2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 2012年AVA大改版 第四彈---------(爆破Radar.爆胸造型Le ...
go

[消息情報] 2012年AVA大改版 第四彈---------(爆破Radar.爆胸造型Lei.轉蛋雙UZI) [複製鏈接]

[2012/4/24(周二) 更新實裝]
《新增地圖》

1. 新爆破圖 '雷達(Radar)'
- 將納入比賽項目的全新任務已經啟動.

宣傳影片

截圖影片集

實裝影片

☞ 直連新爆破地圖雷達(Radar) GMN 官網介紹
☞ 直連facebook清晰截圖

2. 新AI爆破圖 '雷達(Radar)' 入門/挑戰
新地圖雷達的AI版

《新增造型》
1. 偵查兵新造型 '蕾(Francesca Lei Polenta)' 暫譯
- 歐元購買造型: 30天 / 90天(購買限制: 中士 1階以上)
- 點數購買造型: 30 天  / 90天(購買無任何限制)

- 此造型能力與上個男步槍兵馬克雷造型完全相同
- 罐頭語音與動作模組皆是全新配置

千呼萬喚擠(?)出來..女角色出現了
偵查兵愛用者激增可能?

姓名:弗蘭切斯卡..波倫塔 (Francesca Lei Polenta) 又名“蕾”
年齡:23歲(2008年時)
身高:172cm
體重:53kg
出生:美國北卡羅萊納州威爾明頓 (Wilmington, North Carolina)

宣傳影片

點這直連加料版本 (48秒..)
麻...我就說我喜歡寫實的射擊遊戲..看看那胸器寫實的物理運算(?)

兵牌..好幸福(?)

☞ 直連偵查兵新造型 '蕾' GMN 官網介紹

實裝影片
EU陣營

NRF陣營

語音有點小脫力..?

第三人稱影片

直連巴友阿銘的圖文介紹

2. 步槍兵造型 '馬雷克 ' 在本次更新也併修改成相同
- 歐元購買造型: 30天 / 90天(購買限制: 中士 1階以上)
- 點數購買造型: 30天  / 90天(購買無任何限制)

(馬雷克這是之前出的造型..不是新增的.詳細請參閱先前改版文)
先前改版文懶人連結

《新增轉蛋》
1. 歐元轉蛋Dual UZI 雙烏茲 (偵查兵, 永久)

測試影片

《修改項目》

1. 自動隊伍平衡 / 快速加入遊戲系統的改進

2. 增加來往轉蛋頻道的按鈕

3. 遊戲內 A.V.A 標誌修改呈現特效

4. 加入顯示螢幕更新率的選項

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4月10日的小小小更新合併在這篇

[2012/4/10(週二) 更新實裝]
《新增轉蛋槍》
1. 新點數轉蛋 HK Mjollnir 雷神之槌 (步槍兵, 永久)

Mjollnir就是雷神索爾的神槌 "粉碎者·米约爾尼爾" 也就是雷霆之槌

測試影片

開鏡的準心變成雷神之槌

《修改》
1. Welcome! Spring! (歡迎!春天!) 活動實裝
也就是台版現在的櫻花飄飄   

---------------------------------------------------------------------------------
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=16618&snA=33681&tnum=32&subbsn=13
-----------------------------------------------------------------------------------------
新女角好正
有人問,點解唔著黑絲
有人問,點解唔著唔整大d(邊到大?)

呢d野我唔理(其實我都想問XD)
從AVA出女角呢件事入面,我地可以睇到廠商係有聽玩家嘅意見
而新地圖亦再見到原廠花左唔少心思~
正所謂"慢正出細貨"
對上一次大更新已經係2個月之前嘅事
我期望原廠可以愈做愈好,提供一個良好品質的遊戲俾AVA所有玩家

死! 愈講愈完tim..........
講番新槍dual  uzi,
本身uzi已經係衝鋒槍之王,
點解係王?
最高射速(就算未改槍管,都係數一數2)
中等威力(30攻)
高射速+非凡威力=火力輸出大

一把好嘅衝鋒槍,火力係好重要,
因此uzi絕對可以稱得上衝鋒槍之王
(當然,唔好唔記得後坐力同埋準確度.....,好彩佢係衝鋒槍,如果唔係就...........:smilie_:10:)

今次嘅dual uzi,有53粒子彈,射速幾乎dual up,
可惜後座太過強大,準度依然較差,
所以中距以上嘅交戰,可以稱得上非常吃力,
不過嘅然叫做衝鋒槍,理得佢咁多,近距夠勁就冇問題

所以我相信呢把dual uzi可以同鼎鼎大名嘅狗散---DAO-12(striker12)有得揮

仲有一點就係,呢把野彈量多,唔洗加彈b就可以打血戰/彊屍,
加左可能仲勁揪

所以本人係好期待dual uzi嘅推出,雖然我已好耐冇玩ava.............

各位巴打,一齊等啦~
已有 1 人評分Good 收起 理由
kelvinlaw13 + 3 好詳細

總評分:  Good + 3   查看全部評分

修改項目

Sosad;(

唔知幾時到狙擊兵出呢

ava_a78 發表於 12-4-25 05:38 PM
修改項目

有咩唔好?

ava_a78  我以後同Rp一齊玩咪冇金方便;(  發表於 12-4-29 09:24 PM

好祥細丫@@

期待!!!!

人地dual uzi係E幣轉蛋兼且永久
黎到台服會唔會變左
點數轉蛋得365日
如果係待遇真係差太遠喇

孤毒快鎗手 發表於 12-4-26 12:25 AM
人地dual uzi係E幣轉蛋兼且永久
黎到台服會唔會變左
點數轉蛋得365日

一年..................365日,
我唔特得好快過,我覺得足夠
當然,有永久就最好啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:01 AM , Processed in 0.034849 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存