
之前是否有進過其他公會團: 是xd
想對手下(團長)說的話: 嗨囉:p

笑傲無雙

遊戲內的名字: 型仔魔術師
之前是否有進過其他公會團: 是
想對手下(團長)說的話: 快D加我入團@@我等住做團任....同埋可唔可以POST埋你張相呢睇下!!!!

遊戲內的名字: 為食龍少爺
想對手下(團長)說的話:多多指教

笑傲無雙

推推推~請各位多多支持!!!!

kson 發表於 12-4-23 08:39 AM
遊戲內的名字: 為食龍少爺

咁你申請左未呀?~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:56 PM , Processed in 0.029153 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存