2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~
樓主: appleeman
go

[小說特區] 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~   [複製鏈接]

多謝分享~~~~~~

小妹我係E到祝大家新年快樂=]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

appleeman 發表於 13-2-9 06:22 PM
小妹我係E到祝大家新年快樂=]

新年快樂

回憶總是如此美好~第十三回

話咁快個族已經開左好幾月,帥翔哥哥同我差5多日日係S1的村1到招人,真係招人招到傻,不過我覺得我地

招到人係一件好叻的事(因為我地個族唔出名=[),個族慢慢變大,亦都有唔小新手入左黎,所以,我

地都要帶佢地升,因為族入面光弓唔係好多,高LV果D都組唒D新手,我雖然係咒,但我一樣要組一個(唉~

我本來就得好小EXP,跟住我真係等於無得升@@哈哈)
結果E個時候,有個遟到的新手黎左死地,但係D光弓

都組好哂人,無人組到佢(因為沒辨法,大家都FULL左),我地唯有叫佢不如聽日打6點果場,到時再

帶佢,點知佢發唒脾氣,係咁係到嘈......

新手:有無搞錯呀,叫你地組埋我又唔得,E個咩垃圾族呀!#@$*(U$*#%&*(此乃粗口,都係問候呀媽果D

嫁LA~我費時打出黎=V=+)

翔哥哥:咁大家都組好唒人LA~你遲到呀,又點可以怪我地呢,可況我話左聽日帶你LA~0.0

新手:咁你地D高LV帶我地係應該嫁LA~我唔理呀,你一定要帶我呀,如果唔係我上2KF唱鬼死你地

翔哥哥:.....你..........

我:唉~算LA~E場我唔升LA~我俾我個位你LA~

就係咁,嘈左一段時間後,我最終俾左我個位俾佢(真係浪費時間,淨係果到都嘈左半過鍾= =)

,有時我真係唔明呀,升小一次姐,又唔係叫你去死,做咩好似我殺左你呀爸呀媽咁到嘈姐,我地高LV帶你係義

務,唔係一定要帶你嫁,好心D新手就唔好咁串LA~俾D禮貌LA~有時帶完你地,唔該都無句,真係有時令人地好火嫁

=3=果場大家都打得唔係咁開心,個新手仲要係到話我地打得慢,又話E樣又話果樣,大家都無言了,E+D細路......唉~

我服了XD

待續......

大家新年快樂呀!!!!!祝大家身體健康,心想事成XD~~~~~~

PS:小妹病了XD,祝我自己身體健康呀XD~~~~

頭香

ken1226as 發表於 13-2-12 10:16 AM
頭香

第345香 你話頭香

哈哈~謝謝支持=]

以前,d人好好,會帶升,幫做任,
仲記得以前,個個唔識做2轉,比ac d3唔識7既人幫做2轉任,冇人會爆人ac,個陣幾和平
升lv就自己打怪慢慢一步一步升,一步一步變強,合裝都係自己慢慢打料合
點知隻game愈耐,冇品既人就愈黎愈多,昆狗又多
e+想變勁?收野囉,收卡囉,收盾囉,收收收收咩都係收
有好多所謂既勁人連部分既怪係邊都唔知,咩都係收番黎
e+d人有咩睇唔順眼就打左先,唔夠打吹雞
夢e隻game已變左質真係令我sosad
好懷念以前既夢呀

身體健康~~E+D新手真係...所以招人要面左試先比佢入 (我個族都係咁)
(幫你推一推+E)

╭☆娃娃ㄨ 發表於 13-2-16 03:24 PM
身體健康~~E+D新手真係...所以招人要面左試先比佢入 (我個族都係咁)
(幫你推一推+E) ...

E+入族要面試!!!!!!哇~咁好野~點面呀=]

問他有冇搞過事 入族係咪為死地 同埋如果有人打他 他會點做果d (btw 大多人都嫌煩5入= =)

原來係咁XD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:40 PM , Processed in 0.077671 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存